Eşime sinir oldum

Eşiniz başlı başına sinir bozucu biri zaten.
Kendi arabaniz olsa da sen yapamazsiniz diye arabayı vermezdi ki eşiniz size.
Yani çocuklar var arabayı eşim kullansın,rahat etsinler diye düşünecek biri değil eşiniz malesef.
Öğrenmeye tabi ki öğrenirsiniz, ehliyette almışsınız zamanında ama meseleniz bu değil.

Son düzenleme:
Eşinin normal bir psikolojisi yok ki.Adam kabul görmek ,aranılan sorulan olmak için seni paspas yapar başkalarının ayaklarına .Kusura bakma ama sen kendine bunu reva görürsen elin oğlu da senin emeğinle insanlık kazanmayı birşey sanar.Ona göre sen ne yapıyorsun ki zaten evin masrafını gören o..seninkisi nankörlüktür ona göre.Çocuğunuz var diye dışarı çıkamayacağınızı düşünen adam sizi ve çocuklarınızı rahat ettirmeye çalışırdı..akşama kadar hazırlık yapıp geceye kadar giden misafirin arkasını toplayınca çocuğunuz engel değil de ailece gezmenize mi engel ?..kendisi de istemiyordur sizle dışarı çıkmayı
Halada anlamıyor.iste hep sen yap karşı taraf bilmezse Allah bilir.karsilik bekleme.ama niye karşılık beklemeyim.bende değişik biseyler istiyorum.sana gelme diyenmi var diyor.diyorda.. ben gitmeye kalkınca hepsi birer birer kayboldu ortadan.kendi kardeşine gideyim bir akşam dedim annesi iki aydır küstü.ama hala benim eşim bunu anlamıyor ben çevresini istemiyorum olarak algılıyor.cicuklarimla kendime bı dünya kurdum zaten ondan başka bişey beklemiyorum.ama şimdi kendime bakıyorum öle korelmisim.ustune birde suçluyum.millete yemek yapmak görevim sanki

Eşiniz başlı başına sinir bozucu zaten.
Kendi arabaniz olsa da sen yapamazsiniz diye arabayı vermezdi ki eşiniz size?
Yani çocuklar var arabayı eşim kullansın,rahat etsinler diye düşünecek biri değil eşiniz malesef.
Öğrenmeye tabi ki öğrenirsiniz, ehliyette almışsınız zamanında ama meseleniz bu değil.
Evet dediğiniz gibi mesele bu değil.surekli insanı eziklemesi

Çok önemli ya atom parçalıyor kendisi 🤦 öğrenin ehliyet var madem hem size de yararlı olur

Merhaba arkadaşlar.dun akşam biyerden geliyorduk arabayla.esim biriyle carpisaacakti az daha.yavas gitsene biraz dedim.cok korktum.benimde bekarligimdan ehliyetim var ama hiç araba kullanmadım bir daha.tekrar üzerine düşsem öğrenirim.bana dediki sana versem arabayı iki adım goturemezsin bilmem ne.iste ehliyetin varda noluyo bı suru şey saydı.sakayla karışık yapiyoda güya.ne demek dedim öğrenmemem.ben gerizekalı miyim herşeyde yapamazsın edemezsin.cok sığınırım bozuldu akşamdan beri.herseyde sen yapamazsın sen edemezsin.zaten bana yuklenmisti biliyorsunuz çevresini yemekli alıyorduk.resti çektim ve hicbiriyle görüşmüyorum.tek tarafliydi çünkü.sadece onlar geliyordu.simdi bana kinlendi.surekli yapamazsın edemezsin.bitek onun dedikleri olacak bende yapmıyorum artık.farkettimki herşey hep onun dediği gibi olmuş hep.kendimi toplamam gerekli ama nerden nasıl bilmiyorum
Şu erkeklerin kadınlar üzerinden ego karmaları yok mu, havasını sen indireceksin cnm benim fazla pofpoflamayacksn, her işini yapmayacaksın..

Yaw şöyle sünepe kocaların ağzına laf vermeyin Allah aşkına
Diyemedinizmi adam olsaydında araba çekseydin altıma, kullanmam kusur kalsaydı
Ama suç sizde ehliyetim var ama araba kullanamiyorum diyen kadınlara bende çok sinir oluyorum

Yani.ya hani kendi arabamız olsa belki kullandıkça pratiklesirdimde.arabada olmayınca üzerine düşmedim açıkcasi.ama niye yapamayim
Biz askeri uçak kaldırabilen sabiha gökçenin hemcinsiyiz. Araba mı süremeyeceğiz. Eşlerinizin size yapamazsın demesine asla inanmayın sevgili hanımlar. Kendileri o kadar çapsız ve beceriksiz ki araba kullanmayı bi şey başarmak sanıyorlar. Araba kullanmak kullandıkca ögrenilen bi şey.

Düğünde takılan altinlarla iyi kötü araba alip üstüne konuyorlar. Kullandica pratikleşiyorlar. Sonra gelip bizim altınımızla alinan arabayı sürmekle bize caka satacaklar.

