Eşime süpriz hazırlama istiyorum

catlakgulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
73
0
46
kızlar bildiniz gibi 14 şubat yaklaşıyo ve ben eşime değişik bi süpriz yapmak istiyorum küçük notlar olabilir ne bilim yada daha değişik bi fikri olan yazsın :38: 4 aylık evliyimm ama hiç romantik değilim :40::20: kendimden utanıyom yav yardımm :26::28:

Romantik olmadığın için kendinden utanma bence. ;))
Utanılacak daha önemli şeyler var. ;))

Bu arada;

süpriz değil "sürpriz". :ssz:

Son düzenleme:
Evet ya sürpriz o. Herkes sürpiz, süpriz falan diyor. Sonra ben absürt konuşuyormuşum gibi geliyor. Sürpriz diyorum ya hani.:ssz:
Bu ara Tryamour'a katılıyorum. Hem sürpriz konusunda, :1: Hemde romantiklik konusunda.
Eğer bir şeyler üretemiyorsanız, bazı sitelerde çok hoş hediyeler var. Bakabilirsiniz. Sıradan şeyler de değil.

Son düzenleme:
yanlış yazmış olabilir ama alay konusu olması tuhaf bencee :45: ayrıcaaa romantik değilim derken odunum demedim sitelere bakmak benim aklımada geldi veee baktımda ben burdan fikir almak istedim fikri olmayan yadaaa konuyu begenmeyen yazmaz..... :21::21::21:

ben kendi aklımdakini yazayım ama ben ne zaman yaparım bilemiyorum tabiki.. :)

bir pano hazırlıcam içine

sevgiliyken bir foto..
kendi aramızda taktığımız söz yuzuklermızi ya panoya yapıştırcam yada dikicem :)
nişandan bir foto
nikahtan bir foto
düğünden bir foto yokyok iki footo (2 düğünüm olmuştu benim eşimin ve kendi memleketimde)
ilk evimiz / ilk tayin yerimizden birer foto
ilk doğum günlerimizden birer foto

sonra isteme ,nişan,nikah,düğün ve balayı çiçeklerinden birer avuc veya 4-5 tane alıp serpme rastgele panoya yapıştıracağım.bu şekilde hediye paketi yapıp eşime vermeyi düşünüyorum belki 14 şubat belki doğum günü belki yıldönümü vb gibi... yada özel günü kapsamayan bi gun baakkk ben sana ne yaptım derim eline tutuşturuveririm :):52::34::1:

ben kendi aklımdakini yazayım ama ben ne zaman yaparım bilemiyorum tabiki.. :)

bir pano hazırlıcam içine

sevgiliyken bir foto..
kendi aramızda taktığımız söz yuzuklermızi ya panoya yapıştırcam yada dikicem :)
nişandan bir foto
nikahtan bir foto
düğünden bir foto yokyok iki footo (2 düğünüm olmuştu benim eşimin ve kendi memleketimde)
ilk evimiz / ilk tayin yerimizden birer foto
ilk doğum günlerimizden birer foto

sonra isteme ,nişan,nikah,düğün ve balayı çiçeklerinden birer avuc veya 4-5 tane alıp serpme rastgele panoya yapıştıracağım.bu şekilde hediye paketi yapıp eşime vermeyi düşünüyorum belki 14 şubat belki doğum günü belki yıldönümü vb gibi... yada özel günü kapsamayan bi gun baakkk ben sana ne yaptım derim eline tutuşturuveririm :):52::34::1:
evet güzel olabilir küçük küçük notlar arayada :1::1::1:

Bende yaptım eşime.. Yıldönümümüz için. Görüntülü Mektup yaptım :1: Video çektim yani.. Evimizin 4-5 köşesinde sonra onları birleştirdim.. Video tanıştığımızdan evliliğimize ve sonra şuan ki halimize kadar fotoğraflarla slayt şeklinde başlıyor. Bir şarkı eşliğinde tabii ki :)

kızlar bildiniz gibi 14 şubat yaklaşıyo ve ben eşime değişik bi süpriz yapmak istiyorum küçük notlar olabilir ne bilim yada daha değişik bi fikri olan yazsın :38: 4 aylık evliyimm ama hiç romantik değilim :40::20: kendimden utanıyom yav yardımm :26::28:

Sen romantik olmadığını düşünüyorsun. Peki acaba eşin romantik mi? Ama yine de rmantiklik konusunda ilk girişim senden gelsin. Benim fikir vermem doğru olmaz. Sen içinden gelenleri yapmalısın

Back
X