- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hpv kan yolu ile değil hiv kan yolu ile bulaşırKan yoluyla bulaşır ve kalıcıdır, en iyi ihtimalle hasta değil taşıyıcı olunur.
Böyle bir adamın ne baskılar altında büyütülen kızı ne de kendine her şeyi hak gören oğlu olmak istemezdim.Bir önceki hamileliğimde kızdı cinsiyeti ve ben hiç sevinmemiştim bana bunları çektiren adam neler yapar diye sanki bu yüzden uçtu gitti gibi hissediyorum sağlıklı bir psikolojide değilim hakikaten
Eeeeeee neyi dert etti??? Sizin ağzınız yok muydu????Genellikle cinsel yolla bulaşıyormuş hpv yok bakir değildi
1- Evliliğimin ilk yıllarında devamlı başıma kaktı diyen sizdiniz. Bundan şu sonuç çıkar, yatırıp kaldırıp başınıza kakmış demektir. Türkçe bilen herkes bu ifadeden bunu çıkarır. Ama ne hikmetse bir anda max 2-3 kez söylediye çevirdiniz lafı. Akşamdan sabaha adamın karakteri değişti, müthiş bir hız valla.Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim kendimi kaç gündür niye bu kadar harap ettim hiç bilmiyorum psikolojim allak bullak oldu doğru düşünemiyorum sanırım eşimle evlendikten sonra bu konu max 2-3 defa açılmıştır ama onda da genelde blr sorun kavga yaşanmadan konu kapanmıştır bana fiziksel şiddeti hiç uygulamadı neden öldürecek diye korkuyorum bilmiyorum sanırım biraz abarttım bu durumu evet bekaretime takık bunu bana hiç kullanmadı diyemem ama uzun yaklaşık 7-8 senedir aramızda bir sorun olarak pek geçmiyor lakin işte zamanında bana söylediği sözler yüzünden şimdi de aynısını yaşayabilecek olma düşüncesi ağrıma gitti sanırım ve o günleri zor atlattığım için şu an gereksiz yere dramatize ettim olayı eşimle konuşacağım ve verdiği tepkiye göre devam edeceğim eğer saçma sapan blr tepki görürsem yolları ayırma kararı vereceğim ama eşim öyle anlaşıldığı gibi her gün bunu yüzüme vuran beni ölesiye korkutan biri değil fakat zamanında bunu kabullenmekte problem yaşadığı aşikar beni aldatmasına ihtimal vermiyorum ama bundan sonra ezilmeyeceğim başımı eğmeyeceğim teşekkürler tekrar
Bazıları gerçekten sırf “hamile olmasam giderdim bu evden” diyebilmek için hamile kalmıyorsa ne olayımNeden bebek yapmak istiyor biliyor musunuz ? Bebeğim için katlanıyorum diyecek çünkü.
Yazık günah bu bebeklere yaw.
Ben evliliğin başında demedim ilişkinin başında dedim evlendikten sonra max 2-3 defa konusu açılmıştır dedim ben eşim kesin aldatmamıştır demedim sadece ihtimal vermiyorum dedim buradan olabilir anlamı da çıkabilir yaklaşık 1 hafta on gündür bunu düşünüyorum geceleri uyku uyuyamıyorum ve pskilojim allak bullak dün bir duygu boşalmasıyla yazdım sonra öldürme mevzunun sizin de yazdıklarınızı okuduktan sonra aşırıya kaçtığını anladım büyük problem yapsa da öldürmeye götürmez herhalde dedim ve saçmaladığımı anladım kimseyle paylaşmadığım pek arkadaşım olmadığı için buraya yazarken dün o duygu yoğunluğuyla katıp katmışım eşimi aklama gibi bir çabam olamaz istediğiniz gibi düşünün ben inkar etmiyorum bakire olmamamı problem etti bu yüzden bana vakti zamanından sözlerle çektirdi bu yüzden hala diyorum kesin bunun benden bulaştığını söyleyecek ama bu benim kendimi ezdirmem anlamına gelmiyor eğer düşündüğüm ve korktuğum gibi üzerime çok gelirse bu sefer sinmeyeceğim 30 yaşındayım artık 20 yaşında çocuk değilim dünle çelişkili konuşmalarım olabilir doğru ama nasıl bir ruh halinde olduğumu günlerdir dolup dolup taştığımı kendi kafamda neler kurduğumu bilemezsiniz buraya yazdıktan sonra daha mantıklı ve sağlıklı düşünmeye başladım o yüzden iyiki yazmışım çünkü kafamda çok aşırı büyütmüşüm sakin ve dik durmam gerektiğini anladım1- Evliliğimin ilk yıllarında devamlı başıma kaktı diyen sizdiniz. Bundan şu sonuç çıkar, yatırıp kaldırıp başınıza kakmış demektir. Türkçe bilen herkes bu ifadeden bunu çıkarır. Ama ne hikmetse bir anda max 2-3 kez söylediye çevirdiniz lafı. Akşamdan sabaha adamın karakteri değişti, müthiş bir hız valla.
