- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
Evet acele olmak zorunda kaldı anneme söylemem lazımdı sanirim yuzukte setinin kutusunda olduğu için öyle sandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşinizin olayı büyüteceğini düşünmüyorum. Sizin de haberiniz yokmuş sonuçtaEsimin haberi var,annem satarkende söyledi su fiyat satayimmi diye bizde kabul ettik, ben tek tasida sattığını dusunmedim sonradan öğrendim
Setimin altinda başka bir gumus set daha var karışıklık olmasin
Erkekler böyle şeylere çok kızar haberi olmalıydı![]()
Ya setler yarı yarıya değer kaybeder. Hatta yarıdan bile fazla kaybeder, çünkü iscilikten para tutulur. Nasıl desem 200tlye aldığın birşeyi 80 e felan taş çatlasin satarsınız. Çünkü eritip altınını kullanıyorlar diye biliyorum ben.Setimin altinda başka bir gumus set daha var karışıklık olmasin
Ohhhh miss tadını çıkarınOlduğu gibi anlattım eşime 5-6 saniye dusundu üzüldü ustune dusmedi sonra giden gitti geri getiremeyiz artık seninde elindekini kolundakini boşalttım çok üzülüyorum dedi uzatmadi koyun koyuna yatıyoruz şuan
Ve aşk kazandı...Olduğu gibi anlattım eşime 5-6 saniye dusundu üzüldü ustune dusmedi sonra giden gitti geri getiremeyiz artık seninde elindekini kolundakini boşalttım çok üzülüyorum dedi uzatmadi koyun koyuna yatıyoruz şuan
Ohhhh miss tadını çıkarın
![]()
Çok tatlı benceBelki sevineyim diye pırlanta demistir kiyamam askima ya
Çok tatlı benceyok ama kuyumcularda tek tas adı altında satılıyor. Nerden bilsin ki
ayrıca gereksiz derecede pahalı gerçekleri, daha güzelini alırsınız inşallah.
Bende acidim kendime valla, sanirim öyle oldu