- Emoji Skoru
- 4.566
- Puanlar
- 63
Evleneli henüz yeni oldu eşim de bende doğu kültüründen insanlarız eşimin ailesi ilçe de biz merkezde yaşıyoruz konu anlaşılsın diye söylüyorum , eşim bana bugün annemleri aradın mı diye bir soru yöneltti bende kendisine 2-3 gün önce konuştum dedim niye aramadın ki dedi ? Her gün mü aramam gerekiyor anlamadım dedim ? Sen annneni babanı her gün arıyor musun bana diyorsun dedim .
Beni biliyorsun 2-3 güne bir arayıp hal hatır soruyorum bu benim için yeterli sürekli sürekli ne konuşabilirim ki hem her gün aramamı mı istiyorsun dedim
Evet ne olacak ki sanki canım dedi
Bende bunu sen istiyorsun diye değil kendim istiyorsam yapmalıyım bu konuda tavrım net böyle şeylere beni zorlama olur mu dedim
Tamam canım dedi ama yüzü bozuldu şu an alınganlığı geçmiş durumda ama böyle bir konuda tavır yapması
Bir kere dile getirdi yine getirir gibi hissediyorum bu konuda net bir tavır daha başka nasıl çizebilirim ki ya
Kayınvalidem 78 yaşında 78 yaşında bir insanla her gün ne konuşulabilir yani ?
Beni biliyorsun 2-3 güne bir arayıp hal hatır soruyorum bu benim için yeterli sürekli sürekli ne konuşabilirim ki hem her gün aramamı mı istiyorsun dedim
Evet ne olacak ki sanki canım dedi
Bende bunu sen istiyorsun diye değil kendim istiyorsam yapmalıyım bu konuda tavrım net böyle şeylere beni zorlama olur mu dedim
Tamam canım dedi ama yüzü bozuldu şu an alınganlığı geçmiş durumda ama böyle bir konuda tavır yapması
Bir kere dile getirdi yine getirir gibi hissediyorum bu konuda net bir tavır daha başka nasıl çizebilirim ki ya
Kayınvalidem 78 yaşında 78 yaşında bir insanla her gün ne konuşulabilir yani ?