Eşime ne oluyor

bebek8787

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
387
103
13
37
Ben 2 yil olacak evliyim.eşim sürekli hata buluyor son zamanlarda biraz karışır ama o kadar deil son 3 gündür sinir krizi yaşıyorum belli etmiyorum.ne oluyor bu ay aşılama ya başladk
Aklım ordaykenkocama ne oluyor anlayamıyorum.sürekli eksik buluyor.hakaret gibi söylüyor.ama 3 gün evdeydı malum tatil sevinemedim bile.huzursuz etti beni offf laf da söylemiyorum içimde kaldı çatlicam.ufacık bişey desem aileye bile duyurur.bu arada lütfen şu kendi ailesinde sözü geçmeyin de yapamadiklarini başkalarına söyleyen övînerek yani bayanlar yazmasınn.gerçekçi mantıklı cevap rica ediyorum çok ihtiyacım varrt

Belki kafası birşeye takilmistir. Sorun bir problemi mi var diye.

Sanırım biraz stresli ama sana böyle davranıp sinir krizi yaşatan bir insana bebek dogurmak istemk de ayrı tabi. Burda yazanlarin reelde öyle olmadıklarını nerden biliyorsunuz ?

Ben 2 yil olacak evliyim.eşim sürekli hata buluyor son zamanlarda biraz karışır ama o kadar deil son 3 gündür sinir krizi yaşıyorum belli etmiyorum.ne oluyor bu ay aşılama ya başladk
Aklım ordaykenkocama ne oluyor anlayamıyorum.sürekli eksik buluyor.hakaret gibi söylüyor.ama 3 gün evdeydı malum tatil sevinemedim bile.huzursuz etti beni offf laf da söylemiyorum içimde kaldı çatlicam.ufacık bişey desem aileye bile duyurur.bu arada lütfen şu kendi ailesinde sözü geçmeyin de yapamadiklarini başkalarına söyleyen övînerek yani bayanlar yazmasınn.gerçekçi mantıklı cevap rica ediyorum çok ihtiyacım varrt
senin sitresten uzak olman lazim esim bunu bilmiyomu asilamanin tutmasi icin sitres olmaman lazin

Belki o da geriliyordur bebek için, eşine kırıldığını söylemelisin bence de.

Korkundan mı cevap vermiyorsun anlamadım. Cevap versen nolur ki? Ne yapar? İçine atmanın sebebi ne?

Sanki aşılamayı ona yapıyorlar. Gerilmesin mi diyorsun?

İnş. Cevap vermemesi gereken gruba girmiyorumdur. Tam olarak kimler cevap veremiyordu çözemedim çünkü:KK45:

Korkundan mı cevap vermiyorsun anlamadım. Cevap versen nolur ki? Ne yapar? İçine atmanın sebebi ne?

Sanki aşılamayı ona yapıyorlar. Gerilmesin mi diyorsun?

İnş. Cevap vermemesi gereken gruba girmiyorumdur. Tam olarak kimler cevap veremiyordu çözemedim:KK45:
;))yok canım ben bırak çek git çekme diyenlere dinlemeden empati yapmadan yazan kiziyorum.istesem giderim çok şükür mesleğim var ama bu aralar böyle dengesiz gelip ellerimi öper sevdiğini söyler ama aynı anda şunu söyle yapma böyle yapma diyor.mutfak işine bile karışır oldu özellikle 3 gündür bunaldim

Yo
Ay niye vazgeçeceksin ya, herkesin evinde iyi günü olur kötü olur, sadece bu sebepten çocuk yapmaktan vazgeçilmez.Başka sebepler varsa bilemem tabi.
Canim yazıldığı için diyorum yani mutfağa da karışıyor bu kadarına pes dedim

:KK66:)yok canım ben bırak çek git çekme diyenlere dinlemeden empati yapmadan yazan kiziyorum.istesem giderim çok şükür mesleğim var ama bu aralar böyle dengesiz gelip ellerimi öper sevdiğini söyler ama aynı anda şunu söyle yapma böyle yapma diyor.mutfak işine bile karışır oldu özellikle 3 gündür bunaldim
Sorsana madem öyle. Bir öyle bir böyle. Bumerang gibisin dönüyosun habire. Hızına yetişemiyorum ortak de :KK53:

Back
X