Eşime tokat attım :(

uzgun35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
13
0
36
39
İstanbul
Selam kızlar.
Foruma yeni üye oldum önceden hep takip ediyordum ancak bir derdim olunca bende üye olmaya karar verdim
Kısaca anlatayım :43:
1 yıllık evliyim , eşimle üniversiteden tanışıyoruz. İkimizde medya sektetöründe çalışıyoruz.
Evliliğimiz mutlu sayılırdı ufak tefek tartışmalar haricinde. Çok kıskancımdır :59: Eşimde sokağa çıkınca ilgi çekilip bakılıcak bir tipi var :2:
İşte konuya geleyim kızlar . Eşimler ruslarla bir tv projesi üstünde çalışıyorlar , bundan çok mutsuzdum ve snirliydim rus kadınlar falan var hepsi çok güzeller :95: Eşimi günde 9-10 sefer ararım eşimde beni 1-2 kez arar bana hep kızıyordu günde 10 sefer aranırmı diye heleki son günlerde işleri biraz daha yoğundu. Ama bana söz verdi sinemaya gidicektik bugün. Geç kaldı 3-4 sefer aradım nerdesin diye geliyorum tamam birazdna gelicem toplantı var gibi şeyler söyledi işte her zamanki şeyler. Son aradığımda sinirliydi baya nerdensin diye bende bağırdım oda siniriyle beni kızdırmak için ''ruslarla takılıyorum dedi '' '' hatta soruyolar dedi senin istiyor bir duj daha verecek 50 dolar diolar dedi'' beni kızdırmak için söyledi herhalde :47::47::47::47: o sözü duyduktan sonra benim şarteller attı tabi bağırdım çağırdım biraz önce eve geldi. Tartıştık sen ne diyorsun öyle şakamı olur dedim şaka yaptım falan dedi bende avazım çıktığı kadar bağırdım. Oda sinirlendi böyle olmuyor dedi hergün beni sıkıyorsun dedi ben iyice üzüldüm boşanalım ozaman dedi ben o an ağlamaya başladım :43: çok sinirlendim o sinirle tokat attım :43::43: oda elini kaldırdı ama vuramadı kıyamadı galiba :59: kapıya vurdu elini sinirle sonra çekip gitti arabanın anahtarlarını alıp. Hala ağlıyorum şuan :43::43::43:
Sizce kim hatalıydı kızlar napıcam ben şimdi yaa off :50: Bu gece geliceğini sanmıyorum :43:

esini cok bunaltmisin böyle devam edersen gercekten kaybedersin
ben bi kadinim, esim bazen üst üste 3 kere arayinca bile sinir oluyorum acikcasi
ne var bu kadar üsteleyecek diye
ki erkekler daha cabuk bunaliyor bu konularda
saka oldugunu biliyorsun madem tokat aticak ne var?

Yahu adam her açıdan madur. Tokat yemiş sürekli güvenmeyen kıskanan bir eşin telefonları.
Şaka yapmış olabilir zaten rus aksanı takliti yapmaz birisi gerçek dese ki neden gerçek olsa söylesin.
Eften püften kıskanıyorsunuz. Evlilik için bir uzmanla görüşün yoksa boşanmanız kaçınılmaz kendinize ve eşinize evliliğinize güvenin :68:

esini cok bunaltmisin böyle devam edersen gercekten kaybedersin
ben bi kadinim, esim bazen üst üste 3 kere arayinca bile sinir oluyorum acikcasi
ne var bu kadar üsteleyecek diye
ki erkekler daha cabuk bunaliyor bu konularda
saka oldugunu biliyorsun madem tokat aticak ne var?

yanlış ifade ettim galiba canım :44: kendi dedi şaka falan diye bende sinir oldum öyle şakamı olur dedim .
ya şimdi çok pişmanım off :43:

