• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime soğuk davranıyorum ama bir şey değiştiği yok..

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Merhaba bayanlar son konum şöyleydi ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yuzunden-geldigim-nokta-cok-uzgunum.896433/

Hatırlayan olur belki, ilk defa gören arkadaşlarım isterlerse konuyu okuyabilirler..

O günden beri ben eşime soğuk davranıyorum o da bana aynı şekilde..
Ve eşim matbaacı, gece çalışmak zorunda olduğu için evde yalnız kalmamı istemiyor kimse, kaynanam yerine kendi anneme geldim ben de (zaten onların evi sobalı,tek sıcak odada kayınvalidemler yatıyor)
1-2 gündür burdayım..
Geceleri geliyor kızını görüp uyumaya eve gidiyor, Ve sanki iki yabancı olduk..

Benim adım atıp arayı düzeltmeme alıştı tabi, şimdi ben de adım atmadığım için hâlâ aramız açık.. Onun umurunda değilim, arasa da kısa ve mesafeli, kızımı sorup kapatıyor..
Ve bu beni çok üzüyor, umursamayışı, yani aramızın açık olması onu hiç rahatsız etmiyor..
Aynen devam etmeli miyim? Yoksa davranışımı değiştirmeli miyim??

( Uzun oldu kusura bakmayın lütfen, her şeyi yazarak kendimi ifade edebildiğimi düşünüyorum..)

acık acık konuş? seni sevmıyormu.... sor bir yokmuş gıbı davrandıktan sonra evlı kalmnında bır anlamı yok.affedersın ama cinsel hayatınızda mı böyle

Konuşmamak soğuk davranmak nereye kadar ?sorunlarınızda her seferinde adım atarak Bu özgüveni siz vermişsiniz eşinize,sonuç alarak evlisiniz ve bir çocuğunuz var sadece bir makarnadan buralara kadar gelmesi üzücü,siz sonuna kadar haklısınız ama konuşup ona haksız olduğunu üzüldüğünüzü bu şekilde çocuğunuzun da etkilendiğini güzel güzel konuşarak sorunu halletmeye çalışın bence.

acık acık konuş? seni sevmıyormu.... sor bir yokmuş gıbı davrandıktan sonra evlı kalmnında bır anlamı yok.affedersın ama cinsel hayatınızda mı böyle
Benim bazı sorunlarım var, elimden geldiğince aşmaya çalışıyorum.. Ama bu konuda asla kendimi hatalı görmedim, çünkü onun davranışlarının çok etkisi var..

Konuşmamak soğuk davranmak nereye kadar ?sorunlarınızda her seferinde adım atarak Bu özgüveni siz vermişsiniz eşinize,sonuç alarak evlisiniz ve bir çocuğunuz var sadece bir makarnadan buralara kadar gelmesi üzücü,siz sonuna kadar haklısınız ama konuşup ona haksız olduğunu üzüldüğünüzü bu şekilde çocuğunuzun da etkilendiğini güzel güzel konuşarak sorunu halletmeye çalışın bence.
Bir kaç gündür işi çok yoğun, kaç kere niyetlendim.. İşim var, sonra görüşürüz falan deyince açmadım konuyu..

anladımda cınsel anlmadada mı uzak duruyor sizden bu cok önemlı evlılıkte
Aslında şöyle, hayır uzak durmuyor.. Ben de isteksizlik olduğu halde, ve hatta küs bile olsak, ben başka bir şeye yada başka bir kadına yöneleciğime, doğru olana helalime yaklaşıyorum diyor..
Yani bnm sorunlarım olsa da, bu konuda dürüst olması artı bir şey tabi..

Aslında şöyle, hayır uzak durmuyor.. Ben de isteksizlik olduğu halde, ve hatta küs bile olsak, ben başka bir şeye yada başka bir kadına yöneleciğime, doğru olana helalime yaklaşıyorum diyor..
Yani bnm sorunlarım olsa da, bu konuda dürüst olması artı bir şey tabi..[/QU

ok ben gecelerıde calısıyor vs kvde annemde kalıyorum deyınce aceba her alandamı böyle uzak dedım

Ama bu yemek olayından sonra her açıdan aramıza soğukluk girdi..

Back
X