• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime sinir oluyorum:(((

ah tatlımmm çok saol destegın ıcın...onun oğlu sutten cıkmış ak kaşık değil elbet bı album kızlarla sarmaş dolaş fotosu var bıde bnden once evlılıgı var 1 yıl....tutmuşlar benmm ağbim bı kaç kışıyle yemege cıkıo arkdşça muhabbet edıolar dıe kayınvaldem anneme 5 yaşındakı cocuk gibi demiş ağbim ıcın.....sustum annem kötu olmasın dıe ama bı fırsat buldum vurdum eşimin yuzune sen nesın dedım sen bnden once kaç tane el değiştrdin benım agbım bikaç kızla sevgılı olmadasn yemege cıkıo olurmu olmazmı dıe onu bıle cekemıosunuz ağbime böle yakıştırma yapıosunuz dedım...annene söle ağbime bi laf ederken dıkkat etsın yoksa bnde cok laf vururum laf bulurum dedım...sen kardeşin yok dıe benm ağbimle ılgılı böle konuşamazsınız dedim senınnde kardeş yerıne koydugun kuzenının var bnde onla ılgılı konuşsam ne kadr doru olur dedım...de3dımde dedim....ailecek sınır hastası edıcek bunlar beni.......:47:

rica ederim guzelimm elimden bu geliyor bitek...sen benim kardesim olsaydin cnm pilini pirtini topla al cocugunu cik o evden derdim...omrunden yiyolar ya...uzulme cnm benimm...baktin gordun olmuyor degismiyor beyfendi bosa gitsin ya ne ugrascaksin bole biriyle sana yazik...cocougunada yazik olur cnm ole bi ortamda buyumesi...

benm eşimde ılgıyı cok sever ...tabı her ınsan gıbı bnde pofpoflanmak ısterım...ama herzamanda aramam utanırım:69:benm fıkrım herkes bır değil...bunun babasıda öle sınır etmeye bayılıolar....sen ılşkinde mutlu olmaaya bak.:)))
bana gelınce sınır olmaya devam edıcem ve elbet bıgun cok kotu patlak verıcem o zaman ne oluck bılmıorum ama suankı kararım umursamammak ama yıne o benı umursatacak bı konu bulur:(((:52:

elinden geleni yap cnm herseyin daha guzel olmasi icin....once umursamazlikla basla...sonra sinir etmeye...daha ne kdr katlanacaksinki zaten burana kdr gelmis...ama cabani goruyorum cnm ole kestirip atmiyorsun ailenin dagilmasini istemiyorsun ve hayirlisi olcaksa cnm senin icin cocugun icin insallah cablarinin sonucunu alcaksin cnm...pirlanta gibi birisin...kiymetini bilmiyorlar cnm suan ama hersey degisecek:)fazlasiyla hak ediyorsun cnm mutlu olmayi ve insallah olcaksn cnm:)

rica ederim guzelimm elimden bu geliyor bitek...sen benim kardesim olsaydin cnm pilini pirtini topla al cocugunu cik o evden derdim...omrunden yiyolar ya...uzulme cnm benimm...baktin gordun olmuyor degismiyor beyfendi bosa gitsin ya ne ugrascaksin bole biriyle sana yazik...cocougunada yazik olur cnm ole bi ortamda buyumesi...
öyle bı dayanak gerek bezen ınsana ,o guvenı verıcek ama olmuyorsa olmuyor...keşke bnmde ablam olsaydı....ağbiyle aynı şey demek değil bılıorum....bılmıorum zaman gösterıcek benı bıraksa söle şiddetli bi tartışmada tamam bıttı dese oluckta o bıtırme cesaretıde yok bnde ....sınır etmese aslında ıı biri korusa kollasa yanımda olsa sınır oldugum şelerı yapmasa ii olurdu ama olmuosa bnde artık dıretmıcem cunku yaşım daha 21 ve ben mutlu olmak ıcın evlendım mutsuz değil....

