eşime süpriz yapmak istiyorum..

Mss_Angel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
38
13
eşim bir haftalığına annesini ziyarete gitti ve yarın gelecek eve girdiğinde süprizimi görüp mutlu olmasını ve şaşırmasını istiyorum yanlız o eve geldiğinde ben çalışıyor olacam ve bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz :)

eşim bir haftalığına annesini ziyarete gitti ve yarın gelecek eve girdiğinde süprizimi görüp mutlu olmasını ve şaşırmasını istiyorum yanlız o eve geldiğinde ben çalışıyor olacam ve bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz :)

o sana süpriz yapsın.neticede o tatile gitmiş sen yalnız kalmışsın.fazla şımartma

güzel bi müzik hoş kıyafetler yemek değil ama aperatifler hazırlayabilirsin birlikte fotoğraflarınızı çıkarttırıp kalp şeklinde ufak bir pano oluşturabilirsin loş ışık mumlar falan oldukça ilgisini çeker sanıyorum :KK66:

X