• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime ne kadar alışmışım.

seniiiiii çoook iyi anlıyorum evet belkii bir dert değil hatta şımarıklıkk ama Allah başımızdan eksik onlarıı 2 yıllık evliyim sadece 1 gece ayrı geçirdim ondan hiç uyumadım kendimi çok kötü hissettim hep ya gerçekten olmasaydı diye düşündüm saçma sapan şeyler getirdim işte aklımaa :14:

evet canım işte zaten mesele bi gece ayrı kalmak değil de, ilk defa ayrı kalıyoruz, ben bu arada onunla olmaya ne kadar çok alıştığımı farkettim, uzun süreliğine gitse ya da (Allah korusun) tamamen ayrılsak ne kadar üzülecekmişim onu farkettim. ondan kötü hissettim kendimi.

evet canım işte zaten mesele bi gece ayrı kalmak değil de, ilk defa ayrı kalıyoruz, ben bu arada onunla olmaya ne kadar çok alıştığımı farkettim, uzun süreliğine gitse ya da (Allah korusun) tamamen ayrılsak ne kadar üzülecekmişim onu farkettim. ondan kötü hissettim kendimi.

canımm ne mutluu onlarakii kendilerini bu kadar sevdirmişlerr bize, canım bu mübarekk günde dularımızı kabul etsinn ve eşime sevgililer günü hediyesii olarak bi evlatt müjdelemeyi nasipp etsin inşallah bana ve isteyen bekleyenn herkeze
:16: yanlız olayıı bebişe bağlamasam çatlarım:17:

canımm ne mutluu onlarakii kendilerini bu kadar sevdirmişlerr bize, canım bu mübarekk günde dularımızı kabul etsinn ve eşime sevgililer günü hediyesii olarak bi evlatt müjdelemeyi nasipp etsin inşallah bana ve isteyen bekleyenn herkeze
:16: yanlız olayıı bebişe bağlamasam çatlarım:17:

inşallahhhh, Allah'ım herkesin gönlüne göre versin. Biz sevgililer gününde de ayrı olcaz :50:

atamam oldu ailemden ayrıldımm ve o günden sonra yakleşık 2.5 yıldır eşimle beraberim hiç ayrılmadık o kadar alışmışım ailelerimizin yanına tatile gidince bile çok zorlanıyorum ağustosta askere gidecek hem de uzun dönem ben ne yapacağımı bilmiyorumm yaaa :(:(:(:(:(:(:((:(:(:(

Bir dert değil belki ama canım çok sıkkın şu anda. Yakında şehir dışına taşınacağız. Eşim evle ilgili işleri halletmek için bu sabah gitti. Bebeğimle evde yalnız kaldık. Evlenmeden önce de senelerce yalnız yaşadım aslında ama 3 senede eşimle olmaya çok alışmışım. Ayrı kalmak çok koydu bana. Kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum. :43:

Koca özlenmezmi:))) Senı cok ıyı anlıorum elımden gelse işe bıle gıtmesın yanımdan hıc ayrılmasın ıstıorum:))) Tez zamanda kavusursun ınsallah esınee yaşasınn bırbırını seven karı koca:32:

emın ol ne hıssettiğini cok iyi anlıyorum evdeysem işe gitmediysem eşimle beraber kahvaltı yaptıysak 2 3 gün ardı ardına sabah 9 10 gibi ama sonrakı gün yıne evdeysem ve eşim işe gittiyse kendım kahvaltı yaparken bile aglayasım gelıyor sankı o hiç gelmıycekmıs gibi okdr cok alısıyorkı ınsan aniden olan yoklugu koyuyor.. mesela yılbasından beri heraksam saatinde evde oldu bende izinliydim evdeydım hep birlikte gecırıyoruz şimdi aksam arkadaslar cagırıyor gıdeyım mı dese içim hüzünlenıyor onsuz ev buz gibi gelıyor :) belkı cok manyakca ama baglılık alıskanlık bırde onla vakıt gecırmek gibisi yok RABBIM ONLARI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH :)

aslında pzt. de yeni yerinde işe başlıcak. onun için niyeti haftasonu da kalmaktı. bi dahaki cumaya kadar. çünkü git gel 300 tl benzin yakıyo araba. ama dün akşam ve sabah o kadar çok mızmızlanıp ağladım ki sanırım yarın akşam gelecek Allah nasip ederse. oğlum da yokluğunu hissetti sanırım. işten gelme saatinden beri ağladı anca uyuttum.

