• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime sevgimi belli edemiyorum?

Belkidahaiyisin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
506
220
23
32
Cok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime

Yapı meselesi galiba.
Bende yapım gereği kocişkolişko diyemem ama hayatım bebeğim falan derim
Ailesinin yanında da hayatım diye seslenirim hitap ederim. Gider sarılırım öperim sevgimi öyle belli ederim. Geçen mesajda bitanem yazdım mesela garip geldi, hayatım aşkım kısmına parketmişim demek ki, bitanem diyince bi tuhaf oldum😂
Ama hiç öyle hitap edememek, edince de dalga geçiyor gibi olmak biraz tuhaf geldi.
Evde prova yap. Bide canımm demek var bide cağğğğnemmm demek var. Sen canım hayatım aşkım provaları yap 😅

Yapı meselesi galiba.
Bende yapım gereği kocişkolişko diyemem ama hayatım bebeğim falan derim
Ailesinin yanında da hayatım diye seslenirim hitap ederim. Gider sarılırım öperim sevgimi öyle belli ederim. Geçen mesajda bitanem yazdım mesela garip geldi, hayatım aşkım kısmına parketmişim demek ki, bitanem diyince bi tuhaf oldum😂
Ama hiç öyle hitap edememek, edince de dalga geçiyor gibi olmak biraz tuhaf geldi.
Evde prova yap. Bide canımm demek var bide cağğğğnemmm demek var. Sen canım hayatım aşkım provaları yap 😅
Gercekten bu huyumu sevmiyorum hemde hic.evlenince hep degiscegimi duaunduma ama ayni

Gercekten bu huyumu sevmiyorum hemde hic.evlenince hep degiscegimi duaunduma ama ayni
İyide huyumu sevmiyorum diyip dertlenmekle bir yere varamazsın
Bende mesela bana ters gelen birşey varsa sözümü çekmezdim sonra kendim sinir olurdum kendimi törpüledim boşvermeyi öğrendim. Eşimin teyzesine x hanım diyordum alınıyordu teyze demiyorum diye, e ağzım alışmış öyle ama iyi kadın gönlü olsun diye teyze demeye gayret ettim. İsmi teyzeymiş gibi düşündüm. Sende eşinin adı aşkımmış gibi düşün. Çabalamazsan nasıl değiştireceksin durumu?

İyide huyumu sevmiyorum diyip dertlenmekle bir yere varamazsın
Bende mesela bana ters gelen birşey varsa sözümü çekmezdim sonra kendim sinir olurdum kendimi törpüledim boşvermeyi öğrendim. Eşimin teyzesine x hanım diyordum alınıyordu teyze demiyorum diye, e ağzım alışmış öyle ama iyi kadın gönlü olsun diye teyze demeye gayret ettim. İsmi teyzeymiş gibi düşündüm. Sende eşinin adı aşkımmış gibi düşün. Çabalamazsan nasıl değiştireceksin durumu?
Yani zorlama.olacak gibi.2 senelik evliyim.2 senedir yapmadim.simdi bi anda nasil soylemeye baslicam.onun bu durumdan hic sikayet etmemis olmasi da beni uzuyor.mesela.bazilarinin esi ismiyle hitap edilimce uzuluyormus

Burda okuduğum en garip konulardan biri galiba. E söylemek istiyorsanız söyleyin işte. Nasıl bir tavsiye verebilirim hiç bilmiyorum maalesef. İlk aklıma gelen kendi kendinize prova yapıp uygun tonlamayı bulmanız oldu
Garip geliyor olabilir ama soguk birisiyim.ben .genel olarak sevgimi belli edemem.yani yapmacik olcakmis gibi hissediyorum

Yani zorlama.olacak gibi.2 senelik evliyim.2 senedir yapmadim.simdi bi anda nasil soylemeye baslicam.onun bu durumdan hic sikayet etmemis olmasi da beni uzuyor.mesela.bazilarinin esi ismiyle hitap edilimce uzuluyormus
Adama bi kere hayatım desen tepkisini görsen o yüzündeki şaşkınlığı tebessümü
Belki daha kolay olur
Ama ilk kez böyle birşey duydum
İçten gelmemesi 🙄

Adama bi kere hayatım desen tepkisini görsen o yüzündeki şaşkınlığı tebessümü
Belki daha kolay olur
Ama ilk kez böyle birşey duydum
İçten gelmemesi 🙄
Bazen kendimi cok suclu hissediyorum.nisanlilik donemimizde iki lafindan biri sevgi sozcukelriydi.o kadar bogdu ki beni oyle cumlelere.tamam erkekler nisanliyken daha bi ilgili olurlar ama cok guzel seyler soylerdi hep.evlenincw degisti tabi durum.sikayet ettigimde bi kere bana sen korelttin beni dedi guldu.bende gercekten mi dedim.yok yok dedi.ama belkide oyle

