ben 2 yıllık evliyim.eşimin boşanmış bir ablası var kayınvalidemlerle oturuyor.ama bana karşı evlendiğim ilk günden beri saygısız tavırlar içinde.hakkımda sağda solda yorumlar yapar,yüzüme de olmadık şeyler söyler.hasılı ben onu sevmem .kendisi benden 15 yaş büyük saygısızlık olur ve nasılsa ayda alemde görüyom yüzgöz olmayım diye kendine bir şey demem,ama eşimle kaç kez onun saygısızlığı yüzünden kavga etmişizdir."benim eşim memleketlim değildi,biz boşandık.sen de bizden değilsin,bakalım sen nasıl çıkacaksın.kardeşim seni araştırmadı da" dedikten sonra ben ondan tiksindim.(bunu her yerde söylemiş.bakalım nasıl çıkacak diye)eşinden aldığı nafaka dışında maddi bir geliri yok.geçen gün eltim aradı ve bana eşimin ona her ay 350 lira gönderdiğini söyledi.inansam mı,inanmasam mı bilemedim?şu an ben ücretsiz izindeyim.eşim üst düzey bir memur,gönderiyorsa da maaşından anlamayabilirim.ben eltime çaktırmamak için "arada bir iki kez gönderdik."dedim.sorun şu ki görümceme ben de hem iyiniyetimi göstermek hem de dul kadın,çocuğu da var diye bazen yardım ettim.ama o hiç kıymet bilmedi.şimdiyse eşim ona her ay o kadar para gönderiyorsa,gerçekten kendimi kötü hissediyorum.çünkü benim haberim yok,her ay bu paraya ihtiyacı yok nafaka alıyor,zaten evde oturuyor.hem ihtiyacı varsa bile 5 kardeşler.neden sadece benim eşim veriyor?yani aslında maddi kısmına da takılmıyorum,eşimin bana yapılana karşılık onu koruması zoruma gitti.biz ablasının saygısızlıkları yüzünden eşimle bazen boşanma noktasına gedik.size sorayım canlar:eşime ablasına her ay bu parayı yolladığını sormalı mıyım?yoksa bunun dedikodu olduğuna inanıp elimde delilim yok susup oturmalı mıyım?of ne zormuş evlilik:2: