• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime sinir oldum

evet arkadaslar beni anlamaniza sevindim benimde sinirimi bozan kadinin rahatligi zaten kadinin esi turk yillardir bu kulturun icinde biraz agir davranabilir tabiki hemde ne kadar tanidikta olsa esimlede en son dugunde gormustuk yani 4 yil once bu arada samimiyette biraz eskir yani once bi merhaba dersin ama oldu bitti iste esimin sucu yok tabi ama sinirimi ondan cikardim iste

selam kizlar bugun sinir etti beni bende sizinle paylasayim dedim bakalim sizler objektif gozlerle ne diceksiniz ben yurt disinda yasiyorum bugun ikea ya gittik esimle orda bi kizla karsilastik geldi esimi optu banada elini uzatti tokalastik sadece fransiz kendisi esimin arkadasinin esi daha once dugunumuzde gormustum ve tavirlari beni rahatsiz ettigi icin kendisiyle hic gorusmedim esimde o arkadasiyla arasinda gecen is yuzunden sorunlarla oda gorusmedi bugun ikea da karsilasinca kadinin esimi gelip opmesi benimlede tokalasmasi acayip sinirimi bozdu esimde canimin sikildgini anladi kisa kesmeye calisti ama konustu konustu durdu kadin bi ara bana donup nasilsiniz dedi bende iyim dedim sadece hic sormadim ve esime hadi anlaminda kafa salladim sinir oldum esimde sonra sacmalama o fransiz onda erkek bu opmeyim gibi bi dusunce yok falan dedi ama niye esimi opuyoda benimle tokalasiyo sinir oldum esimlede konusmuyorum simdi sinir oluyorum inanilmaz hemde
Kültür farkı işte :) Sana garip gelen şey ona normal geliyor. Onlar bizim gibi erkekle mesafeli büyütülmediler, rahat yetişen insanlar. Bu eşinizde gözü olduğu anlamına gelmiyor. Bunu bir Türk kızı yapsa direkt eşinde gözü var derdim ama Onun yok. Sinirlenmekte haklısın, ama eşinde gözün olmadığını bilerek kendini rahatlatabilirsin. Herkesin yetiştirilme tarzı, yapacak birşey yok :)

Eşinde de sorun yok, kadında da sorun yok. Sorun sizde.

Bir kere arada kültürel farklılıklar var. Kadının tavrı çok normal kendi kültürüne göre. Eşinde kibar davranmış, elbette bu şekilde davranacaktı.

Ama siz durduk yere sorun çıkarmışsınız. Eşiniz içten içe vay be amma kıskanıyor beni ha, süperim ben demek ki falan diye düşünüyordur artık.

Şaka bir yana, böyle basit şeylerle eşinize sen muhteşemsin mesajı vermeyin. Ortada mantıklı bir durum olsa, kıskanın tabi, hoşuna bile gider ama böyle sebeplerle ancak egosunu büyütürsünüz.

Ya Allah aşkına bunun kültürü yok ki kim ister baska bir bayanın kalkıp sevgilisini öpmesini. Ona göre cinsellikte çok özgür o zaman müsade edin eşinizde cinselliği rahat yaşasın çünkü YURT DIŞINDA BÖYLE ! .Yahu bu almanda da fransızda da değişmez.Kıskançlık ise çok ayrı bir kavram.Benim sevgilim tokalaşabilir felan ama kalkıp bir bayan şak diye öpemez..Yahu niye öpsün ki ? O kadar samimiyse öpecek kadar müsade etsinler ben aradan çekiliyim.Ne bileyim benimde yabancı arkadaşlarım var çevremde ama kimse yapışmadı suratıma..
Eşinizin suçu yok kızın dengesizliği tamamen.

ben olsam senin verdiğin tepkiyi verirdim eşimle konuşmazdım baya bi kavga çıkartırdım hatta ama doğru olanın bu olmadığını biliyorum malesef. Eşinin bir suçu yok bu durumda kadın gelmiş konuşmuş, kadın onu öpmüş yani bu durumda eşinin yapabileceği bişey yok o da saygısızlık olmasın diye cevap vermiş kadına sen rahatsız oldum bidaha konuşma de eşinde anlayışla karşılar zaten :)

ben olsam senin verdiğin tepkiyi verirdim eşimle konuşmazdım baya bi kavga çıkartırdım hatta ama doğru olanın bu olmadığını biliyorum malesef. Eşinin bir suçu yok bu durumda kadın gelmiş konuşmuş, kadın onu öpmüş yani bu durumda eşinin yapabileceği bişey yok o da saygısızlık olmasın diye cevap vermiş kadına sen rahatsız oldum bidaha konuşma de eşinde anlayışla karşılar zaten :)

Bence kadına dalmadığına dua etsin ve bir miktar çeksin nazını :D

Allah Allah kadın için normal diyorlar hala kadına tepki gösteriyorsunuz. Bizim için normal dememiş ki kimse Fransız kadın için normal demiş. Kadın seni niye düşünsün kıskanır mı vs. diye ona göre kıskanılacak bir şey yok zaten. E kocasında da suç yok, siz biri sizi öpmeye yeltenince geri çekilip itiyor musunuz? Mecburen ayıp olmasın diye öpüyoruz işte. Tamam kıskanmış orasını anladık ama yapacak bir şey yok, geçmiş gitmiş. Adama trip atmak çok yersiz.

selam kizlar bugun sinir etti beni bende sizinle paylasayim dedim bakalim sizler objektif gozlerle ne diceksiniz ben yurt disinda yasiyorum bugun ikea ya gittik esimle orda bi kizla karsilastik geldi esimi optu banada elini uzatti tokalastik sadece fransiz kendisi esimin arkadasinin esi daha once dugunumuzde gormustum ve tavirlari beni rahatsiz ettigi icin kendisiyle hic gorusmedim esimde o arkadasiyla arasinda gecen is yuzunden sorunlarla oda gorusmedi bugun ikea da karsilasinca kadinin esimi gelip opmesi benimlede tokalasmasi acayip sinirimi bozdu esimde canimin sikildgini anladi kisa kesmeye calisti ama konustu konustu durdu kadin bi ara bana donup nasilsiniz dedi bende iyim dedim sadece hic sormadim ve esime hadi anlaminda kafa salladim sinir oldum esimde sonra sacmalama o fransiz onda erkek bu opmeyim gibi bi dusunce yok falan dedi ama niye esimi opuyoda benimle tokalasiyo sinir oldum esimlede konusmuyorum simdi sinir oluyorum inanilmaz hemde

doğru değil yaptığı tabii. ama eşinle konuşmamazlık yapma. onun kabahati yok

Adam ne yapsın mı? Çok samimi bir arkadaşım geçen sene sevgilimle tokalaştı öne doğru geldi öpmek için, sevgilim de gayet kibarca dik durdu arkadaşım da anladı geri çekildi. Aman ayıp olmasın diye her şeye tamam mı diyelim? İnsanlarla teması ben hiç sevmem, tokalaşmak bile rahatsız eder başımla selam veririm. Ama adamı taşlamayın, trip atacak kadar bir şey yapmamış, birdaha yapmaz olur biter.

Eee ne var bunda?

Bende esimle disardayken bir bayan gelip opuyor onu , benle tokalasiyor , samimi olmadigim icinde beni opmesine gerek yok..

Ben bile samimi olmadigimla oyle diyaloga girmem.

Bazi seyleri fazla abartiyoruz sanirim.

Haklisiniz engel koyabilirdi tatli dille uyarin ayni durum olursa kendini ceker artik dersini almistir fisardan insanlar icin caninizi sikmayin

Back
X