• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime sevgimi belli edemiyorum?

Çok sinirleniyorum bu tarz seylere. Adam sevildiğini duymak istemiyor mu? Niye guzel seyler soylemiyorsunuz? Yazık adama. Hayatimda oldugun icin cok şanslıyım demenin nesi zor?

Çok sinirleniyorum bu tarz seylere. Adam sevildiğini duymak istemiyor mu? Niye guzel seyler soylemiyorsunuz? Yazık adama. Hayatimda oldugun icin cok şanslıyım demenin nesi zor? Erkekler yapsa odun, kalas dersiniz.
Siz boyle biri olmadiginiz icin sinirleniyorsunuz ama.size kolay olan bana.zor iste.belki aile ortamimdan vs kaynaklaniyordur.ben babamada daha icten durup durmadik yerde gidip sarilamam mesela opemem.yani gercekten yapabilsem.yapicam.keske evlendigimde direk soylemeye baslasaydim

Cok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
sadece küçük bir analiz..
doğruluk payı tartışılır...
muhtemelen annenle babanın bir nebze uzak bir ilişkisi vardı. Kulak dolgunluğun pek yok.

Bende öyleyim, ne eski sevgililerime ne eşime canım, hayatım, bitanem dediğim olmadı. Direk isimleriyle hitap ederim.
Ama eşim gülüm, canım yerine direk ismimi söylese de umurumda olmaz.

Anneden geçiyor bence. Annem babama sürekli laf sokardı, canım dese şoka girerdik heralde😁

Bakin dusunuyorum.kapidan gelince optugumu falan oyle seyler soyledigimi.kendimi zorladigimi dusunucek bunlari yaparken.yani o oyle duaunur diye dusunuyorum.kendime yakistiramiyorum.bide bi anda nasil degiscem hemen yani
Ay tobe..kocan ayol o senin.neyi yakıştıramıyorsun bugün söylemezsen ihtiyar bir dede oluncami soylicen.omur geçiyor.bak bugün güzel bir laf et çok şaşıracak ve memnun olucak emin ol

sadece küçük bir analiz..
doğruluk payı tartışılır...
muhtemelen annenle babanın bir nebze uzak bir ilişkisi vardı. Kulak dolgunluğun pek yok.
Cok severler birbirlerini buyuk bi tartismalarina vs asla tanik olmadam.babam annemsiz duramaz.ama.sevgi cumleleri duymadim.canim.hayatim.vs. bey derdi annem.babamda hanim derdi iste

Bende öyleyim, ne eski sevgililerime ne eşime canım, hayatım, bitanem dediğim olmadı. Direk isimleriyle hitap ederim.

Anneden geçiyor bence. Annem babama sürekli laf sokardı, canım dese şoka girerdik heralde😁
Peki siz dert etmiyormusunuz bu durumu

Yani zorlama.olacak gibi.2 senelik evliyim.2 senedir yapmadim.simdi bi anda nasil soylemeye baslicam.onun bu durumdan hic sikayet etmemis olmasi da beni uzuyor.mesela.bazilarinin esi ismiyle hitap edilimce uzuluyormus
Ben eşime ismiyle hitap etsem, önce o söyleyiş şeklini değiştir diyor. Tabi adamı alıştırdık aşkıma, sevgilime, tatlışıma, balıma. Şimdi kendi ismini beğenmiyor 🤣🤣

Ben bu tarz karı koca ilişkilerinden kötü etkilenirdim çocukken.Halada birbirine.laf sokan çiftleri görünce hoşlanmıyorum