elinden geleni yap cnm herseyin daha guzel olmasi icin....once umursamazlikla basla...sonra sinir etmeye...daha ne kdr katlanacaksinki zaten burana kdr gelmis...ama cabani goruyorum cnm ole kestirip atmiyorsun ailenin dagilmasini istemiyorsun ve hayirlisi olcaksa cnm senin icin cocugun icin insallah cablarinin sonucunu alcaksin cnm...pirlanta gibi birisin...kiymetini bilmiyorlar cnm suan ama hersey degisecek:)fazlasiyla hak ediyorsun cnm mutlu olmayi ve insallah olcaksn cnm:)
yapıcm sadece bebeğim için ama olmuosa da dıretmıcem cunku bız cok yıprandık evlılıgımızın başında ....ben guvenımı herseyımı yıtırdım kalbımı ruhumu kaybettım...umarım herşey yoluna girer tekrar cok saol...:)

öyle bı dayanak gerek bezen ınsana ,o guvenı verıcek ama olmuyorsa olmuyor...keşke bnmde ablam olsaydı....ağbiyle aynı şey demek değil bılıorum....bılmıorum zaman gösterıcek benı bıraksa söle şiddetli bi tartışmada tamam bıttı dese oluckta o bıtırme cesaretıde yok bnde ....sınır etmese aslında ıı biri korusa kollasa yanımda olsa sınır oldugum şelerı yapmasa ii olurdu ama olmuosa bnde artık dıretmıcem cunku yaşım daha 21 ve ben mutlu olmak ıcın evlendım mutsuz değil....

yapıcm sadece bebeğim için ama olmuosa da dıretmıcem cunku bız cok yıprandık evlılıgımızın başında ....ben guvenımı herseyımı yıtırdım kalbımı ruhumu kaybettım...umarım herşey yoluna girer tekrar cok saol cnmmm ...:)

yapıcm sadece bebeğim için ama olmuosa da dıretmıcem cunku bız cok yıprandık evlılıgımızın başında ....ben guvenımı herseyımı yıtırdım kalbımı ruhumu kaybettım...umarım herşey yoluna girer tekrar cok saol...:)

umarim cnm :):54:

Canım bu kadar sinirlenme davranışlarına..Sinirlensende belli etme seni gıcık etmek hoşuna gidiyo belliki..

Bence bu konuyu empati yapmasını sağlayarak aşabilirsin.Şöyleki onun yaptıgı gibi sende abuk sabuk davran artık ögrenmişsindir ne ye ne tepki verdiğini, nasıl konştugunu..o sana bişey dediği zaman aynı onun gibi cvplar ver hem çok zevkli oluyo surat ifadesini görmek : )

benim eşiminde bazen beni sinir edecek davranışları sözleri oluyor ama hiç bunun için boşanmayı düşünmedim ben:26:sende kafanda büyütme canım umursama ne derse desin gül geç o gıcık olsun belli ki eşin insanlarla uğraşmayı seven biri annesine bile gıcıklık yapıyorsa bu adam zor değişir:97: en iyisi fazla takma umursama arada sende onu gıcık et belki zamanla kendine çekidüzen verir:31:

Okurken kan tepeme sıçradı:47: yaşarken nasıl oluyo düşünmek istemiyorum:44: ama empati yapınca seninle,gerçekten kendimi hizmetçi,çocuk bakıcısı,ezik,bi halta yaramayan,ütücü,temizlikçi gibi filan hissederdim...:2: sana hiç saygı duymadığı ve seni avucunun içine almış gibi hissettiği çok açık..senin düşüncelerinin,aldığın kararların onun için zerre kadar önemi yok..çünkü o kendini merkeze koymuş..Sadece BEN diye sürdürüyor hayatını..çocuğuna karşı olan sorumsuzluğu da ayrıca dehşet verici...ona göre çocuğun bütün bakımı annesinden sorulur..kendi sadece yine kendi istediği zaman kucağına alıp pohpohlamakla baba olunduğu sanıyor...saygı sıfır bu evlilikte..sevginin kalmadığı yerde saygı götürür bi ilişkiyi..saygı da tükendi mi işte böyle attığı adım bile batar insana..artık sadece kusurlarını görmeye başlarsın..daha önce hiç dikkatini çekmeyen eksi davranışları gözüne bi felaket gibi görünmeye başlar...eşin değişmez..kendini deüiştirmeye çalış ve bence kuyruğunu dik tutmakla başla değişime..sende onu umursama,uzaklaş aynı evin içinde olsanız bile..al tabağını ayrı ye..onun gibi davran yani..çivi çiviyi söker unutma:65:

ben aşığım diyipte okul bırakanlara sinir oluyorum ya geleceğini mahvettin işte kendi elinle.kendi ayaklarının üstünde durmak daha önemli bence eğerki kendi ayaklarının üstünde dursaydın bunlara katlanmazdın.yazmışın ayrılamam dul olurum çocuğum var diye bence sizde eşinizi umursamayın,o sizi sinir ediyosa sizde onu sinir edinki hatasını anlasın :34:

Canım bu kadar sinirlenme davranışlarına..Sinirlensende belli etme seni gıcık etmek hoşuna gidiyo belliki..

