merhaba arkadaslar. ben 21 yasindayim . ve 4 senelik evliyim bir oglumuz var. esimle görücü usülü evlendik akraba ama ben tanimiyordum daha önceden. evlenince esimi avusturyaya getirdim. baslarda ben ona ck ters gidiyordum her hareketinden nefret ediyordum .ozamanlar benim bi dedigimi iki etmiyodu. ama sonra hamile kalinca ona baglandim ve kendimi ona karsi cok degistirdim . hergün temizlik yapar. ne sekilde olursa olsun isten geldigi vakit yemegini önüne getirim.2sene önce kardesim esimin yegeniyle (görümcemin oglu) evlendi ve bir ay icinde ayrildilar. simdi 19yasindaki kardesim 43 yasinda bi adamla evlendi. ve esim suanda onlar icin hergün benimle tartisiyo . beni o adamla ayni yerde bulundurmayin.benden uzak olsun. o var diye babamlara iftara bile gitmek istemedi. artik dayanamiyorum.. esimden hertürlü siddetede maruz kaldim .kumarinada göz yumdum , yemedigi para kalmadi. beni bi türlü anlamak istemiyo . bahanesi adami sevmiyorum ! halbuki o kadar iyi bi enistem var tek sucu benim kiz kardesimle evlenmesi. bu durumda ne yapmam gerekiyo nasil davranmam gerekiyo . sabret sabret nerey kadar , benim esim bu degildi bana siddette uygulamis olsa cogu seyde anlayisliydi. simdi tüm ailemden uzak duruyo.. lütfen hanimlar bana bi akil verin . bu duruma daha fazla katlanamiyorum ,