- 26 Mayıs 2017
- 17
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi kalbiminsancisi
-
Sence nasıl olmalıydı anket ben daha yenıyım ve zamanım oldunda buraya yazabılıyorumm ama senın baya bılgın car bellıkı bır kac ornek verebılırsınYa anketin ne şirin!Bana çok masum geldin ya böyle kıyamadım içimden üzülmene. Bence içinden ne geliyorsa öyle yap burada sormak yerine, doğal kendin gibi ol. Bırak değerini bilmiyorsa da kendisi kaybeder. Biraz naza çek kendini.
Sence nasıl olmalıydı anket ben daha yenıyım ve zamanım oldunda buraya yazabılıyorumm ama senın baya bılgın car bellıkı bır kac ornek verebılırsın)
kesinlikle katılıyorum,beklentisiz ol yara almaBir seçenek daha eklesen,beklentiyi sıfırlamak diye...
Haklısım canım :)Bir seçenek daha eklesen,beklentiyi sıfırlamak diye...
Bayılıyorum yorumlarınıza:)))kesinlikle katılıyorum,beklentisiz ol yara alma
Iste problem orada kendımı ondan cekemıyorum sankı o boyle yaptıkca ben dahada ustune gıdıyorummm ve nasıl baaaraxam ınam hıc bılmıyorum ıstedım tek sey onun bana hısetırdıgını bende oma hısetıreımİkgi göstermiyosa, ben de çekerim kendimi. Sap gibi otursun. Aklı başına gelir.
Kocanı hayatının merkezine koymuşsun. Ne demek çekemiyorum. Ev hanımı mısın? İşin gücün yok mu? Hiç olmazsa kocan gelince al eline bir örgü, onunla oyalan. Valla ben de üstüme düşülmesinden hoşlanmam.Iste problem orada kendımı ondan cekemıyorum sankı o boyle yaptıkca ben dahada ustune gıdıyorummm ve nasıl baaaraxam ınam hıc bılmıyorum ıstedım tek sey onun bana hısetırdıgını bende oma hısetıreım
Bir kaç psikolog programı izledim bu konuyla ilgili diyorlar ki eşinizin ilgi alanı olan birşeyle gerçekten ilgili görünün birlikte onun sevdiği şeyi yapın bir sure daha sonra onun ilgisi size yönelecektir tarzı, bana mantıklı geldi denemenizde fayda var
Bence ilgi gostermemek senin canini daha cok acitir. Cunku anladigim kadariyla seviyosun esini. Bi dusundum suan esim aynisini bana yapsa ne yapardim diye, sanirim gecenlerde yaptigi seyi yapardim, yorgani ustunden cekip , su icmek icin kalkip elimde suyla gelip Bitanem su icer misin diye sorup ustune su atmak. Bence hak etmisti bunu ve ise de yaradi. Cocuk gibisin ilgisiz kalinca yaptigin seylere bak dedi ama guluyo tabi bunu soylerken. Sonrasi malum isinmak icin sevüştük azicik. Sende ise yarar mi bilmiyorumMeraba arkadaşlar eşim sevgısını hıç göstermeyi sevmıyor ılgı göstermek sevgını göstermek ne demek resmek bılmıyo!! Bız 1,5 yıldır evliyiz ona çok defa bunu anlattım bazen sıcak bır gülümseyı guzel bır lafı özlüyorum dedım gıbı çok anlattım resmen artık anlatmaya çalışıyorken abartıyorum ve ışlerın kötüye gıtmesınden korkuyorum sanırım tek care benımde ona fazla ılgı göstermemem ama yapamıyorum lütfen bana bu durumu duzeltmem ıçın yardımcı olunnn
Bu üzerıne düşmek dıl mesela ışten geldığinde tatlı bır gülumseme ona gunun nasıl gectıgını sorabıleım onun yanında onun ıstedıgı gıbı dılde kendım olayım bazen ayda bır kez olsa guzel bır sozKocanı hayatının merkezine koymuşsun. Ne demek çekemiyorum. Ev hanımı mısın? İşin gücün yok mu? Hiç olmazsa kocan gelince al eline bir örgü, onunla oyalan. Valla ben de üstüme düşülmesinden hoşlanmam.
Iste problem orada kendımı ondan cekemıyorum sankı o boyle yaptıkca ben dahada ustune gıdıyorummm ve nasıl baaaraxam ınam hıc bılmıyorum ıstedım tek sey onun bana hısetırdıgını bende oma hısetıreım
Bu üzerıne düşmek dıl mesela ışten geldığinde tatlı bır gülumseme ona gunun nasıl gectıgını sorabıleım onun yanında onun ıstedıgı gıbı dılde kendım olayım bazen ayda bır kez olsa guzel bır soz
bilmukabele, hemen şımarırım :))Bayılıyorum yorumlarınıza:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?