Bence bu konuyu empati yapmasını sağlayarak aşabilirsin.Şöyleki onun yaptıgı gibi sende abuk sabuk davran artık ögrenmişsindir ne ye ne tepki verdiğini, nasıl konştugunu..o sana bişey dediği zaman aynı onun gibi cvplar ver hem çok zevkli oluyo surat ifadesini görmek : )
öyle yapıcam yapıcam dıyorum ama yapamıorum bugun benı yıne sınır ettı bişey ıstedım ara markete sipariş ver dedım uyuşuk uyuşuk yatıp yardım bıle etmedı...aradı ama zor zaanat görende bişşly yapıo sanır benmde elım ddoluydu çocugu yedırıodum bıde temızlık yaptım dusunun yanı....sora beyfendı son anda evlilik teklıfı yapılacakmış sultan kayıgında(aynı zamanda müzisyendır)oraya gel dıe tutturdu gel gör dedı bende eşortmanlayım evden cıkarken sölenırmı????cocuga bakıck kımse yok annemler uzakta nese metrobuse bıraktım eve dondum sora aradı sende gel dıe tutturdu hazırlandım bakıck bı arkdşta buldum öle böle gittim yolda 40kere aradı nerdesın dıe bı acele bı acele....ama gittiğime değmedı desem yalan olur o kdr özendimki adam kıza sultan kayıgı kıralamış süpriz muzık yapmış,kız kulesının bı katını kapatmış ustune bide tektaş almış:)çok hoştu benm odunum görsede değişse keşke....

sende hehe de geç inan o daha cok sinir olucak
he he dip gecemıorum sorun bnde:(((((((

benim eşiminde bazen beni sinir edecek davranışları sözleri oluyor ama hiç bunun için boşanmayı düşünmedim ben:26:sende kafanda büyütme canım umursama ne derse desin gül geç o gıcık olsun belli ki eşin insanlarla uğraşmayı seven biri annesine bile gıcıklık yapıyorsa bu adam zor değişir:97: en iyisi fazla takma umursama arada sende onu gıcık et belki zamanla kendine çekidüzen verir:31:
boşanmayı dusunmuorum ama bazen dusundutturuooo maalesef:(((değişmicek bncede doru söluosunuz:((

bencede eşinden biraz uzaklaş, annenlere falan git.kafanı dağıt.
uzaklaşıorum arada gidiorum...ama annemlerdede ben pek rahat edemıorum annemlerle benm duzenım öle farklıkı....

Okurken kan tepeme sıçradı:47: yaşarken nasıl oluyo düşünmek istemiyorum:44: ama empati yapınca seninle,gerçekten kendimi hizmetçi,çocuk bakıcısı,ezik,bi halta yaramayan,ütücü,temizlikçi gibi filan hissederdim...:2: sana hiç saygı duymadığı ve seni avucunun içine almış gibi hissettiği çok açık..senin düşüncelerinin,aldığın kararların onun için zerre kadar önemi yok..çünkü o kendini merkeze koymuş..Sadece BEN diye sürdürüyor hayatını..çocuğuna karşı olan sorumsuzluğu da ayrıca dehşet verici...ona göre çocuğun bütün bakımı annesinden sorulur..kendi sadece yine kendi istediği zaman kucağına alıp pohpohlamakla baba olunduğu sanıyor...saygı sıfır bu evlilikte..sevginin kalmadığı yerde saygı götürür bi ilişkiyi..saygı da tükendi mi işte böyle attığı adım bile batar insana..artık sadece kusurlarını görmeye başlarsın..daha önce hiç dikkatini çekmeyen eksi davranışları gözüne bi felaket gibi görünmeye başlar...eşin değişmez..kendini deüiştirmeye çalış ve bence kuyruğunu dik tutmakla başla değişime..sende onu umursama,uzaklaş aynı evin içinde olsanız bile..al tabağını ayrı ye..onun gibi davran yani..çivi çiviyi söker unutma:65:
öyle haklısnız kiii....tamamen özetlemişsiniz beni ,y6aşadgımız ılişkiyi...belkide gerce3ktn dediğinz gibi önceden göremedım bunları ...saygı bıtıcek böle devam ederse cunku artık kendımı tutamadıgımı hıssedıorum sureklı bağırmak,aptal ,gerizekalı dıe yuzune söyleyesım gelıo allahım yardım et sabır dıorum ama olmuo...en kötusu kolunu sıkıorum bı nebze gidioo sınırım:((

