eşime sinir oluyorum:(((

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
yaklaşık 3 yıldır evliyiz ... 3 yıl ondan ayrı kaldım ve sora o bana dondu okulu bırakıp evlendım...evlendıkten 1 ay sorada hamıle oldugumu öğrendık bebeğim 6 aylık doğdu...Allahım onu bıze bağışladı...hamıleleğim boyunca eşimle sürekli annesı yuzunden tartıştık
hatta bı keresınde benı ıttı..ama bıtıremedım hem toplum baskısı hemde kendı ayaklarımın uzerınde duramadan dul ve cocuklu olarak
kalamazdım...bebeğimın erken doğması çektiğim uzuntuden dolayı oldu....hep annesını savundu,annesı doldurup doldurup ustume saldı eşimi...sorun benm kayınvaldemın bağırmalarından sıkılıp artık araya mesafe koymamdı...cunku benım yaşım kucuk dıe hep azarladı özelliklede hamıleyken(halada yapar)...neyse eşim sürekli durup dururken sınır oldugum şeyleri yapıyor...mesela bugun medıa marktte
netbook alıcaktım ve cocugu tam 3 kez kaybettı ben tam bışeye bakıorum o cocuga dıkkat bıle etmıyo...evdeyken cocuk mesala balkondan aşağı bişey atıcak yanı başında olmasına ragmen bana seslenıo koş çocuk camdan bişey atıyor die ...sinir oluyorum bazen
bana o şekilde davraNdıgı için onu cımcıklıorum bıle oyle sınır oluyorumkııııı...yaptıgı espriler bıle bana sacma gelıo sınır oluorum bıgunumuz mutlu gecse gunun sonu mutlaka benı sınır etmeyı başarıyor...ve bundan zevk alıyor....konuşuorum yapma diyorum anlamıyor:47:...artık çok yoruldum sınır olmakla kalmıorum sınırden ağlıorum ,saldırganlaşıyorum....bıktım artık:(((:43::43::43:

yani sorununuz hem esinizin annesi hem de esinizin cocugunuza karsi sorumsuzlugu
anladigim kadari ile. Hadi kayinvalidenizin olayi neyse de cocugunuzu kaybetmesi
ve sorumsuzca davranmasi pek saglikli olmadigini gösteriyor esinizin.
Sanirim evlilige hazir degilmis. Ya da cocuk yetistirmeye...
Kenid kendinizi yiyeceginize alip karsiniza konusmayi denediniz mi?
Ya da profesyonel yardim almayi? Ki en gereklisi bu durumda bence esinizin cocuk psikolojisi ile iligi yardim almasi.

Son düzenleme:
evıne cocuguna ,bana bakıyor allaha çokşukur ama böyle manevı şeyleri cok atlıyor mesela bugun bekle birlikte oturalım sofraya dedim aldı tabagını gitti yedı kı sadece 2dakka benıde bekleyecektı kızdım 2 saatte hazırlıosun dediki bunu ınadına yaptı bılıyorum....psikoloji yardımına gelınce tartışmalarımızda hep söledım aama aldırış etmedı bız delimiyiz yargısında bunu söleyende 2 unı bıtırmış adam...cok sorumsuzca davranıyor ve ben artık bıktım dıorum ya ona karşı dişlerimi sıkıorum heppp:((

off cnm benim ya...:75:cnm sende kocana ayni sekilde davransan sana yaptiklarini sende ona yap belki ne demek istedini anlar o zmn cnm ole dene birde...bole devam ederse cnm sonu belli...gercekten sinir oluncak bi durum...

sana ilgi gostermyiorsa sende ona ilgi gosterme cnm...gorsun bakalim nasl oluyormus ole..."kacan kovalanir" hesabi sizinki cnm kocan biliyor kizdigini ole koruyor ilgini...umursamaz ol sende ona karsi sanki o yokmus gibi falan ole o kovalasin seni cnm...

off cnm benim ya...:75:cnm sende kocana ayni sekilde davransan sana yaptiklarini sende ona yap belki ne demek istedini anlar o zmn cnm ole dene birde...bole devam ederse cnm sonu belli...gercekten sinir oluncak bi durum...
nasıl yapıcam kı????mesala istemedıgım bişey oluo... nıe?dıo istemıyorum canım ıstemıyor diyorum nie?dio...anlamıomusun
suanda bunu yapmak ıstemıorum diorum nıye diyo?????ya abartmıorum 3 4 defa söledıgım halde nıe dıo:(((((ya bılıomusunuz sınırlendıgımde o haklı çıkıo ya ona dahada sınır oluyorum komşular bıtek benm sesımı duyuyolarmış oysakı o benı sınırlendırmek ıcın neler yapıo bıl bılsenız acaba etraftan şahit mı toplamaya mı çalışıo dıe dusunuorum nede olsa avukat.....ama boşanalım dıyınce yok olmaaz dıyıp bız senle sonsuza kadr evlı olucz öbur dunyadada karım olucksın dıo bu gıdışle o benı obur dunyaya postalıcak ona yanıorum:44::50:

nasıl yapıcam kı????mesala istemedıgım bişey oluo... nıe?dıo istemıyorum canım ıstemıyor diyorum nie?dio...anlamıomusun
suanda bunu yapmak ıstemıorum diorum nıye diyo?????ya abartmıorum 3 4 defa söledıgım halde nıe dıo:(((((ya bılıomusunuz sınırlendıgımde o haklı çıkıo ya ona dahada sınır oluyorum komşular bıtek benm sesımı duyuyolarmış oysakı o benı sınırlendırmek ıcın neler yapıo bıl bılsenız acaba etraftan şahit mı toplamaya mı çalışıo dıe dusunuorum nede olsa avukat.....ama boşanalım dıyınce yok olmaaz dıyıp bız senle sonsuza kadr evlı olucz öbur dunyadada karım olucksın dıo bu gıdışle o benı obur dunyaya postalıcak ona yanıorum:44::50:
harbiden ck sinir bozan biriymis ya:47:cnm ya sende konuyu degistir duymamazliktan gel allah allah ya kac defa tekrarlasa bile sen sanki baska biseyden konusuyorsunuz gibi devam et...cnm benim bi insani sinirlendirmek kolay ama sen fazla sinirli oldugun icin ona hemen takilyiorsun oltasina...cnm onu kendi silahiyla vurcaksin yok baska cagresi...sende onu sinir et...sonraa olay buyur diye korkuyorum ama...nede olsa erkek kizdi mi ocuden beter oluyor:27:cnm bi sekilde onun sana yaptiklarini sende ona yap....sende bi soru sordugunda o istemiyorum veya istiyorum dedi mi sende niye niye diye birkac kez sor onu taklit et kisaca cnm...bi nevi sen ayna ol ona nasl biri oldugunu goster

onuda denedım cvb vermemeyı dınlemeeyı ama mutlaka benm en hassas noktamı en alakasız zamanda onu dınlemedıgımde takmadıgımda söluo...mesela ağbin .....yla sevgilimi????kı böle şeler ağbimn ozel yaşamı oldugundan konuşmayı sevmedıgımı bıldıgı halde....benı hep bı yerlerden vuruo ailesıne karşıda öle...annesıne karşı özelliklede...dalga gecmeye bayılıyor o annesıne yaparken ne kdr aramız kötude olsa kayınvaldeme acıorum:(((gecen yardım ıstedı kadıncagız ne me yapıo hı tamam dıo ama yerınden kalkmıo umursamıo bana yaptıgını yapıo bı baktım kayınvaldem bağırıoooo gel şunu yap dıeee,:)))ılk guldum ama sora acıdım cunku aynı şeyı onada yapıor...başkalarının mutsuzlugundan mutlu mu oluosun yapma artık dıorum anlamıo ne yapıcm ben bu adamla???:(((

harbiden ck sinir bozan biriymis ya:47:cnm ya sende konuyu degistir duymamazliktan gel allah allah ya kac defa tekrarlasa bile sen sanki baska biseyden konusuyorsunuz gibi devam et...cnm benim bi insani sinirlendirmek kolay ama sen fazla sinirli oldugun icin ona hemen takilyiorsun oltasina...cnm onu kendi silahiyla vurcaksin yok baska cagresi...sende onu sinir et...sonraa olay buyur diye korkuyorum ama...nede olsa erkek kizdi mi ocuden beter oluyor:27:cnm bi sekilde onun sana yaptiklarini sende ona yap....sende bi soru sordugunda o istemiyorum veya istiyorum dedi mi sende niye niye diye birkac kez sor onu taklit et kisaca cnm...bi nevi sen ayna ol ona nasl biri oldugunu goster
denemeye calışıcm 3 4 defa nıye diyim görsun gununu ama varya akıllanmaz başka bişey bulur nıe olmaz neden olur....ya onla başa çıkamıorum....benı hıc dınlememesınden felan bıde cocuk bişeyı kırıcak yada telden bırını arıcak yanı başında ben taaa mutfaktayım aslı koşşşşş çocuk kırdı,cocuk aradı çocuk altına yaptı dıe bağırıo.....sıkıo yanı ...yemek hazırlıorum acele ettirio babam bile farkına vardı acele ettırme daha ıftara var dedı...sureklı bı sıkıştırma ...iş olsun kalvaltı olsun ylculuk olsun hep sıkıştırıo....