Bazen kendimi cok suclu hissediyorum.nisanlilik donemimizde iki lafindan biri sevgi sozcukelriydi.o kadar bogdu ki beni oyle cumlelere.tamam erkekler nisanliyken daha bi ilgili olurlar ama cok guzel seyler soylerdi hep.evlenincw degisti tabi durum.sikayet ettigimde bi kere bana sen korelttin beni dedi guldu.bende gercekten mi dedim.yok yok dedi.ama belkide oyle
E tabi öyledir
Şimdi ben eşime gidip gidip sarılsam 2 3 4
O hiç gelmese sarılmasa bende sarılmam
Laf sokmam ama kendimi çekerim
Böyle şeylerin hesabı olmaz ama o köreltmek olayına katılıyorum. Sizde çabalamıyorsunuz

E tabi öyledir
Şimdi ben eşime gidip gidip sarılsam 2 3 4
O hiç gelmese sarılmasa bende sarılmam
Laf sokmam ama kendimi çekerim
Böyle şeylerin hesabı olmaz ama o köreltmek olayına katılıyorum. Sizde çabalamıyorsunuz
Ama iste her konuda da belli edemiyorum diye bise yok.mesela onsuz yatamam.icerde hala oturuyorsa illa gel uyuyamiyorum derim.sarilim uyurken hep.yani sadece kelimelere dokemiyorum

Bunu aşabilirsiniz. Eşinizin adınızı kullanması kötü bir şey değil buna takılıp kendinizi üzmeyin. Ben sürekli farklı bir şey bulup sesleniyorum eşime. Koskoca 1.90 adama balım diyorum bazen. Stres olmayınca komiğinize giden bir şey bile seslenmeye dönüşüyor. Dalga geçmeden hayatım canım diyebilirsiniz bunu herkes herkese diyor, bir süre sonra ağzınız alışacaktır. Canım sen mi geldin? Hayatım sen misin diye seslenip gidip öpün eve girdiğinde. durup dururken aşkım bitanem diye boynuna sarılamazanız da canım hayatım derken dalga geçmeyin yeter bence grisi mutlaka gelir :)

Gerçekten mi diye sormanız garip olmuş.
Eşiniz size güzel sözler söylesin dursun, siz adından öteye geçmeyin.
Bir yerde biter tabi o sözler.
Ne bekliyordunuz?
Hem yapım soğuk söyleyemiyorum diyorsunuz hem eşinizin bunu dert etmemesine üzülüyorsunuz.
Anlayamadım ben sizi.

Bunu aşabilirsiniz. Eşinizin adınızı kullanması kötü bir şey değil buna takılıp kendinizi üzmeyin. Ben sürekli farklı bir şey bulup sesleniyorum eşime. Koskoca 1.90 adama balım diyorum bazen. Stres olmayınca komiğinize giden bir şey bile seslenmeye dönüşüyor. Dalga geçmeden hayatım canım diyebilirsiniz bunu herkes herkese diyor, bir süre sonra ağzınız alışacaktır. Canım sen mi geldin? Hayatım sen misin diye seslenip gidip öpün eve girdiğinde. durup dururken aşkım bitanem diye boynuna sarılamazanız da canım hayatım derken dalga geçmeyin yeter bence grisi mutlaka gelir :)
Bakin dusunuyorum.kapidan gelince optugumu falan oyle seyler soyledigimi.kendimi zorladigimi dusunucek bunlari yaparken.yani o oyle duaunur diye dusunuyorum.kendime yakistiramiyorum.bide bi anda nasil degiscem hemen yani

Gerçekten mi diye sormanız garip olmuş.
Eşiniz size güzel sözler söylesin dursun, siz adından öteye geçmeyin.
Bir yerde biter tabi o sözler.
Ne bekliyordunuz?
Hem yapım soğuk söyleyemiyorum diyorsunuz hem eşinizin bunu dert etmemesine üzülüyorsunuz.
Anlayamadım ben sizi.
Yani belki bu dedigim de garibinize gidicek ama mesela bana deseki sende bana bitanem de dihe.o zaman soylemekte zorlanmam hic.ona soruyordum.ben sana ne diye sesleniyim.diye.bilmem ki sen bilirsin diyordu.sunj de bunu de dese soylerdim.ben ona mesela bitanemi sevdigimi soyluyorum.onu soyle bana falan diyorum

Ama iste her konuda da belli edemiyorum diye bise yok.mesela onsuz yatamam.icerde hala oturuyorsa illa gel uyuyamiyorum derim.sarilim uyurken hep.yani sadece kelimelere dokemiyorum
Aşkım Kapışmak diye biri var. Farzedin ki eşinizin adı aşkım. Öyleymiş gibi düşünüp öyle hitap etmek için provalar yapın.
Ay yapamıyorum diye bir şey yok. Çabalamanız gerek.

Bakin dusunuyorum.kapidan gelince optugumu falan oyle seyler soyledigimi.kendimi zorladigimi dusunucek bunlari yaparken.yani o oyle duaunur diye dusunuyorum.kendime yakistiramiyorum.bide bi anda nasil degiscem hemen yani
Sex yaptığınız adam onu öptünüz diye yapmacık olduğunuzu düşünmez merak etmeyin.
Eşiniz sizi öpünce onun yapmacık davrandığını mı düşünüyorsunuz?

Tamamiyle yapı meselesi ben de öyleydim bir tek canıma alışabildim diğer kelimeler ağzımda hep eğreti gibi duruyor yakıştıramıyorum

Back
X