- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
- Konu Sahibi catterflym
-
Makinenin üstüne bıraktığı kıyafetleri kes. Bunu yapmadan önce de uyar. Eşimin sevdiği bir kaç çorabına mal olunca çamaşır sepetine atmayı öğrendi çoraplarını.
kirlileri sepete atsın sigara balkonda içilsin..bunlar kural olmalı..evin kuralları olmalı bence baştan koymazsan öyle gider..Arkadaslar benım sorunumda eşime iş yaptıramamakla ilgili.Evin tüm düzenini ben saglıyorum.Üstüne üstük calısan bir kadınım.İkimizde calısıyoruz ama herseyı ben yapıyorum.Ev temizligine zaten 2 haftada bir yardımcı alıyorum ama hergün oyle dagıtıyorki eşim evi.Eve geliyor kıyafetlerini camasır makınesının ustune koyuyor.Bende de takıntı oldu cunku o kadar cok uyardım kı onu koyma diye ınatlla o da oraya koyuyor bende agzma gelenı soyluyorum bır yandan da topluyorum.Cunku yapmazsam orda kalmaya devam edıyor.Kıyafetler gelısı guzel atılıyor.Gece yatana kadar da ıcecekler, aburcuburlar, sıgara kullerı derken ev baya dagılmıs oluyor tabiki ben de dagıtıyorum ama o kada degil.Tek basıma hem hergun yemek, hem bu dagınıklıkları toplamak, hem perıyodık temızlıkler benı yoruyor.Birde sürekli sunu yap bunu yap demektende bıktım.Dırdırcı demeye basladı eşim bana.Esıme guzellıkle nasıl ıs yaptırabilirim? Yaptırabılenlerden puf noktalarını ıstıyorum.
Esine hamile kalarak cok guzel is yaptirabilirsinArkadaslar benım sorunumda eşime iş yaptıramamakla ilgili.Evin tüm düzenini ben saglıyorum.Üstüne üstük calısan bir kadınım.İkimizde calısıyoruz ama herseyı ben yapıyorum.Ev temizligine zaten 2 haftada bir yardımcı alıyorum ama hergün oyle dagıtıyorki eşim evi.Eve geliyor kıyafetlerini camasır makınesının ustune koyuyor.Bende de takıntı oldu cunku o kadar cok uyardım kı onu koyma diye ınatlla o da oraya koyuyor bende agzma gelenı soyluyorum bır yandan da topluyorum.Cunku yapmazsam orda kalmaya devam edıyor.Kıyafetler gelısı guzel atılıyor.Gece yatana kadar da ıcecekler, aburcuburlar, sıgara kullerı derken ev baya dagılmıs oluyor tabiki ben de dagıtıyorum ama o kada degil.Tek basıma hem hergun yemek, hem bu dagınıklıkları toplamak, hem perıyodık temızlıkler benı yoruyor.Birde sürekli sunu yap bunu yap demektende bıktım.Dırdırcı demeye basladı eşim bana.Esıme guzellıkle nasıl ıs yaptırabilirim? Yaptırabılenlerden puf noktalarını ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?