ben aşığım diyipte okul bırakanlara sinir oluyorum ya geleceğini mahvettin işte kendi elinle.kendi ayaklarının üstünde durmak daha önemli bence eğerki kendi ayaklarının üstünde dursaydın bunlara katlanmazdın.yazmışın ayrılamam dul olurum çocuğum var diye bence sizde eşinizi umursamayın,o sizi sinir ediyosa sizde onu sinir edinki hatasını anlasın :34:
ne yapalım iş işten gectı bnde meraklı değildim evlenmeye hıçte aklımda yoktu...özel okulda okuodum,gezıodum,yıyodum ama aklımda hep o vardı ondan başkasıyla asla evlenmem dıodum oysa o hayatını başkasıyla yaşıodu....sora ne olduysa oldu boşandı bıanda 3 yıl aradan sora karşıma cıktı....hayır dıyemedım cunku gidişiyle yıkılmıştım bıdaha yıkılamazdım...hayat onu bana yıne vermıştı bnm ıcın mucızeydı bana tekrar donmesı dedım okula açıktan bı şekilde devam ederım dedım öyle oldu işte...öneriniz için teşekkürler deneyecegım :;)[/I][/B]

Sen adam evliyken mı çıkıyordun?eğer öyleyse. Haketmissin:51:
yazımı iyice okumadan yorum yapmışsınız sanırım....3 yıl sora aniden boşanıp karşıma çıktı yazdım ....kesınlıkle yuva yıkan bı ınsan olmam şu yorum bile sınırımı bozmaya yettı açıkçası...ben daha 15 yaşındaydım cocuktum onu sevdıgımde nasıl yuva yıkabılırım?lütfen yorumlarımızı daha ii okuyun böle yorumlar yapmadan önce ...sevgiler...

Merak ettim eşiniz kaç yaşında?
34 canım...

Ciddi yaş farkınız var. O belli bi olgunluğa erişmiş,eminim çok şey yaşamıştır insan ilişkileri konusunda,mesleği gereği nasıl konuşması gerektiğini,karşısındakinin zayıf noktalarını iyi tespit edebilir ve damarınıza çok rahat basabilir.Avukatların işi konuşmaktır bi nevi :) ve insanların açıklarını yakalamak :)
Çok gençsiniz daha. Zamanla oturacaktır herşey.Yanlış anlamayın olgunluk yaşadıkça oluşuyor ,olgun değilsiniz demiyorum yaşınıza göre olgun olabilirsiniz ama yaşamışlık farklı bir şey, zamanla eşiniz sizi sinir etmeyi başaramamaya başlar, kayınvalideniz üstünüze gelemez.
Şahsi fikrim tabi ki alınmayın olur mu ?

Ciddi yaş farkınız var. O belli bi olgunluğa erişmiş,eminim çok şey yaşamıştır insan ilişkileri konusunda,mesleği gereği nasıl konuşması gerektiğini,karşısındakinin zayıf noktalarını iyi tespit edebilir ve damarınıza çok rahat basabilir.Avukatların işi konuşmaktır bi nevi :) ve insanların açıklarını yakalamak :)
Çok gençsiniz daha. Zamanla oturacaktır herşey.Yanlış anlamayın olgunluk yaşadıkça oluşuyor ,olgun değilsiniz demiyorum yaşınıza göre olgun olabilirsiniz ama yaşamışlık farklı bir şey, zamanla eşiniz sizi sinir etmeyi başaramamaya başlar, kayınvalideniz üstünüze gelemez.
Şahsi fikrim tabi ki alınmayın olur mu ?
yo yo alın mıyorum doğru söyluosunuz..mesleği gereğide oldugunu dusunuorum cunku kayınpederımde avukat oda sınır etmeye ınce ayrıntı bulmaya bayılır...ınsallah dediğiniz gibi olur zamanla oturur...

Back
X