hizmetci muamelesi yapiyor resmen sana cnm ya...para getiriyor ya evt eve gelincee o hic biseyle ilgilenmicek vs vs ohh ne ala...cnm yk mu onunda zayif noktalari ama bilsen bile sen yapmazsin cnm ya insanin vicdani sizliyor sonra bile bile kirdim diye :((elbet vardir cnm onu bi sekilde halt edecegin bi yontem ama nasil?onu sen taniyorsun cnm...en iyisi yapabiliyorsan cnm ilgisiz ol soylediklerinede yaptiklarinada tabi cocugunu ihmal etme o seni kostursa bile cocuk icinse kos ama onunla ilgiiyse bosver...acele etme hic catlasin sinirden...:47:ben bile burda dislerimi skiyorum ya okurken yazdikalrini cnm seni hic duusnemiyorum nasl dayaniyorsun bilmem valla

hizmetci muamelesi yapiyor resmen sana cnm ya...para getiriyor ya evt eve gelincee o hic biseyle ilgilenmicek vs vs ohh ne ala...cnm yk mu onunda zayif noktalari ama bilsen bile sen yapmazsin cnm ya insanin vicdani sizliyor sonra bile bile kirdim diye :((elbet vardir cnm onu bi sekilde halt edecegin bi yontem ama nasil?onu sen taniyorsun cnm...en iyisi yapabiliyorsan cnm ilgisiz ol soylediklerinede yaptiklarinada tabi cocugunu ihmal etme o seni kostursa bile cocuk icinse kos ama onunla ilgiiyse bosver...acele etme hic catlasin sinirden...:47:ben bile burda dislerimi skiyorum ya okurken yazdikalrini cnm seni hic duusnemiyorum nasl dayaniyorsun bilmem valla

ya onun mesela zayıf noktası ailesi bnde onların canını acıtmak ıcın bıldıgım bi sürü şey var ama milletin kusurunu örtmek varken ben kusurlarını acamam sonucta eşim,o9ğlumun babası,babaannesı dedesi....ama onlar çok rahat kusur arıyorlar ağbimin görüşüp anlaşamadıgı çok kız oldugu ıcın kayınvaldemle eşim sureklı bana ağbimle ılgılı bişeler öğrenmeye çalışıolar öğrenınce bışey duyuncada ''ağbinde onca kızla görüşüo bitanesıde olmuo mu die açık arıolar....benm ağbim 3 unı mezunu yurt dısında bmwde çalışıo,dınlı ımanlı ....kusura bakmasınlar ama ağbim en ıısını hakediyo bulana kadar da bakıcak....eee onunda bı kuzenı var oda elime dusucek.....bnde bı suru laf yapıcmmm bakalım nasıl oluo....neyse yıne sınırlendım::47:

ikizler mi anamm :)) anlamistim cnm valla...kesin yildizlara danismadn cnm evlenirken:)yksa onlar seni uyarirdi:) (saka yapiyorum)
keşke yıldızlara kalsaydı işimiz:((ben mukemmel uyucaz sanıodum bılseydım bu kdr sınır oldgunu ama varya şu aşkın gözu kor olsun:(((

ya onun mesela zayıf noktası ailesi bnde onların canını acıtmak ıcın bıldıgım bi sürü şey var ama milletin kusurunu örtmek varken ben kusurlarını acamam sonucta eşim,o9ğlumun babası,babaannesı dedesi....ama onlar çok rahat kusur arıyorlar ağbimin görüşüp anlaşamadıgı çok kız oldugu ıcın kayınvaldemle eşim sureklı bana ağbimle ılgılı bişeler öğrenmeye çalışıolar öğrenınce bışey duyuncada ''ağbinde onca kızla görüşüo bitanesıde olmuo mu die açık arıolar....benm ağbim 3 unı mezunu yurt dısında bmwde çalışıo,dınlı ımanlı ....kusura bakmasınlar ama ağbim en ıısını hakediyo bulana kadar da bakıcak....eee onunda bı kuzenı var oda elime dusucek.....bnde bı suru laf yapıcmmm bakalım nasıl oluo....neyse yıne sınırlendım::47:

cnm benim sinirlenme hic...onlar kendilerini sutten cikmis ak kasik mi saniyolar ya...herkes kendine baksin ya...onun oglu ck mu harika yani...evlenmiste nolmus oglu esiyle ogluyla gercek bi koca gercek bi baba gibi ilgilenmiyor...valla cnm senin abin fazlasiyla hak ediyor evlenmey cocuk sahbi olmayi insallah allahta gonlune gore verir...ama senin kocan kendini ne saniyor ya...ben sana sinirlenme diyom cnm ama benim bile sinir sistemimde deprem oluyor baya bi siddetli...allah sana sabir versin cnm ne diyeyim bilemedim yardimci olmayi ck isterim...sende cnm onlar ne kdr seni olsun abini olsun baskasini olsun kotulesinler laf soksalar bile sen tam tersini yap ov durmadan abini...hangisi daha dogru olur bilmyiorum dikkate almamamk mi onlarin hoslanmicak bi sekilde davranmak mi...

