eşime nasıl söylemeliyim :(

eet öyleymiş bu sözü çok duydum zaten sevdiğim biri idi böyle olduğunu bilmiyordum ki bu olay olmasa idi yolda görsem hayırlısı olsun teskereni almışsın falan derdim. Böyle bişey olucağı aklımın ucundan geçmezdi yni. Saolsun nasıl bi insanmmış şimdi ise yolumu değiştiririm allah cümemizi korusun böyle olaylardan

son çare senin bir abin yok mu?

kimseyi karıştırmadan bence açıkca eşinize söyleyin.sizi tek anlayacak olan kişi eşinizdir

öyle bir anlatmışsınız ki lise muhabbetleri gibi yok eski çıktığım,eski çıktığım ile kuzen vs...
evlilik bu adı üstünde flört veya çıkma değil,o yüzden biraz bu kurumun ağırlığı olmalı,böyle bir şey eşden saklanır mı....
senin tabirinle eski çıktığın hep rahatsız edecek mi?böyle yok cama çık felan,zaman geçtikçe işler sarpa sarar içinden çıkamazsın,
eşine söyle kurtul,ayrıca mesaj sonrası araman da iyi olmamış.

O halde anneni çağır birlikte söyleyin çok kızarsa annen müdahale eder

canım madem böyle sonuçlanacağını tahmin ediyordun,vede eşinin çok sinirli olduğunu ,işin cinayete kadar varacağını bildiğin halde,neden seni arayan numarayı tekrar aramakla uğraştın.neden o fırsatı eline verdin,adam sana cama çık diyecek kadar cesaretlenmiş,bunuda eski geçmişinize dayanarak yapmış.no.kurcalamakla başına iş aldın,nasıl çıkıcan bunun içinden ne söylücen eşine,beni bir no aradı,akşam kızlarla merak ettik,neden aradın diye sorduk,sonra ben onun kim olduğunu anladım,bana boşver seni üzmek istemem dedi,sonrada cama çık dedi.bende korktum o gece uyuyamadım,bunları eşine nasıl anlatıcan ,dersem cinayet olur,demessen o adam sana tebelleş olur umutlanır,ahh bu merak varya insanın başına çok işler açıyor

canım madem böyle sonuçlanacağını tahmin ediyordun,vede eşinin çok sinirli olduğunu ,işin cinayete kadar varacağını bildiğin halde,neden seni arayan numarayı tekrar aramakla uğraştın.neden o fırsatı eline verdin,adam sana cama çık diyecek kadar cesaretlenmiş,bunuda eski geçmişinize dayanarak yapmış.no.kurcalamakla başına iş aldın,nasıl çıkıcan bunun içinden ne söylücen eşine,beni bir no aradı,akşam kızlarla merak ettik,neden aradın diye sorduk,sonra ben onun kim olduğunu anladım,bana boşver seni üzmek istemem dedi,sonrada cama çık dedi.bende korktum o gece uyuyamadım,bunları eşine nasıl anlatıcan ,dersem cinayet olur,demessen o adam sana tebelleş olur umutlanır,ahh bu merak varya insanın başına çok işler açıyor

insan kendi kaderini kendi belirliyor derler ya çok doğru bi an boşlukla yaptım galiba ki başıma iş açıcağı ortada. ama umut vermiş mi oldu sadece kimsin dedim oda isim vermedi sadece öyle deyince anladm ve hemen kapadım. bir daha da cevap vermedim.

bence bu durum yaşanmamış gibi davran
bir daha mesajlarına cevap verme,görmezden gel
o da pes eder
kurcarlarsan başına iş açılacak
eşin yada kaynın adamı döverse adam sineye mi çekecek
allah korusun olabilecekleri düşünmek bile istemem
her sey ihtimal dahilinde
bence sünger çekin.sizden yüz bulmayınca adam da pes eder
bu da size ders olsun bu kadar meraklı olmayın

sen kimseye söylemden kuzenine anlat o alçacın nasıl bi insan olduğunu görür ve beraber eşine anlat kimseye anlatıp kimseyi zor duruma sokma sonuçta kuzenin vasıtasıyla gördün ve onun yüzünden geldi bunlar basına biraz zamana bırak.ya anlamadığım nokta bu nasıl bi anlayış evlenmişsin mutlu bi yuvan olduğunu görür nasıl olurda sana yaklaşmak için kuzenini kullanır.........

bence bu durum yaşanmamış gibi davran
bir daha mesajlarına cevap verme,görmezden gel
o da pes eder
kurcarlarsan başına iş açılacak
eşin yada kaynın adamı döverse adam sineye mi çekecek
allah korusun olabilecekleri düşünmek bile istemem
her sey ihtimal dahilinde
bence sünger çekin.sizden yüz bulmayınca adam da pes eder
bu da size ders olsun bu kadar meraklı olmayın

düşüncelerime tercüman oldun arkadaşım . böyle düşünüyorum. inş. hakkımızda hayırlısı olur uzamaz tşk ederim yorumun için.

Ben tanımadığım numaraları hiç açmam.