"Kes ulan sesini dağ ayısı . daha becerip bir araba alamiyorsun,benim altinimla senin altına çektiğim arabayla bana caka satamazsın. sen anca böyle şoförlüğümü yaparsin" diyeceksiniz

Eşine biz de sinir oluyoruz evet.
Bu şişirilmiş özgüvene sahip egoist-narsist tiplerin hepsine sinir oluyoruz.

Biz askeri uçak kaldırabilen sabiha gökçenin hemcinsiyiz. Araba mı süremeyeceğiz. Eşlerinizin size yapamazsın demesine asla inanmayın sevgili hanımlar. Kendileri o kadar çapsız ve beceriksiz ki araba kullanmayı bi şey başarmak sanıyorlar. Araba kullanmak kullandıkca ögrenilen bi şey.

Düğünde takılan altinlarla iyi kötü araba alip üstüne konuyorlar. Kullandica pratikleşiyorlar. Sonra gelip bizim altınımızla alinan arabayı sürmekle bize caka satacaklar.

"Kes ulan sesini dağ ayısı . daha becerip bir araba alamiyorsun,benim altinimla senin altına çektiğim arabayla bana caka satamazsın. sen anca böyle şoförlüğümü yaparsin" diyeceksiniz
Bana da böyle bir yaşam koçu lazım 😅

İste bana dolu her fırsatta ezikliyor.simdi çevresine mesafeyi koydum.daha öncede konu açmıştım.bulusmalar bızde oluyor hep diye.inanmazsiniz mesafeyi koydum bu insanlara resmen kusenler oldu.suan o yemekli gelenlerin hiç biri yok.zaten tek tarafliydi ben gitmiyodumda.esime sıkıntı oldu benim istemediğimi dusunuyo.ve böle yerleeden hıncını aliyo
Türkiye’de kimi üniversitelerde eşiniz gibi adamların araştırması yapılmış, araştırmalara göre kadını sürekli ezen, kadının ne yapması ne yapmaması gerektiğini söyleyen, trafiğin kendi alanı olduğu düşüncesine saplanıp araba kullanmayı güç gösterisi sanan, kadınları yetersiz bulan, üstünde güç gösterisinde bulunan, iktidar gösterisi yapıp kadının özgüvenini kıran adamlara hegemonik erkeklik diyorlar.
Hegemonik erkeklik nedir araştırın eşinizin tıpkısının aynısı :)))
Bu erkeklerin egosu o kadar şişkin ki trafiğin, arabaların kendi özel alanları olduğunu sanıyor kadınların araba kullanamayacağını söylüyorlar ama TÜİK ve bazı bağımsız araştırmalar diyor ki Türkiye’deki trafik kazalarında kusurlu olan şoförlerin %95 erkek %5’i kadın.

Erkek şoförlerin trafik kurallarına uymama, trafik levhalarını tanımama gibi istatistikleri de vardı ama bulamadım, o yüzden yüzde veremiyorum lakin birçok erkek şoför trafik levhalarını bilmiyor, hatta hatta sinyal vermek nedir farkında değiller fakat trafikte yaptıkları kazayı dahi kabullenmez suçu kadına atarlar, kadın kaza yapmaz yaptırır gibi komik ve çocukça suçlamalarla sorumluluğu üstlerinden atmaya çalışırlar çünkü onlar erkek her şeyin en mükemmelini yaparlar 😵‍💫

Türkiye’de kimi üniversitelerde eşiniz gibi adamların araştırması yapılmış, araştırmalara göre kadını sürekli ezen, kadının ne yapması ne yapmaması gerektiğini söyleyen, trafiğin kendi alanı olduğu düşüncesine saplanıp araba kullanmayı güç gösterisi sanan, kadınları yetersiz bulan, üstünde güç gösterisinde bulunan, iktidar gösterisi yapıp kadının özgüvenini kıran adamlara hegemonik erkeklik diyorlar.
Bu erkeklerin egosu o kadar şişkin ki trafiğin, arabaların kendi özel alanları olduğunu sanıyor kadınların araba kullanamayacağını söylüyorlar ama TÜİK ve bazı bağımsız araştırmalar diyor ki Türkiye’deki trafik kazalarında kusurlu olan şoförlerin %95 erkek %5’i kadın.