keşke yıldızlara kalsaydı işimiz:((ben mukemmel uyucaz sanıodum bılseydım bu kdr sınır oldgunu ama varya şu aşkın gözu kor olsun:(((

benim sevdigimde ikizler cnm ama bende hava burcuyum teraziyim uyumluyuzz anlasiyoruz simdilikte ne bileyimm 4cu ayimizdayiz bi kere olsun yalnsini gormedim ilgisi fazlasiyla yerinde ki ben ilgi gormezsem iliski surduremiyorum...yani o beni ilgiyle besliyor bende onu...o beni ilgiye ac birakirsa bende onu ac birakirim:)tabi evlenincee ilgisiz olur mu bilemem onu zmn gostericek onu...cnm ben sen neler dusundun seninde vardir bazi fikirlerin ne yapmali konusunda?

cnm benim sinirlenme hic...onlar kendilerini sutten cikmis ak kasik mi saniyolar ya...herkes kendine baksin ya...onun oglu ck mu harika yani...evlenmiste nolmus oglu esiyle ogluyla gercek bi koca gercek bi baba gibi ilgilenmiyor...valla cnm senin abin fazlasiyla hak ediyor evlenmey cocuk sahbi olmayi insallah allahta gonlune gore verir...ama senin kocan kendini ne saniyor ya...ben sana sinirlenme diyom cnm ama benim bile sinir sistemimde deprem oluyor baya bi siddetli...allah sana sabir versin cnm ne diyeyim bilemedim yardimci olmayi ck isterim...sende cnm onlar ne kdr seni olsun abini olsun baskasini olsun kotulesinler laf soksalar bile sen tam tersini yap ov durmadan abini...hangisi daha dogru olur bilmyiorum dikkate almamamk mi onlarin hoslanmicak bi sekilde davranmak mi...
ah tatlımmm çok saol destegın ıcın...onun oğlu sutten cıkmış ak kaşık değil elbet bı album kızlarla sarmaş dolaş fotosu var bıde bnden once evlılıgı var 1 yıl....tutmuşlar benmm ağbim bı kaç kışıyle yemege cıkıo arkdşça muhabbet edıolar dıe kayınvaldem anneme 5 yaşındakı cocuk gibi demiş ağbim ıcın.....sustum annem kötu olmasın dıe ama bı fırsat buldum vurdum eşimin yuzune sen nesın dedım sen bnden once kaç tane el değiştrdin benım agbım bikaç kızla sevgılı olmadasn yemege cıkıo olurmu olmazmı dıe onu bıle cekemıosunuz ağbime böle yakıştırma yapıosunuz dedım...annene söle ağbime bi laf ederken dıkkat etsın yoksa bnde cok laf vururum laf bulurum dedım...sen kardeşin yok dıe benm ağbimle ılgılı böle konuşamazsınız dedim senınnde kardeş yerıne koydugun kuzenının var bnde onla ılgılı konuşsam ne kadr doru olur dedım...de3dımde dedim....ailecek sınır hastası edıcek bunlar beni.......:47:

benim sevdigimde ikizler cnm ama bende hava burcuyum teraziyim uyumluyuzz anlasiyoruz simdilikte ne bileyimm 4cu ayimizdayiz bi kere olsun yalnsini gormedim ilgisi fazlasiyla yerinde ki ben ilgi gormezsem iliski surduremiyorum...yani o beni ilgiyle besliyor bende onu...o beni ilgiye ac birakirsa bende onu ac birakirim:)tabi evlenincee ilgisiz olur mu bilemem onu zmn gostericek onu...cnm ben sen neler dusundun seninde vardir bazi fikirlerin ne yapmali konusunda?
benm eşimde ılgıyı cok sever ...tabı her ınsan gıbı bnde pofpoflanmak ısterım...ama herzamanda aramam utanırım:69:benm fıkrım herkes bır değil...bunun babasıda öle sınır etmeye bayılıolar....sen ılşkinde mutlu olmaaya bak.:)))
bana gelınce sınır olmaya devam edıcem ve elbet bıgun cok kotu patlak verıcem o zaman ne oluck bılmıorum ama suankı kararım umursamammak ama yıne o benı umursatacak bı konu bulur:(((:52:

Back
X