Esime soğuk davranmAk ıstıyotum ama başaramıyorum ;(((

Eşıme nasıl davranmalıyım?

• Çok ılgı gostererek

OY: 2 7,7%
  • Hiç ılgı göstermeyerek

OY: 24 92,3%

• Ankete Katılan
    26

kalbiminsancisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
17
3
1
35
Meraba arkadaşlar eşim sevgısını hıç göstermeyi sevmıyor ılgı göstermek sevgını göstermek ne demek resmek bılmıyo!! Bız 1,5 yıldır evliyiz ona çok defa bunu anlattım bazen sıcak bır gülümseyı guzel bır lafı özlüyorum dedım gıbı çok anlattım resmen artık anlatmaya çalışıyorken abartıyorum ve ışlerın kötüye gıtmesınden korkuyorum sanırım tek care benımde ona fazla ılgı göstermemem ama yapamıyorum lütfen bana bu durumu duzeltmem ıçın yardımcı olunnn

Sence nasıl olmalıydı anket ben daha yenıyım ve zamanım oldunda buraya yazabılıyorumm ama senın baya bılgın car bellıkı bır kac ornek verebılırsın )

İkgi göstermiyosa, ben de çekerim kendimi. Sap gibi otursun. Aklı başına gelir.
Iste problem orada kendımı ondan cekemıyorum sankı o boyle yaptıkca ben dahada ustune gıdıyorummm ve nasıl baaaraxam ınam hıc bılmıyorum ıstedım tek sey onun bana hısetırdıgını bende oma hısetıreım

Kocanı hayatının merkezine koymuşsun. Ne demek çekemiyorum. Ev hanımı mısın? İşin gücün yok mu? Hiç olmazsa kocan gelince al eline bir örgü, onunla oyalan. Valla ben de üstüme düşülmesinden hoşlanmam.

Ne cok geri dur nede üstüne ayil bayil , kendini zorlama yani :) birden ilgiyi kesersen altinda baska seyler arar..
Erken uyu mesela anladin baska da dogal ol ilgi konusunda cok üstüne düsme baska aktiviteler edin kendine
yürüyüse cik arkadaslarla gez sürekli kafan onda olmasin .

Bence ilgi gostermemek senin canini daha cok acitir. Cunku anladigim kadariyla seviyosun esini. Bi dusundum suan esim aynisini bana yapsa ne yapardim diye, sanirim gecenlerde yaptigi seyi yapardim, yorgani ustunden cekip , su icmek icin kalkip elimde suyla gelip Bitanem su icer misin diye sorup ustune su atmak. Bence hak etmisti bunu ve ise de yaradi. Cocuk gibisin ilgisiz kalinca yaptigin seylere bak dedi ama guluyo tabi bunu soylerken. Sonrasi malum isinmak icin sevüştük azicik. Sende ise yarar mi bilmiyorum

Bu üzerıne düşmek dıl mesela ışten geldığinde tatlı bır gülumseme ona gunun nasıl gectıgını sorabıleım onun yanında onun ıstedıgı gıbı dılde kendım olayım bazen ayda bır kez olsa guzel bır soz

SevdigiNe mesafeli soğuk olmak da sevmedigine yakın ilgili davranmak da insanın elinde olan birsey değil. Yapabilecegin pek birsey yok. Ayaklarıni kessen yuregindeki sevda sana ayak sevdiginin yönüne dogru yol olur yine ona koşarken bulursun kendini. Ama aşkın dahi affetmedigi yanlışlar vardir eşinde bunlar yoksa gerisinde idare et artık. Sonuçta hlherkes sevgisini rahatça göstermiyor.

Burada öyle yazmışsın ama. Olay şimdi kapıdaki gülümsemeye döndü. Neyse kendin bilirsin. Almışsın bir odun. Yont bakalım ortaya ne çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…