• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime saygisizliğim ve hakaretlerim..

Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim

Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim
cnm sinirliyken konuşmaya çalışma o zmn..
baktın zıvanadan çıkacaksın başka odaya geç,sakinleşince düzgün ifade edersin kendini..
bn de 1,5 senelik falan evliyim
ilk evlendiğimizde tartısırken tansiyonum düşüyordu artık bağırıp çağırmaktan:KK48:sinir geçincede boşuna tartısmısız diyorduk..ne gerek var,bende artık baktım sinirleniyoruz başka odaya geçiyorum..hem böylelikle hem eşine olan saygını hem kendıne olan saygını koruyorsun:KK66:

CANIM BENDEDE AYNI PROBLEM VAR BENDE ÇOK ASABİ BİRİYİM AMA İNAN BU ŞEKİLDE KAYBEDEN BİZLER OLUYORUZ BN YAVAŞ YAVAŞ SAKİNLEŞMEYE BAŞLADIM KENDİMİ ZORLAYA ZORLAYA İYİ GÜZEL DÜŞÜNEREK SENDE KENDİNİ DİZGİNLE BUNU SENDEN BAŞKASI YAPAMAZ

Burda bazı bayanlar yazmış ben eşime öyle şeyler söylemem nasıl söylerim demiş ama kişiden kişiye değişiyor bu gerçekten ben mesela eşime bir şeyden dolayi kizdigimda adam tepki bile vermez hatta bagirmiyor bile ben kızıp sinirlendigimde genelde odayı terk ederim ama onun umrunda bile olmuyor. Sonra odaya döndüğümde hersey yolundaymis gibi yapmasi adamı gerçekten çileden çıkartıyor bu konuda bende çoğu zaman kendime hakim olamiyanlardanim ve öküz odun kelimelerini çok kullaniyorum

eşinizin sabrını taşırmayın, üzülürsünüz.
psikolga gidebilirsiniz öfke kontrol sorununuz varsa.

mutlaka engel olmalisiniz kendinize...
saygi bitti mi geri gelmez , siz devam ederseniz esiniz de bi gun karsiligini verir , uzulen siz olursunuz ...
"öfke ateştir" diyor hafis-i serifte, ofkeyi bastirabilecek tek sey sudur ;) o anda gidip elinizi yuzunuzu yikasaniz veya guzel bi abdest alsaniz ofkenizin azaldigini goreceksiniz.

handanww handanww yani bizde de ayni sekilde ben çileden çikiyorum bagirip cagiriyorum o hic birşey olmamiş gibi devam ediyor kavga ediyoruz kiriliyorum uzuluyorum yanima geliyor noldu neden küstün yani ne yaptiginin bile farkinda olmuyor az once kavga ettik işte 10 dakika sonra gelip noldu naptim diyor hic birsey olmamis gibi devam edince bende onun canini yakmak için üzmek için hakarete basliyorum hakareti bile onemsemiyor ka-le almiyor

handanww handanww yani bizde de ayni sekilde ben çileden çikiyorum bagirip cagiriyorum o hic birşey olmamiş gibi devam ediyor kavga ediyoruz kiriliyorum uzuluyorum yanima geliyor noldu neden küstün yani ne yaptiginin bile farkinda olmuyor az once kavga ettik işte 10 dakika sonra gelip noldu naptim diyor hic birsey olmamis gibi devam edince bende onun canini yakmak için üzmek için hakarete basliyorum hakareti bile onemsemiyor ka-le almiyor
Aynen işte benim eşimde böyledir genelde ama artık bende onun gibi yapmaya karar verdim pek umursamiyorum eğer kizdigim bişey. Oluyorsa bağırıp çağırmak yerine karşısına geçip güzelce içimi dokuyorum biz kadinlar genelde dolu dolu oluruz onlarda hiç bişey olmaz sonra olan bize oluyor bence sende bu kadar üzerine gitme gerçekten sonra psikolojimiz alt üst oluyor sakin olmaya çalış sinirlendiginde odayı terk et sonra sakinlestiginde güzelce konuş bide böyle dene hemde kendinizi bu kadar yipratmamis olursunuz; )

aynı biz.bende kendimi dizginleyip düzeltemedim.sonuç = eşimde sonunda bana benzedi.tartışırken karşılıklı hakaretleşiyoruz.5 dakika sonra hayatım tuzu verir misin?şu kanalı açsana...vb...en azından mevzuyu uzatmıyoruz.hakaret olayını çözsek iyi olacak aslında

Evet kizlar hepinizin yorumlarini tek tek okudum ve cok tesekkur ediyorum önerilerinizi dinleyecem insaAllah benim durumumda olanlarda duzelir.bende hakaretleri ediyorum 10 dk sonra geciyor pismanlk basliyor gidip sarilip opuyorum hayatimiza devam ediyoruz bu hakareti cozume kavusturacam

ben de eşime göre daha fevriyim ama sadece iğneli konuşurum.asla hakaret etmem.
çünkü o kapı aralandı mı saygı duvarı yıkılır dediğiniz gibi.
tutarsız bi haliniz var, uçlarda yaşıyorsunuz.
imkanınız varsa destek alın

Böyle adamlar zor olur.. öyle sözler sarfetmeyin siz de farkndasnz zaten. ..

En başta ben de yıkar yakardım, adamcağız hep sakindi. Hâla daha sakin ya neyse :KK66: ama onun bu hali beni de olgunlaştırdı sanırım. Artık ben de ses yükseltmeden küfretmeden derdimi anlatabiliyorum :) Siz de hatanızın farkındasınız ya, zamanla siz de toparlarsınız kendinizi. Önemli olan artık farketmiş ve değişmeyi istiyor olmanız ;)

bununla gurur duymuyorum ama ben küfür bile ederdim hemde ne küfürler ne hakaretler...sustu kaç sene sonunda oda patladı boşanma noktasına geldik saygı falan kalmadı...kızım küçüktü...sonra tabii hatamında farkındayım...düzeltmeye gayret ettim...küfür yok ama hala gerizekalı falan derim arada çok sinirlenince ...o bana dese kıyamet kopar ...ama sakin adam bunada şükür diyor.ne yapsın...ama yapmamak lazım biliyorum çok sinirliyim işte...seni anlıyorum..yapmamaya gayret et ...ben bigün kızım ettiğim küfürü tekrar edince kestim ...darısı başına...

Bende baya agresifim ve susmam hatta sabır zorlarım ama karsimda dogru duzgun duran eşime hiç hakaretler saymadım ,bagirirkende saymadım... Evet çok cingar cikarttim ama bazı "cıssssss" noktaların farkındayım ben herzaman nerde can cıkıyor biliyorum.
Ama sizin gibi fazla simaripta at koşturanların saltanatı adam masaya yumrugunu vurana kadar sürer anca :)))

Sonra diger böcükler gibi gelmeyesin buraya esim sessizdi ,sakindi beni cok severdi ama artık boşanmak istiyor yaptıklarımdan pişmanım diye ???? Eteklerın tutuşacak oyuzden esinin sessizliginden güç alip simardikça simarma derim :)))

Konuyu yazan sanki bu bayanın eşi gibi.Öyle hisseden olmadı mı?

Back
X