Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

tüm sosyal medya kaynaklarında olduğu gibi KK'da da çok fazla troll var. Her gün bir yenisi ekleniyor üstelik.
siz de bu trollerden birisiniz passionatewoman. ya da diğer düşük ihtimal ilgiye fazlasıyla aç bir insan olmanız.
buradaki çoğu kişinin hatası sizin trollüğünüzü göremeyip açtığınız her konuyu ve dolayısıyla sizi beslemeye devam ediyorlar.
sabahtan beri aptalca bir muhabbet 30 sayfayı buldu, yazıktır.

Ya demeyim demeyim diyorum da nicknameden bile belli. Kocayı ayartma çabaları, aldatma çabaları meme bacak göstermeli içerik. Nick de her ne hikmetse "tutkulu" kadın. Yani cidden :D

Neden buradaki tüm kadınlar benim abarttığımı hatta hasta olduğumu filan düşünüyor ? Erkeğin hiç mi suçu yok ? Neden hep kadınlara bu kadar yüklenilyor hem de kadın kadına
Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa doğru olamaz mı, bir düşünseniz keşke. ..

Ya demeyim demeyim diyorum da nicknameden bile belli. Kocayı ayartma çabaları, aldatma çabaları meme bacak göstermeli içerik. Nick de her ne hikmetse "tutkulu" kadın. Yani cidden :KK70:

Açtığı konular birbirinden tuhaf, 30 sayfa hit alıyor ciddi bir meşguliyet yaratıyor ilk sayfada da
bu bir troll değilse belki de bir nemfoman, bilemiyorum altan :KK45:
yok ama kararımı verdim, kati surette bu insanı ciddiye almam. Adama sorarlar kocana böyle diyorsan, senin durumundaki birine takılan lakap nedir diye? düşünmüyorlar, düşünemiyorlar :KK51:

Neye dayanarak bunu söylediniz ki?
Bu derecede kıskanç bir kadına benim bile tahammülüm olamaz.
Belli ki bir tartışma esnasında söylediniz ama kavgada bile söylenmeyecek laflar etmişsiniz :KK14:
Madem mutsuzsunuz ve bu kadar şüphecisiniz boşanmayı düşünün. Bide bir psikiatriye görünün belki bakış açınız düzelir çok sağlıklı gözükmüyorsunuz burdan..

Back
X