Erkek şoförlerin trafik kurallarına uymama, trafik levhalarını tanımama gibi istatistikleri de vardı ama bulamadım, o yüzden yüzde veremiyorum lakin birçok erkek şoför trafik levhalarını bilmiyor, hatta hatta sinyal vermek nedir farkında değiller fakat trafikte yaptıkları kazayı dahi kabullenmez suçu kadına atarlar, kadın kaza yapmaz yaptırır gibi komik ve çocukça suçlamalarla sorumluluğu üstlerinden atmaya çalışırlar çünkü onlar erkek her şeyin en mükemmelini yaparlar 😵‍💫
Aynı söylediğiniz gibi.Kullandıkları hatta kullanamadıkları desek daha doğru olur bir bir araba kullanmak var o sayede ego patlaması yaşıyor çoğu.Ne sinyal verme, ne kırmızı ışıkta durmak, ne yayalara yol vermek hiçbiri yok.Ha bir de kadın sürücüleri sıkıştırarak taciz boyutuna vardıran dağdan inme versiyonları da var.Trafikte tam bir maganda gibiler ama sorsan süpperlerdir,harikalardır.
"Kadınlar araba kullanmayi beceremiyor yeeea" derler sorsanız.Neden çünkü hız kurallarına uyarız, sinyal veririz, yayaların geçiş hakkını gasp etmeyiz,kırmızı ışıkta geçmeyiz.Bir çok iyi araç kullandığını sanan erkeklerden çok daha iyiyiz kadınlar olarak bence.Konu sahibini de destekliyorum her kadın araç kullanabilmeli.Bir çok şeyi basarabildiğimiz gibi başarırız bunu da.

Şirket arabasıyla havaya giren eziğe de bakın hele evde araba vardı da ben mi kullanmadım derim.

Gerçekten zor bir iş değil araç kullanmak, eşiniz gibi sığırlar bile kullanabiliyorsa inanın herkes kullanabilir.

Bir çok şeyi basarabildiğimiz gibi başarırız bunu da.
İlk çağdan itibaren kadının yerini araştırın hepiniz, araba kullanmak bir başarı değildir, insanın zaten her şeyi yapabilme kabiliyeti vardır, bizi kadın erkek diye cinsiyetimize göre ayrıştırıp erkeği kadından üstün hale getirdiler, çağlar atladık, çağlarla birlikte her şey gelişti ama kadının yeri geriledi.

Eski çağ toplumlarında güç bakımından kadın erkek eşitmiş, avlanma, barınma, savaşma vs konularda kadın erkek işbirliği içindeymiş, ilk çağlarda anaerkil bir düzen varmış, toplum liderleri kadınlarmış, soy kadına göre belirlenirmiş, miras anneden kızına geçermiş, söz hakkı varmış, tarımı da bulan kadınlarmış.
Savaşan, avlanan, vücut yapısı olarak da erkekten pek farkı olmayan kadının bugün geldiği nokta, kadın evde oturmalı, kadın eksik etek yapamaz, kadın akıl edemez, kadın başaramaz, kadın erkeğe itaat etmeli.

Onları doğuran, besleyen, onlar için savaşan, liderlik yapan kadınları küçümsemesinler, he ama kabahat bizde, gücümüzü erkeğin eline vermişiz.

Merhaba arkadaşlar.dun akşam biyerden geliyorduk arabayla.esim biriyle carpisaacakti az daha.yavas gitsene biraz dedim.cok korktum.benimde bekarligimdan ehliyetim var ama hiç araba kullanmadım bir daha.tekrar üzerine düşsem öğrenirim.bana dediki sana versem arabayı iki adım goturemezsin bilmem ne.iste ehliyetin varda noluyo bı suru şey saydı.sakayla karışık yapiyoda güya.ne demek dedim öğrenmemem.ben gerizekalı miyim herşeyde yapamazsın edemezsin.cok sığınırım bozuldu akşamdan beri.herseyde sen yapamazsın sen edemezsin.zaten bana yuklenmisti biliyorsunuz çevresini yemekli alıyorduk.resti çektim ve hicbiriyle görüşmüyorum.tek tarafliydi çünkü.sadece onlar geliyordu.simdi bana kinlendi.surekli yapamazsın edemezsin.bitek onun dedikleri olacak bende yapmıyorum artık.farkettimki herşey hep onun dediği gibi olmuş hep.kendimi toplamam gerekli ama nerden nasıl bilmiyorum
karşı tarafı direk almam değilde onlarda beni çağırsın öyle davet ederim diyin . aşağıladında da amacın nedir nereye varmaya çalışyorsun de. eğer inatlaşırsan boşanmaa ya gider. boşanmayacaksan çok inatlaşma. ama alttada kalama ezdirme

Bizim Erkekler bunu bilinçsizce de yapıyorlar, karşı tarafı yereyim ki ben daha değerli olayım, karşı taraf kendini değersiz hissetsin bana düşsün falan..en gencinden en yaşlısına resmen kodlarına işlenmiş 😒 şey dicektin aslında; yooo çok güzel karşılıksız misafir ağırlarım, diye. Araba kullanmayı öğrensen cidden en iyi yatırımlardan biri, çok işinize yarar. Bide; senin tepkimde mi aşırı oldu acaba, aranız limoniymiş zaten belki yanlış anladı

İyi etmişsin hatta evde temizlik yemekte yapma ben yapamam edemem beceriksizim nasılsa git ananda ye git dısaeısa ye kendimi arabaya vercem ilk onu öğrenim ondan sonra eve sıra gelir diyin ellemeyin birşeyi

Aaaa aşkolsun. Kusurlu erkeklere sorun bakın ne diyorlar: trafikteki kadın şoförlerin hataları yüzünden hata yapıyoruz 😂

Back
X