Esime sinir oldum

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Slm arkadaslar esime cok sinir oldum.hatta bu aralar cok sinir oluyorum.ogleden sonra cikti kaveye diye.neyse cocuklar acikti arayim bakalim yemege gelecekmi dedim.yaninda arkadaslari var sesleri geliyor.amacim gel demek degilde yakinda gelecekse ve acsa bekleyelim diye.neyse bu ukala ukala konusuyo.saka yapiyo aklinca.nerdesin hayatjm dedim obur kariyla yemekteyim.bole bole dedim saka yapiyo diye orali olmadim.bu boyna arkadaslarinin yaninda hava yapiyo yok obur kariyla basbasa yemek yiyiyoruz bilmem ne.ayy iyi yapiyosun dedim.uzattikca uzatiyo sanki kendini ispatliyo arkadaslarina.benimde en sevmedigim igrenc bi sakadir bu obur kari laflari.suratina kapattim.watsaptan da yazdim sinirimi bosalttim.bu aralar ne dersem illaki bi elestiri sinir ediyo beni.hadi gormezlikten geliyorum aldirmiyorum fln ama.gerci kirilmiyorumda saka oldugunu biliyorum ama boyle sacma eapriler yapmasinisa sevmiyorum.nasil bi tepki koyayim sizce

Açık acık konuşun böyle bi şaka bi daha yapmamasi konusunda..neye kime ispatlamaya çalıştığını sorun..aynısını siz yapsaniz hoşuna gider miymiş onu da sorun..

Bu nasıl bir terbiyesizlik, gerçekten şok oluyorum bazı konulara. Arkadaşlarına erkeklik taslamaya çalışırken sizi küçük düşürüyor. Böyle şaka olmaz. Ben olsam konuşmayı öğrenmeden eve almazdım.
Aynı şakayı ona yapın bakalım ne diyecek.

Peki size afiyet olsun ben de öbür herifi bekliyordum, senin gelmeyeceğine emin olmak için aramıştım diyip kapatacaksın suratına. Bir daha böyle saçma sapan şakalar yapmaz.

Slm arkadaslar esime cok sinir oldum.hatta bu aralar cok sinir oluyorum.ogleden sonra cikti kaveye diye.neyse cocuklar acikti arayim bakalim yemege gelecekmi dedim.yaninda arkadaslari var sesleri geliyor.amacim gel demek degilde yakinda gelecekse ve acsa bekleyelim diye.neyse bu ukala ukala konusuyo.saka yapiyo aklinca.nerdesin hayatjm dedim obur kariyla yemekteyim.bole bole dedim saka yapiyo diye orali olmadim.bu boyna arkadaslarinin yaninda hava yapiyo yok obur kariyla basbasa yemek yiyiyoruz bilmem ne.ayy iyi yapiyosun dedim.uzattikca uzatiyo sanki kendini ispatliyo arkadaslarina.benimde en sevmedigim igrenc bi sakadir bu obur kari laflari.suratina kapattim.watsaptan da yazdim sinirimi bosalttim.bu aralar ne dersem illaki bi elestiri sinir ediyo beni.hadi gormezlikten geliyorum aldirmiyorum fln ama.gerci kirilmiyorumda saka oldugunu biliyorum ama boyle sacma eapriler yapmasinisa sevmiyorum.nasil bi tepki koyayim sizce
Çocuklar aç niye adam için bekletiyorsun ki? Zıkkımın pekini yesin seviyesiz...hatta eve gelince yiyecek bişey bulamasın, sorarsa senden ses çıkmadı dışarda yersin diye bizde kendimize kadar yaptık dersin.

Hiç hakketmeyeni böyle tepenize çıkarmayın. Kendini nimetten sanıyor işte....he 2. de onun yolunu gözlüyordu, boş kahveciii

Yaptim demin istersen bende sen yokken obur herifi cagirayim dedim.sen sakadan anlamiyosun ama yazmis.midem bulandi yaa
Valla siz de espiriden yapmayın şakın yazıcaktım
Yetişemedim
Tahmin ettim umrumda olmayacağını
O espiriyi yapan zaten aynısını duyacağını göze almış ve kabullenmiştir
Benim d e midem bulandı

Şaka mıymış şimdi bu.Şaka anlayışına onun.Kolay gelsin size. Eşiniz ileri derecede geri zekalı.Kılıfı da uydurmuş. Şakaymış. :duduk:

Valla siz de espiriden yapmayın şakın yazıcaktım
Yetişemedim
Tahmin ettim umrumda olmayacağını
O espiriyi yapan zaten aynısını duyacağını göze almış ve kabullenmiştir
Benim d e midem bulandı
Sert bi dille uyardim simdi.kiskanmak fln degil vallahi midem bulandi

Back
X