• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime nasıl destek olabilirim yardım

basiniz sagolsun öncelikle, Allah sabir versin.

yalnis yolu takip ediyorsun esine destek olmak icin.acinin üzerini örtemezsin, yokmus gibi davranamazsin.birak esin annesinden bahsetmek istediginde konussun.aglamak isterse birak aglasin.resimlerini ortadan kaldirmana cok üzüldüm.o kiis annesiydi, ve ölse bile esinin anilarinda olucak.anilarindanda silemezsin ki annesini aci cekmesin diye.biliyorum esin üzülüyor diye üzülüyorsun ama üzülücek elbet anne yani bu.yokluguna alismak esin icin zaman alicak.birak acisini yasasin.Yasini tutsun.bastirilmis acilar ileride dizginlenemeyen öfke patlamalarina sebep olabilir.esini dinle o konusurken cok konusmana gerek yok.yaninda oldugunu hissettir.saril ona.ellerini tut.sadece dinle.birak senin yaninda huzur bulsun.güclü gibi gözükmek zorunda olmasin senin yanindayken,gerekirse beraber aglayin.ama aci yasanmadan yerini huzura birakmaz.
annesinn fotolarını görünce çok fena oluyor dayanamıyorm bnde oyüzden kaldırdım birde bende tuaf oluyorm görünce yanımda öldü o son hali geliyor gözmn önüne eşim konuşunc susturmuyorm dinlyrm ama hatırlatmamak için ugraşyrm acısı artmasın diye

Başınız sağolsun Allahım mekanını cennet etsin inş.

Henüz çok yeni acısını yaşamasına izin verin kolay değil en büyük kayıplardan birisi annesini kaybetmiş zamanla toparlanacaktır elbette fakat henüz bunu beklemeyin ondan üstünede çok gitmeyin bence..

inş. tedavinizde iyi geçer Rabbim sizede evlat nasip etsin inş. herşey yoluna girer..

üstüne gitmiyorm sadece aklına getirmemeye kafasını dagıtmaya çalışıyrm inş tşkkr edrm

Başınız sağ olsun.. çok zor bir durum.. Bence en güzeli bu konuda yardım almanız.. psikologa gidin. Eşinize acısını hafifletmesi konusunda yardımcı olabilir.. Bir de içinde annesine karşı suçlu hissediyor olabilir..yeteri kadar ilgi gösteremedim torun sevgisi yaşatamadım..... vs.

çocuk belki düşünmesini engeller ama şimdi pek sırası değil gibi.. önce bu acıyı hafifletmek lazım..
Eşimin annesi kucağında bayılmıştı..günlerce kendine gelemedi.. hala hatırlayınca kötü olur.. bir de ölse.. :50: Allah göstermesin..

ama çocugu kendisi çok istiyor şuan daha çok istiyor hatta

Birden bire unutmak çok zor. Bence acısını yaşamasına izin verin.
Resmini kaldırmayın. Hatta küçük bir çerçeveyle bir tanesini salona koyun.
Müsait olduğunuz zamanlarda birlikte mezarlığa gidin. İyi hatıralarla anın onu.
40'ı çıktı diyosunuz. Kuran okumayı biliyosanız onun için okuduğunu söyleyin.
Lokum falan dağıtın ne biliyim.
Kaçarak alışmak zor. Ama kabullenmesine yardımcı olabilirsiniz.
Kısacası güzel bi şekilde veda etmesini sağlayın..
beraber gidiyrz zaten ewe yakın bir yerde ama ben fototya bakamıyorm kötü oluyorm yanımda öldü o hali geliyo gözmn önüne birde malesef yapım gereği bende olumsuzluklarla yüzleşmyck kadar güçsüzüm

Back
X