Hatta 5 dakika önce bi numara aradı. İsmi yazmıyordu.Açmadım.

Kimse baştan mesaj atsın ben şuyum diye.

hiçte merak etmem kim oldugunu.

Adam ne kadar rahat sana cama çık diyebilecek kadar terbiyesiz.

Ve arkadaşlarında var yanında.

Kimbilir ne düşünüyorlar hakkında.

Milletin ağzı torba değil ki büzesin.

Evli barklısın hiç gerek yok numaranı değiştir.

Yada bi süre telefon kullanma.

Eşinede söyle.

Bana mesaj gelse bi numara arasa eşime veriyorum şu şu aradı diyorum. Sürekli çağrı atan bi numara oldugunda kimsin diye eşim arıyor konuşuyor.

bu kadar basit.

Kendi başına dert almışsın.

Eşine söyle.

Bir şeyin üstünü örtme bitir,korkuyla yaşanmaz ki bu manyak eski aşık 1 yıl daha seni rahatsız eder bi şekilde eşin haberdar olursa aklına adamın binbir tür şey gelir hemen anneni çağır ve olaya nokta koy,haklıyken haksız duruma düşme!

söylersem de benmle de kavga ediceğine eminim . söyleyecem tabi de nsıl söylesem hep filmlerde olur sanırdım . başıma gelmez sanırıdm nerden çıktı bu şimdi .

kavga çıkmasından neden korkuyorsunki..hakedeni döveceksin kardeşim..haketmiş de zaten.. nedemek ya evli barklı kadına bu yapılırmı..bunu yapan cezasını çekmeli..bırak yesin dayağı aklı başına gelsin..bak canım eğer şimdi sessiz kalırsan o çocuk nasılsa ses çıkarmıyorsun diye iyice cesaret bulacak..şimdi konu kapansa bile tekrar teşebbüs edecek..senin sessiz kalman hem ona cesaret verir hem senin dürüstlüğünü zedeler..ola ki eşin ilerde bunu anlarda niye demedin derse haklıyken haksız konumuna düşeceksin..malum ilerde tekrar böyle bişey olurda eşine söylersen, eşinde hesap sormaya giderse o çocuk da kalkar daha öncede olmuştu diye abarta abarta anlatırsa başın derde girer..mutlaka anlat...mutlakaaa...

Bir şeyin üstünü örtme bitir,korkuyla yaşanmaz ki bu manyak eski aşık 1 yıl daha seni rahatsız eder bi şekilde eşin haberdar olursa aklına adamın binbir tür şey gelir hemen anneni çağır ve olaya nokta koy,haklıyken haksız duruma düşme!

yok cnm ya ne bir yılı bir mesaj yada kelimesine bile tahammülüm yk şu an beklemedeyim hatta beklemede de değilim bir daha gelmiceğini umuyorum gelirse ki ilk eşime söyleyecem sonra babama ne olursa olsun. ki ortadan çıkılmıcak kavgalar olucak kesin. burada herkes hemen söyle diyor haklılar tabi benm onunla önceden nasıl bir ilişki içinde olsuğumu bilmiyorlar. ben onunla çocukluğumdan beri arkadaşımdır ilkokul yıllarından beri sever beni ama ben yüz vermezdim bana bu zamana kadar zararı olmadı şuan babası kanser dediğim gibi uzaktan akrabalığımız var bu durumlar varken kavga olsun istemiyorum belki de bir dha atmaz bi anlığına gelmiştir diye düşünmek istiyorum hala

ve şuan ağlıyorum işyerinde haklısınız hemen söylemem gerek ama nasıl akşam 6 da evdeyim eşim 7 de gidiyor bir saat içinde yemek mi yedirecem konu mu anlatacam şu an mesaj attı ben ona acırken o bana neden cevap vermediğimi sordu inanmıyorum. ne olursa olsun söyleyecem

yarın sabah ilk işim de numarasını verip benm rahatsız ediyor demek olucak saolun kızlar yorumlarınız için ben niye korkyuyorum ya sanki ben bişi yaptım. üf o korksun artık

vay şeresiz.numaranız onda msj attı, eşiniz gördü ,allah korusun derdinizi bile anlatamazsınız valla.onu tehdit edin savcılağa vereceğim diye hatta tehditle kalmayın aynen savcılığa verin.namussuz adam evli barklı kadına o ne demek öyle.savcılık olmaz derseniz abileriniz erkek kardeşiniz varsa eşiniz duymadan onlara iletin.onlar halleder.numaranızıda değişin.bu numaranızı kim vermiş ise o adiye yeni noyuda ona vermeyin.bir an öce geç kalmadan halledin

hadi bakalım kolay gelsin.hırsızın hiçmi suçu yok,durup dururken saçmalamış sizi hiç yoktan sıkıntıya sokmuş.konu tazeyken eşinle konuş bitir kurtul bu dertten senin tek suçun kim olduğunu öğrenmekti.olan olmuş,kendinden emin bir şekilde konuş ki eşin altında bir şey aramasın sana dua edicem canım...

Back
X