2- 7-8 senedir madem sorun olmuyor, ne diye duyarsa beni öldürür dediniz dün?
3- Dün aldatmıştır belki derken bugün ihtimal vermiyorum diyorsunuz. Sahi siz ne diyorsunuz?
Dedikleriniz asla birbirini tutmuyor. Kime neyi koruyorsunuz, aklıyorsunuz? Biz eşinizi iyi bilsek ne kötü bilsek ne? Hatta biz eşinizi bilmesek de olur. Çünkü bize ne? Komik komik çabalar... Burada bir avuç anonim isim ardında kadınlarız, lafı eğip büküp, eser miktarda yalan karıştırmak saçma, gereksiz. Yapmayın bunu ya da yapın, yine bize ne.
Eğer bunun için olsaydı 6 senelik evliliğimin ilk zamanından bebeği düşünürdüm o yüzden benim için pek uymuyor bu tanım ben hatayı başta yaptığımı biliyorum tavrımı koyamadığım için şimdi böyle düşünceliyim zararın neresinden dönersek kardır keşke biraz yapıcı olabilsek kırıcı olmasak ama sanırım bu mümkün değilBazıları gerçekten sırf “hamile olmasam giderdim bu evden” diyebilmek için hamile kalmıyorsa ne olayım.
Ve tekrar bebek için uğraşiyorsunuzBir önceki hamileliğimde kızdı cinsiyeti ve ben hiç sevinmemiştim bana bunları çektiren adam neler yapar diye sanki bu yüzden uçtu gitti gibi hissediyorum sağlıklı bir psikolojide değilim hakikaten
Beni öldürebilir dediğiniz birinden çocuk sahibi olmak ne kadar mantıklı söyleyebilir misiniz?Eğer bunun için olsaydı 6 senelik evliliğimin ilk zamanından bebeği düşünürdüm o yüzden benim için pek uymuyor bu tanım ben hatayı başta yaptığımı biliyorum tavrımı koyamadığım için şimdi böyle düşünceliyim zararın neresinden dönersek kardır keşke biraz yapıcı olabilsek kırıcı olmasak ama sanırım bu mümkün değil
Kemalim yapmaz ?Bu olay tam tersi olsaydı ne olurdu acaba?
Ben tabi düşündüm çok da yüksek ihtimal eşimden bulaştıYa eşinizden bulaştiysa bunu hiç düşündünüz mü ?
Problem benim kendimde değil eşimin beni direk suçlayacak olması bu konuyu saklamak istemiyorum vicdanım el vermiyor böyle içim içimi yiyorÖncelikle neden hemen kendinize suç buluyorsunuz?? Büyük olasılık eşiniz evlendiğinde bakire değildi ondan size geçmiş olabilir..
Eşinizin gidip muayene olmasına gerek yok hpv erkeklere gay(escinsel) olmayıp makattan ilişki yasamadikca risk arz etmiyor siz çaktırmadan kontrol edin eşinizin cinsel bölgesinde siğil sivilce tarzı bi sey yoksa dert etmeyin varsa da zararı yok gidip yaktırır erkeklere zaten test yapılamıyor sadece kadınlara yapılıyor onlara riski de pek yok eşiniz başka bir erkek ile arkadan ilişki yasamadikca yani rahat olun kendinizi düşünün hemen gidin hpv asinizi olun , kolposkopi temizse rahat olun kasmayın, eşinize bi açıklama da yapmanıza gerek yok bence belki ondan siz kaptiniz bu bilinmez . Cooook düşük bir ihtimal ile ağda yaptırdığınız kuaförden umumi tuvaletlerden de kapilabiliyor
Bacim onca şey yazdım erkeğe zararı yok analdan erkek erkeğe ilişkiye girmedikçe dedim sen hala ne diyorsun psikolojik olarak biraz zor dönemde olabilirsin sağlıklı cevapların yok hayırlısı olsun hakkındaProblem benim kendimde değil eşimin beni direk suçlayacak olması bu konuyu saklamak istemiyorum vicdanım el vermiyor böyle içim içimi yiyor