Esime sinir oldum

Slm arkadaslar esime cok sinir oldum.hatta bu aralar cok sinir oluyorum.ogleden sonra cikti kaveye diye.neyse cocuklar acikti arayim bakalim yemege gelecekmi dedim.yaninda arkadaslari var sesleri geliyor.amacim gel demek degilde yakinda gelecekse ve acsa bekleyelim diye.neyse bu ukala ukala konusuyo.saka yapiyo aklinca.nerdesin hayatjm dedim obur kariyla yemekteyim.bole bole dedim saka yapiyo diye orali olmadim.bu boyna arkadaslarinin yaninda hava yapiyo yok obur kariyla basbasa yemek yiyiyoruz bilmem ne.ayy iyi yapiyosun dedim.uzattikca uzatiyo sanki kendini ispatliyo arkadaslarina.benimde en sevmedigim igrenc bi sakadir bu obur kari laflari.suratina kapattim.watsaptan da yazdim sinirimi bosalttim.bu aralar ne dersem illaki bi elestiri sinir ediyo beni.hadi gormezlikten geliyorum aldirmiyorum fln ama.gerci kirilmiyorumda saka oldugunu biliyorum ama boyle sacma eapriler yapmasinisa sevmiyorum.nasil bi tepki koyayim sizce
Öbür karı mı:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Nasıl basit bir koca. Ne demek öbür karıylayım karı mı karı diye bir şey mı var o ne çiçek böcek araba markası vs. Ne yani karı. Terbiyesiz adam kızdım canım kocana :-) onunla konuşma uzun uzun mesajlarda atma bence gelince suratına bakma önce insan olsun

Nasıl basit bir koca. Ne demek öbür karıylayım karı mı karı diye bir şey mı var o ne çiçek böcek araba markası vs. Ne yani karı. Terbiyesiz adam kızdım canım kocana :-) onunla konuşma uzun uzun mesajlarda atma bence gelince suratına bakma önce insan olsun
Valla agzima geleni saydim.sert bi dillede restimi cektim.yetti kac zamandir

Simdi kahve deyince gozumde bir ortam canladirdim esini cek al oyle konusmanin adamlik sayildigi yerden. Esinle bagirip cagirmadan kusmeden bu sekilde konusmanin kendine yakismadigindan evliliginizi, iliskinizdeki kaliteyi, sevgiyi ve saygiyi zedelediginden soz edin. Bu konusmayi tepkisel olmadigi mutlu bir zamanda yapin. Konusma oncesi guzel anilardan onun guzel taraflarindan bahsedin. Egoyu bir oksayin davranis degistirmeden. Ustad Pavlov un zil et olayi .

İyi ailelerle gorusun, bir ugras bulun. Esinizle nazik ve guzel bir uslupla iletisim kurun. Bir omur gecmez yoksa boyle seviyesiz muhabbetlerle.

Simdi kahve deyince gozumde bir ortam canladirdim esini cek al oyle konusmanin adamlik sayildigi yerden. Esinle bagirip cagirmadan kusmeden bu sekilde konusmanin kendine yakismadigindan evliliginizi, iliskinizdeki kaliteyi, sevgiyi ve saygiyi zedelediginden soz edin. Bu konusmayi tepkisel olmadigi mutlu bir zamanda yapin. Konusma oncesi guzel anilardan onun guzel taraflarindan bahsedin. Egoyu bir oksayin davranis degistirmeden. Ustad Pavlov un zil et olayi .

İyi ailelerle gorusun, bir ugras bulun. Esinizle nazik ve guzel bir uslupla iletisim kurun. Bir omur gecmez yoksa boyle seviyesiz muhabbetlerle.
Kacinciya konusuuorum anlamiyo.cok.biktim artik yaa.uc cocukla didiniyorum boyna bole sacma sapan espriler

Back
X