- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
Tabi mümkündürKonu içeriğini geçiyorum da, belki ondan bulaştı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi mümkündürKonu içeriğini geçiyorum da, belki ondan bulaştı?
Cikiyorsa adamdan da cikmis olabilir. Kocasinin da evlenmeden once birliktelikleri olmus.Çıkıyor maalesef
Eşinizle 11 yıldır beraberseniz, cinsel ilişkiye 12 yıl önce mi girdiniz? Yani 12 yıldır bu hastalıkla yaşıyor olduğunuzu sanmıyorum. Başka yerden bulaşmıştır. Çok uzun bir süreden bahsediyorsunuz. Hem belki eşinizden bulaştı.Merhaba kızlar biz eşimle 10-11 yıldır beraberiz bunun 6 senesi evlik ben eşimle tanıştığımda bakire değildim ve biz bununla ilgili çok kavgalar ettik eşim bu durumu kabullenmekte zorluk yaşıyor(onu yadırgamıyorum Türkiye gerçeğinde herhalde sorun yapmayacak az erkek vardır)ama sevgimiz ağır bastı evlendik evlendikten sonra bu durumla ilgili en fazla 2-3 defa sorun yaşamışızdır geçen sene bebek düşünmeye karar verdik ama düşükle sonuçlandı ardından smear testi yaptırdım ve HPV16 pozitif çıktıNeyse kolposkopi yaptılar temiz çıktı ama şimdi eşim olayı tam anlamadı ve HPV nin nasıl bulaştığını bilmiyor benim ona söylemem lazım biliyorum onun da gidip baktırması lazım tekrar bebek düşünüyoruz içim içimi yiyor ama korkumdan ağzımı açamıyorum direk beni suçlayacak boşanmak da değil beni öldürebileceğinden bile korkuyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bu haltı yemeden önce düşünecektin demeyin bunu ben de kendime sürekli söyleyip duruyorum yapıcı yorumlara ihtiyacım var desem bile her türlü yorum gelecek şimdiden teşekkürler
![]()
Aynı andaKonu içeriğini geçiyorum da, belki ondan bulaştı?
Aha. O senden önce oraya buraya k*yuyor helal oluyor sana gelince haram mi? Sacmalikkkkkk! Bile bile evlendi seninle bideGenellikle cinsel yolla bulaşıyormuş hpv yok bakir değildi
Aynen öyle benim de düşüncem gerçekten bu ama yazılanlardan sonra gerçekten kafam allak bullak zamanında kendimi ezdirmeseydim şu an bu sıkıntıyı yaşamayacaktım hata tamamen ben de sanırım bundan sonra bunu yapacağım Allahım ona muhtaç değilim kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum niye böyle yapıyorumEşinizle 11 yıldır beraberseniz, cinsel ilişkiye 12 yıl önce mi girdiniz? Yani 12 yıldır bu hastalıkla yaşıyor olduğunuzu sanmıyorum. Başka yerden bulaşmıştır.
Yazdiklarin mantikli..Eşinizle 11 yıldır beraberseniz, cinsel ilişkiye 12 yıl önce mi girdiniz? Yani 12 yıldır bu hastalıkla yaşıyor olduğunuzu sanmıyorum. Başka yerden bulaşmıştır. Çok uzun bir süreden bahsediyorsunuz. Hem belki eşinizden bulaştı.
Hastalik 15 yıl sonrada çıkabilirEşinizle 11 yıldır beraberseniz, cinsel ilişkiye 12 yıl önce mi girdiniz? Yani 12 yıldır bu hastalıkla yaşıyor olduğunuzu sanmıyorum. Başka yerden bulaşmıştır. Çok uzun bir süreden bahsediyorsunuz. Hem belki eşinizden bulaştı.
Bacım, eşin jinekolog mu, sağlıkta bir uzmanlığı var mı? Yoksa nereden bilecek hpvnin on yıl kuluçkada bekleyebileceğini ya hu?Gerçekten son günlerim korku filmi kabus gibi evet kendimi niye bu kadar ezdiriyorum ben de bilmiyorum gerçekten
Gel de bunu eşime anlat![]()
Bu adama hiçbir anlamda güvenmiyorsunuz. Sizi öldürebileceğini düşünüyordunuz, aldatabilecdğini düşünüyorsunuz. Ama çocuk yapmak istiyorsunuz? Ya Allah aşkına siz neyle besleniyorsunuz?Tabi olabilir bunca zaman taşıyorsam rahim ağzı kanseri ilerlemez mi diyorum bir şey de çıkmadı sonuçta tertemiz ama ne yazıkki direk beni suçlayacak onun bulaştırma ihtimali çok yüksek zaten
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.Ben olmadım tabi ama herhalde o da olmamıştır diye düşünebiliyorum sadece gerçekten ne kadar sağlıklı anne ve baba olacağımız tartışmalı bir konu gerçekten
Bir önceki hamileliğimde kızdı cinsiyeti ve ben hiç sevinmemiştim bana bunları çektiren adam neler yapar diye sanki bu yüzden uçtu gitti gibi hissediyorum sağlıklı bir psikolojide değilim hakikaten
Ben eşimden önce de birliktelik yaşadımSiz mi birlikte oldunuz biriyle hvp kaptiniz anlamadim.
Çok mantıklı bunu düşüneceğimEşinize söylemeden önce boşanma protokolü hazırlayın, muhtemelen senden bulaştı sende test yaptır deyin, ters yaparsa imzalı boşanma protokolünü önüne koyup odadan çıkın.