Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size tavsiyem,bir defter edinmeniz. Ofkelendiginizde ortamı terk edip,tüm öfke nefret sinir bütün duygularinizi o deftere dökün. Sakinlesince alın yazdiklarinizi okuyun. Siz de göreceksiniz hatalarinizi. Ben dediğim gibi yapıyorum,ise yarıyor :)Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
ben de oyleydim hakaret etmesem de incitici sozler soylerdim. sonra da hemen barismak istersimz esim gunler boyunca dargin mesafeli olurdu.Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
o sessiz eşi çileden cıkarma noktasına gelmeden ceki düzen ver kendine... Allah korusun, cok pişman olursun... eşinin guven ve saygısını kaybetme ve gözonde cahil durumuna düşme ki sogumasın sendenKizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
sinirlendi ğin zaman git hemen bi duş al hem zaman geçmiş ömür hem de su sakinleştirirKesinlikle oyle tahrik edip onunla alevli bi sekilde tartismak ama o senin seviyene düşmeyecem diyor ve sabrini sürdürüyor mesela farkli iki insanin bu şekilde hakaretli tartismalarini gordugumde bana cok çirkin ve saygisizca geliyor kendimi dusunuyorum nasil bu kadar saygisiz ve seviyesizce tartisiyorum diyorum ama oda sessiz kaliyor birsey demiyor tamam bakariz falan diyor bende deliye dönüyorum yarin bir gün ebeveyn oldugumuzda bu şekilde cocuklarimizin bizi izlemelerini asla istemiyorum odayi terkediyorum mesela telefonda tartismişsak herhangi br konu hakkinda ben tamamen kendimi kaybediyorum ve hakaret yagmuruna tutuyorum kendimden utaniyorum medeni olamadigim icin...
yaptığın çok kötü bişeyKizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim