esime süpriz

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Hayirli geceler arkadaslar.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
esimin dogum gunu ve ona süpriz yapmak istiyorum. Bi kac senedir dogumgunu ramazana denk geldigi icin kutlamiyorduk. Ama bu sene süpriz yapmak istiyorum onu sasirtmak istiyorum. ne yapabilirim nasil bi hediye alabilirim hicbsy gelmiyor aklima. Yardimci olabilirmisiniz.

simdiden tesekkurler herkese

çanta sever mı?
kol düğmesi?
parfüm

mesela benımki çantaya bayılır. senınkı ne sever bilmiyor musun?

Bu çocuklar bu evlilikleri öldürüyor yani evlilik değil çocuk aşkı öldürüyor bence :KK70: :KK70:

'' :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:'' .... Şaka şaka :rolleyes:
Önce en sevdiği yemek,sonra çay demleme ayağına mutfağa gidip,elle tepesinde mumu yanan pasta ile ''İyiki doğduuuuunnn aaaaşşkııııımmmmmmm'' lı şarkı.Üflemeden sonra vericeğiniz hediye (Gömlek,parfüm,kol düğmesi,en iyi koca oskarı vs) öpücük,bebeğin uyuduğu bir saat içerisinde bir yanaşma bir birşey.Kapanış :21::21::21: Yada uçan balonlarla salonu doldurun,uçup tavana yapıştıklarından dolaylı güzel süs oluyor vallahi.Masada güzel bi pasta yanında hediye kutusu.Kapıdan içeri anahtarıyla giren kocaya bağrış çağrış hupidiiiiii iyiki doğduuuuun naraları koşarak sarılmalar.Ya da bir kaç yakın eş dost akraba çağırmalı (yaşıtlarınız sadece) kutlamalı coşmalı doğum günü.Başkada bilemedim o_O

'' :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:'' .... Şaka şaka :rolleyes:
Önce en sevdiği yemek,sonra çay demleme ayağına mutfağa gidip,elle tepesinde mumu yanan pasta ile ''İyiki doğduuuuunnn aaaaşşkııııımmmmmmm'' lı şarkı.Üflemeden sonra vericeğiniz hediye (Gömlek,parfüm,kol düğmesi,en iyi koca oskarı vs) öpücük,bebeğin uyuduğu bir saat içerisinde bir yanaşma bir birşey.Kapanış :21::21::21: Yada uçan balonlarla salonu doldurun,uçup tavana yapıştıklarından dolaylı güzel süs oluyor vallahi.Masada güzel bi pasta yanında hediye kutusu.Kapıdan içeri anahtarıyla giren kocaya bağrış çağrış hupidiiiiii iyiki doğduuuuun naraları koşarak sarılmalar.Ya da bir kaç yakın eş dost akraba çağırmalı (yaşıtlarınız sadece) kutlamalı coşmalı doğum günü.Başkada bilemedim o_O

Daha nolsun tesekkur ederim

Ben böyle özel günlerin dışarda kutlanmasına karşıyım en fazla bi akşam yemek yenir sonra hemen eve dönülür. Klasikten şaşmamak lazım eğer tabi bunu sık yapmıyorsan. Romantik bir akşam yemeği mumlar falan, şık bir elbise sonra süpriz bir dans. ikili değil ama o oturcak seni izlicek e sonrası malum zaten :-)

Ben böyle özel günlerin dışarda kutlanmasına karşıyım en fazla bi akşam yemek yenir sonra hemen eve dönülür. Klasikten şaşmamak lazım eğer tabi bunu sık yapmıyorsan. Romantik bir akşam yemeği mumlar falan, şık bir elbise sonra süpriz bir dans. ikili değil ama o oturcak seni izlicek e sonrası malum zaten :-)

Valla esimde bende pek romantik.degiliz yalan olmasin en son romantik yemegi 2sene olmustur yiyeli. Heleki oglum dogdu ogluma olan askimdan esimi tamamen ihmal ettim istemeden. O yüzden bukadar ozen gostermek.istiyorum. sevildigini bilsin

Aman kocaya sürpriz yapmakta hediye almakta çok zor bence :/ Uzun zamandır istediği bir şey varsa onu alabilirsin.
Çocuğu annene bırakıp farklı bir fantaziyle aman sabahlar olmasın modu da iyi olabilir asdfg :KK70:

X