Peki siz dert etmiyormusunuz bu durumu
Yok dert etmiyorum. Ben biraz çılgın bir tipim. Eşim bana göre çok oturaklıdır. Parka gidince zorla tahteravalliye bindiririm eşimi karşılıklı eğleniriz, arada gidip omuzuna çakarım bitane sataşırım ona. Dün yılbaşı ledlerini yaktım disko müziği açtım mesela çocuklarla zorla oynattık onu🙈
Yani illa aşkım demek gerekmiyor eğlenmek, sevmek için. Doğal halinizle davranın. Zaten insan sevilip sevilmediğini bilir. Aşkım, bebeğim demek sevgi kriteri olsaydı bebeğim diyen kimse kimseyi aldatmazdı :)

Ben bu tarz karı koca ilişkilerinden kötü etkilenirdim çocukken.Halada birbirine.laf sokan çiftleri görünce hoşlanmıyorum
Bizim anne babaların döneminde aşkım, canımlar yoktu zaten. Genelde ismin sonuna hanım, bey filan koyup öyle hitap ederlerdi birbirine bayılan eşler :)

Cok seviyorum.davranislarimdan anliyordur biliyordur ama kelimelere dokemiyorum asla.nisanlilik donemimizdede esimin agzindan guzel cumleler hic eksik olmazdi.ismimle hic hitap etmezdi bana sinirledigi zamanalr disinda.ama ben hep ismiyle seslendim.evlenince yapabilirim.diye dusundum ama.yine yapamadim.canim bile diyemiyorum dersemde boyle dalga gecer gibi sakasina gibi degisik bi tavirla arada soyluyorum.bana bitanem derdi hep.simdi hatun diyor.bende bitanem de diyorum ama agzi hatuna alisti.bende demeliyim.yani demek istiyorum.nasil basaricam bunu.egreti duruyor .gercekten dert ettim.kendime
İçinizden gelmiyor demek ki. Seven insan her şekilde söyler.

Yani belki bu dedigim de garibinize gidicek ama mesela bana deseki sende bana bitanem de dihe.o zaman soylemekte zorlanmam hic.ona soruyordum.ben sana ne diye sesleniyim.diye.bilmem ki sen bilirsin diyordu.sunj de bunu de dese soylerdim.ben ona mesela bitanemi sevdigimi soyluyorum.onu soyle bana falan diyorum
Böyle şeyler sipariş üzerine olmaz. Asıl adam sana bana aşkım de diyince yapaylık olur. Sen kendin söylersen içtenlik olur. Hayatım de dese derste öğretmeni tekrarlar gibi hayatım diceksin, e bu bildiğin yapaylık. Cümle içinde kullan işte çay koyym mi hayatım hoşgeldin aşkım vs. Sevdiğin adam yani ne kadar zor olabilir.

Siz boyle biri olmadiginiz icin sinirleniyorsunuz ama.size kolay olan bana.zor iste.belki aile ortamimdan vs kaynaklaniyordur.ben babamada daha icten durup durmadik yerde gidip sarilamam mesela opemem.yani gercekten yapabilsem.yapicam.keske evlendigimde direk soylemeye baslasaydim
Ben de yapamam anneme kardeslerime arkadaslarima oyle cok sarilamam. Mıç mıç iliskilerden hoslanmam ama eşime yapışıyorum. Çünkü sevginin gosterilmesi gerektigini biliyorum. Bana gosterilmese soylenmese ben de eksik kalirim. Esinize yazik gerçekten.

Mesajlarda yazmaya başla önce sonra yavaştan söyle.

niye bunu dert ettiniz ki
ben esime ismiyle hitap ederim mesela.. hic de ay hayatim mi desem canim mi desem diye kendimi sorgulamadım.
yapi meselesi..herkes gibi olmak zorunda degiliz ki..

Ben de yapamam anneme kardeslerime arkadaslarima oyle cok sarilamam. Mıç mıç iliskilerden hoslanmam ama eşime yapışıyorum. Çünkü sevginin gosterilmesi gerektigini biliyorum. Bana gosterilmese soylenmese ben de eksik kalirim. Esinize yazik gerçekten.
ben de hic o tarz tip degilim simdi benim esime de mi yazık olmuş ))

Back
X