- Konu Sahibi Anotherinlife
ah tatlımmm çok saol destegın ıcın...onun oğlu sutten cıkmış ak kaşık değil elbet bı album kızlarla sarmaş dolaş fotosu var bıde bnden once evlılıgı var 1 yıl....tutmuşlar benmm ağbim bı kaç kışıyle yemege cıkıo arkdşça muhabbet edıolar dıe kayınvaldem anneme 5 yaşındakı cocuk gibi demiş ağbim ıcın.....sustum annem kötu olmasın dıe ama bı fırsat buldum vurdum eşimin yuzune sen nesın dedım sen bnden once kaç tane el değiştrdin benım agbım bikaç kızla sevgılı olmadasn yemege cıkıo olurmu olmazmı dıe onu bıle cekemıosunuz ağbime böle yakıştırma yapıosunuz dedım...annene söle ağbime bi laf ederken dıkkat etsın yoksa bnde cok laf vururum laf bulurum dedım...sen kardeşin yok dıe benm ağbimle ılgılı böle konuşamazsınız dedim senınnde kardeş yerıne koydugun kuzenının var bnde onla ılgılı konuşsam ne kadr doru olur dedım...de3dımde dedim....ailecek sınır hastası edıcek bunlar beni.......![]()
rica ederim guzelimm elimden bu geliyor bitek...sen benim kardesim olsaydin cnm pilini pirtini topla al cocugunu cik o evden derdim...omrunden yiyolar ya...uzulme cnm benimm...baktin gordun olmuyor degismiyor beyfendi bosa gitsin ya ne ugrascaksin bole biriyle sana yazik...cocougunada yazik olur cnm ole bi ortamda buyumesi...