Eşime olan kırgınlığım

whitesneaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
782
1.185
113
31
Herkese merhaba

Yaklaşık 1,5 aydır işimle alakalı çok problemli bir dönem geçiriyordum. Çok yoğun, çok stresli bir dönemdi benim için. Bu süreçte eşim çok büyük destekçim oldu. Dün aylar sonra işimle alakalı gurur duyduğum gelişmeler oldu. Ve çok uzun zaman sonra gerçekten iyi hissettim.
Akşam hız limitinin yüksek olduğu bir yolda soldan normal bir şekilde giderken arkamızdaki araba bizi resmen sıkıştırdı neredeyse çarpacak kadar yaklaştı. Eşimde birden sayıp söverek en sağa geçti ve ben sana yapacağımı bilirim manyak adam diye en sağdan neredeyse 160 ile gitti. Problemli araçta soldan aynı şekilde hızla ilerledi. Çok panik oldum ,korktum. Yavaş, lütfen yavaş diye bağırdım. O hızda yola aniden atlayan bir şeye vurabilirdik, adam manyak bir şey çıkıp bize buluşabilirdi. Eşim birden Bağırma bana sakın bağırma diye bağırmaya başladı. Bağırdıkça geriyorsun beni gibi bir şey söyledi Güya adama ileride sağa dönerse yol vermeyeceğini o nedenle o hızla gittiğini söyledi.
Aylar sonra iyi geçirdiğim, iyi hissettiğim ve gerçekten güldüğüm tek gündü ve eşim mahvetti. Ben sesimi panik olduğum için, korktuğum için yavaşlaması için yükselttim. O andan itibaren konuşmuyorum eşimle. Benimle konuşmaya çalıştı ben konuşmak istemiyorum dediğimde oh hem bağır çağır hem de haklı ol dedi. Ben de bence ikimizde biliyoruz kimin bağırdığını dedim.
Benden bunca zaman sonra iyi hissettiğim günümü çaldığı için affedemiyorum. Dünya iyisi bir insandır ve hatta çok sakindir. Ama düşünüp haklısın , özür dilerim diyecek birisi değil. Çok kırıldım. Biliyorum ki oturup bunu konuşsak bile bana hak vermeyecek. Ve birkaç gün sonra bizim için özel bir gün.
Sadece paylaşmak istedim. Teşekkür ederim.

Özel günü münü bilmem ama eşiniz ve o gerizekalı gibi insanlar nice can ve mal kaybına neden olmuşlardı ve olacaklar
Böyle birşey varsa kim takar sizin özel gününüzü
Keşke böylelerinin ehliyetleri alınsa birdaha araç kullanamasalar
Böyle biri yüzünden 26 yaşındaki gencecik kuzenimi kaybettik

Benzer olayı bizde yaşadık. Benim eşim haksız ama arabanın dibine giriyor soldan yavaş gittiklerinde. Sağa geçsin hızımı kesiyor diyor belkide haklıdır ama panik oluyorum. Bir keresinde yavaş ya dur dur diye bağırınca sizin eşiniz gibi tepki verdi. Bende konuşmamıştım tek fark eşim anlr uzatmaz özür diler. Üzülmeyin kırıldığınızı özür beklediğinizi söyleyin dilemezse kendi ayıbı.

İşyerindeki amirim tarafından değil , başka birileri tarafından gurur verici bir olay yaşadım.
Normalde trafik kurallarını asla ihlal etmez. Diyorum ya çok sakindir. Hızı sevmez. Dün delirdi.
Bahsettiğiniz şeye benzer travmatik bir olay ben de yaşadım ve belki de onun da çok büyük bir etkisi oldu

bu kavga eşimle benim günlük rutin hızlı kullanır bagırırım bağırma der

bu manyakca "beni sıkıştırdı şimdi o görecek" tavrı sanirim her erkekte var. benim eşim de böyle. delireceğim yani rahat rahat ben seninle arabaya binemeyecek miyim diyorum bazen. yol veriyor hop sonra geçiyor yol verdiği arabanın arkasına bu onu sıkıştırıyor öyle manyak bir döngü bu. size hakveriyorum

buda biz cidden demekki çoğu aynı

bu kavga eşimle benim günlük rutin hızlı kullanır bagırırım bağırma der
Biz tartışan bir çift değiliz pek. Hızlı da kullanmaz normalde. Trafiği tehlikeye atacak şeyler de yapmaz. Bütün kurallara riayet eder.
Ama benim günümü mahvettiği için çok kırıldım çünkü kutlama yapmamız gereken bir gündü.

Ortalık manyak dolu. O hareketleri yapan adam zarar da verir öldürebilir de. Bildiğiniz en son şeritte dibimize girdi aha vuracak dedi eşim.
Gördün yani adam manyak daha neden bir bedel ödetme gereği hissediyorsun. Bizim canımızı hırsı uğruna tehlikeye atıyor. Yalnızca bizim de değil.

Trafikte, kendi canını eşinin canını ve dahası suçu olmayan birçok insanın canını tehlikeye atması onu dünya iyisi veya çok sakin yapmaz.
Sağ şerit yolu yavaş gitmek isteyenler içindir. Oradaki insanlar belki 100 bile basmıyor. Sağ şeritte 160 ile gitmek trafik magandalığıdır.

Ben de buna tepki gösterdim zaten. Aptal bir hırs uğruna birine zarar verebilirdik. Benim ailemin başından böyle travmatik bir olay geçti zaten ultra hassasım bu konuda.

Ben de buna tepki gösterdim zaten. Aptal bir hırs uğruna birine zarar verebilirdik. Benim ailemin başından böyle travmatik bir olay geçti zaten ultra hassasım bu konuda.
Araç konusunda bende çok hassasım. Eşimin sevmediğim tek huyu araba kullanırken hızlı da olsa yavaşta olsa arabaların g.tüne kadar giriyor. Yapma diyorum kaza yaparsam bağırırsın, yapmadığım sürece senin bağırmanla yapacağım diyor. Sessizce oturuyorum.

Bizimki normalde bunu da yapmıyor özellikle beni uyarır takip mesafene dikkat et diye,dün anlam veremedim. Tamam adam bizi ve trafiği tehlikeye atacak şeyler yaptı ama yanında karın varken trafikte aynı şekilde neden davranırsın?

Eşiniz erkeklik egosuna girip sağ şeritte başkalarının hayatını riske atmasını normalleştirmesi ve üste çıkması irite edici. Ne yapmanızı bekliyordu tabi ki o anın verdiği korkuyla insan bağırır. Özür dilemesi gereken yerde triplere girmiş. Hoş şu sol şeritten tın tın giden insanlarıda hiç anlamıyorum. Gerçekten de ben bile bazen sinirlenip bağırdığım oluyor. 60 70 ile gidip ani ani fren yapıyorlar. Yol vermede yok ben bile artık sinirden yaklaşıp selektör bile yapsam inattan mı nedir yok vermezler.

Iyi gün muhabbetini anlayamadim acikcası. O konuda alinganlik bence bunun gunle alakasi yok.

Esiniz çok hatalı. O kadar maganda varki yollarda onlara arada eşim de uyacak gibi oluyir sinirlenip degmez diyirum gerekirse kiziyorum. Adam gelse biçaklasa ya da kaza yapsak olması yuksek ihtimaller bunlar. Ne gerek var yani. Çok bu sekilde oldurup cezaevine giren ya da kendisi yaralanan ölen. Gecen sene birinin gozü kör olmuştu trafik darp. Çok böyle yani sacmalamasın caninizi tehlikeye atmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…