Canım, öncelikle Allah kavuştursun ve büyük ayrılıklar görmeyin inşallah.
Eşinin birkaç günlüğüne bir yere gitmesinin sana bu kadar dokunmasında yeni anne oluşunun da payı var.
Ben özellikle ilk çocuğumu doğurduğumda, eşim eve 1 saat geç gelse mızmızlanırdım, isyan çıkarırdım. Aslında 1-2 saatlik gecikme normal olmasına rağmen, bana normal koşullarda dokunmayacak olmasına rağmen.
Yeni doğum yapan annelerin, ilk 1 sene özellikle, bebekle yalnız kalmak istememe gibi bir psikolojik durumları oluyor. Her kadında olur genellikle.
Ama tabi ki sevmesen özlemezdin, asıl sebebin bu olduğunu belirtmek gerek..:34:

benim eşimde iş için gider 4-5 gün kalır öyle zor geliyorki banada sizi çok iyi anlıyorum 1 yaşında kızım var çok alıştım bende eşime Allah onları eksik etmesin

Bir dert değil belki ama canım çok sıkkın şu anda. Yakında şehir dışına taşınacağız. Eşim evle ilgili işleri halletmek için bu sabah gitti. Bebeğimle evde yalnız kaldık. Evlenmeden önce de senelerce yalnız yaşadım aslında ama 3 senede eşimle olmaya çok alışmışım. Ayrı kalmak çok koydu bana. Kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum. :43:

bende 3-4 ay eşimsiz kaldım, annemler geldi anıma ama yok kocam gibi olmadı, gerçekten bi yerden sonra koca gibisi yok :50:

Cnm Allah tez zamanda kavuştursun inşallah. Ben de 4,5 yıllık evliyim. Sadece bir gece oda eşimin ananesi vefat ettiğinde ayrı uyumak zorunda kaldık. Benim oğlum çok küçük olduğu için gidemedim. Defnedilene kadar defalarca konuştuk, bütün gece gözüme uyku girmedi. Defnedilir edilmez de koşa koşa geldi bize evimizin babası. Daha önceki işinde mesaiden kimi günler sabaha karşı gelirdi eşim, evde korkar bekleyemezdim. Annemlerde uyumadan beklerdim sabah 5 bile olsa gelir alırdı beni evimize giderdik. Annem çok kızardı 7 de işe kalkacaksın sen deli misin kızım bugün de görüşmeyi verin diye... Hep dua ederiz Allahım bizim canımızı birlikte alsın diye... Onsuzluğu düşünmek bile o kadar zor ki. Sayenizde bir kere daha fark ettim eşim benim hakikaten EŞİM...

canım bende aynı şeyleri yaşıyorum 10 yıllık evliyim 5 yılımız ayrı geçmiştir hala gidiyoo benim kızlarımda çok zorluk çekiyo ben kayınbabam evlenince annemlerle aynı mahalleye taşındım şimdide ablamlarla aynı mahalledeyim seni çok ii anlıyorum hafta sonu gene gidecek çok üzülüyorum allah kimseyi eşinden evladından ayrı koymasın çok zor 26 yaşındayım bu gidişler beni erken yaşlandırdıı:43:

valla çocuk olmasa zorlanırım ama tüm gününmü zaten kızım aldığı için doğumdan sonra alıştım diyebilirim. birde önüne gelen yinemi gitti diyor ya ona fitil oluyorum sanki zevkine gidiyor.

ben de eşim 1 haftalığına yurtdışına gidince yalnız kalmıştım ,gerçekten zor,günleri hatta saatleri saymaya başlıyorsun özleminden..ama kavuşma anı da bambaşka oluyor, flört dönemindeki heyecanı hissediveriyor insan..aslında eşlerini ayrı kalınca özleyen bizler çok şanslıyız,bunun için şükretmeliyiz Allah bizi eşlerimizden sevdiklerimizden ayırmasın:)

Back
X