- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
Aah ahhSert bi dille uyardim simdi.kiskanmak fln degil vallahi midem bulandi
Bakalım inş yapmaz bir daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aah ahhSert bi dille uyardim simdi.kiskanmak fln degil vallahi midem bulandi
Öbür karı mıSlm arkadaslar esime cok sinir oldum.hatta bu aralar cok sinir oluyorum.ogleden sonra cikti kaveye diye.neyse cocuklar acikti arayim bakalim yemege gelecekmi dedim.yaninda arkadaslari var sesleri geliyor.amacim gel demek degilde yakinda gelecekse ve acsa bekleyelim diye.neyse bu ukala ukala konusuyo.saka yapiyo aklinca.nerdesin hayatjm dedim obur kariyla yemekteyim.bole bole dedim saka yapiyo diye orali olmadim.bu boyna arkadaslarinin yaninda hava yapiyo yok obur kariyla basbasa yemek yiyiyoruz bilmem ne.ayy iyi yapiyosun dedim.uzattikca uzatiyo sanki kendini ispatliyo arkadaslarina.benimde en sevmedigim igrenc bi sakadir bu obur kari laflari.suratina kapattim.watsaptan da yazdim sinirimi bosalttim.bu aralar ne dersem illaki bi elestiri sinir ediyo beni.hadi gormezlikten geliyorum aldirmiyorum fln ama.gerci kirilmiyorumda saka oldugunu biliyorum ama boyle sacma eapriler yapmasinisa sevmiyorum.nasil bi tepki koyayim sizce
Bu aralar hep yapiyoŞaka mıymış şimdi bu.Şaka anlayışına onun.
İleri derecede geri zekalı.Kılıfı da uydurmuş. Şakaymış.![]()
Ozir diliyo boyna.ama sinirim gecmeddiAah ahh
Bakalım inş yapmaz bir daha
Cokmu abarttim bilmiyorum ama sinirimden bisuru sey dedim.ben ona insan gibi soruyorum bole yapiyoOzir diliyo boyna.ama sinirim gecmeddi
Kahvedekilere yanindaki erkeklere adamlık taslayacak güya güç gösterisi yapıyor.Öbür karı mı![]()
Valla agzima geleni saydim.sert bi dillede restimi cektim.yetti kac zamandirNasıl basit bir koca. Ne demek öbür karıylayım karı mı karı diye bir şey mı var o ne çiçek böcek araba markası vs. Ne yani karı. Terbiyesiz adam kızdım canım kocanaonunla konuşma uzun uzun mesajlarda atma bence gelince suratına bakma önce insan olsun
Dedim vallaO başka herifin yanındayım demedin inşallah
Kusura bakma canım ama demeseydin o pislik herifle aynı konuma dusmeseydin eve geldiğinde kıyameti koparsaydin daha iyiydiDedim valla
Sorma o kavedekilerden birde onlarin basit karilarindan yildim artikYıl olmuş 2018. Hala kahveye giden tipler mi kaldı yahu
Nefret ederim böyle ortamlardan ve bu ortamlara takılan insanlardan.
Sinirimden dedim.agzima gelenide satdim.icim hala sogumadi.bole seyler beni ondan uzaklastieiyo aslindaKusura bakma canım ama demeseydin o pislik herifle aynı konuma dusmeseydin eve geldiğinde kıyameti koparsaydin daha iyiydi
Evet ayni seviyeye dusurdu beni ama ayni.seviyeye dusmeden anlamicak sanirimSinirimden dedim.agzima gelenide satdim.icim hala sogumadi.bole seyler beni ondan uzaklastieiyo aslinda
Aynn ben espriden anlamiyorum.bu aralar zaten cok sikilmaya basladimSinir olunmayacak gibi değil kisiz deseniz üste çıkar bide
Öbür kadınlayım deseydi bari . Ben karı hitabına takildim.Kahvedekilere yanindaki erkeklere adamlık taslayacak güya güç gösterisi yapıyor.
Kacinciya konusuuorum anlamiyo.cok.biktim artik yaa.uc cocukla didiniyorum boyna bole sacma sapan esprilerSimdi kahve deyince gozumde bir ortam canladirdim esini cek al oyle konusmanin adamlik sayildigi yerden. Esinle bagirip cagirmadan kusmeden bu sekilde konusmanin kendine yakismadigindan evliliginizi, iliskinizdeki kaliteyi, sevgiyi ve saygiyi zedelediginden soz edin. Bu konusmayi tepkisel olmadigi mutlu bir zamanda yapin. Konusma oncesi guzel anilardan onun guzel taraflarindan bahsedin. Egoyu bir oksayin davranis degistirmeden. Ustad Pavlov un zil et olayi .
İyi ailelerle gorusun, bir ugras bulun. Esinizle nazik ve guzel bir uslupla iletisim kurun. Bir omur gecmez yoksa boyle seviyesiz muhabbetlerle.