Esin fena sabirliymis bana kalirsa.
Senin bence kiskanclik gibi bir HASTALİGiN var.
Evet hastalik derecesinde. Kavgayi olayi sen baslatmissin.
Esin asiri bunaltmissin, esinde senin bu tavrini dalgaya alarak kizdirmak icin oyle soylemis.
Sen birde tutup tokat atmissin.
Bana kalirsa saygi yi ilk kiran sen olmussun ki,
Esin sana ayni sekilde davranmamis.

biraz abartmışsın sanırım hele bir de tokat üstüne daha kötü olmuş..
bence şimdiden nasıl kendimi affettirsem diye düşünmeye başlamalısın yoksa evliliğin bitebilir böyle basit bişey yüzünden :30:

yanlış ifade ettim galiba canım :44: kendi dedi şaka falan diye bende sinir oldum öyle şakamı olur dedim .
ya şimdi çok pişmanım off :43:

iyide saka oldugunu cocuk bile anlardi be güzelim
adam yapsa sana yaptim der mi
besbelli sinir etmek icin demis iste
bunaliyorsun kocani dikkat et bence
bu kadar üstüne düsmek olmaz

tepkin coooook abartili, pisman olmakta haklisin cünkü hatali olan sensin tatlim...

kız güldürdün beni....bnm kocamda geç gelir işleri sebibiyle...bazen yurt dışına çıkar...rusya tarafına!!!!bazen bu tür laflar oda söyler senin eşinin dediği laflar gibi şaka olarak ....sen eşine fazla güvenmiyorsun ve sen kendini çok aşağı görüyorsun eşini gözünde öyle bi büyütmüşsünki aranızda kocaman bi fark oluşturmuşsun her yakışıklı erkek karısını aldatacak diye bişey yok senin yaptığın tabiri caizse eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek bence böle yapma kkendini bu kadar eksiltip küçültme .....
eşin geldiğinde hatalı olduğunu onu çok sevdiğini bunun için böle bi tepki veerdiğini söle ..üzgünüm ama sen hatalı gibi gözüküyorsun:31:

kendini eşinin yerine koymayı denersen kimin haklı olup olmadığını anlarsın zaten geldiğinde de uygun bir dille konuşursunuz...şimdi kendi kendini yeme hiç daha da üzme bence ama kimse bu kadar kıskançlığa tahammül edemez hayır aklında yoksa bile aklına sokarsın adamın ....

ama sende abartmışsın eğer güvenini daha önce zedeleyecek bir şey yapmadıysa kıskançlığın yersiz, kocan da sabırlıymış.
işalaah barışırsınız

3 hafta önce kemer'de tatildeydik,otelin %90 ı Rus'tu zaten,eşim o kadar gıcık şakalar yapıyordu ki,sırf bende ortam soğumasın diye,aynı şekilde şakalarla karşılık verdim,nasıl bozuldu ama :1:takmıyorum ki ben o tarz şakaları,adı üstünde şaka..

bence abartmış gibisiniz biraz,alttan almalısınız,evliliğinize zarar gelmesin o yellozlar yüzünden..fazla sıkboğaz etmeyin eşinizi,erkekler gelemezler bunlara...

evet kızar yaa şimdi çok pişman oldum lanet olsun :43: o an noldu şeytanmı dürttü analmadım :( ne yapıcağım şimdi ben ya ne diyeceğim eşime :44:

''mahrum'' canım düşük görmek değilde söz konusu ruslar olunca toplumca farklı düşünüyoruz galiba :50: :25: bu arada eşimle = olduğumuzu düşünüyorum :54:

kızlar sizce kendimi nasıl affetirebilirim şimdi :71:

Tokat atman çok yanlış olmuş.
Şiddet şiddeti doğurur.İyi ki eşin kendini tutmuş.

Bu kadar kıskanmanı da anlayamadım.
Aynı sektörde çalışıyormuşsunuz.Ortamı sen de az çok biliyorsundur.
Eşini sürekli arayıp,sıkboğaz etmekten vazgeçmelisin.

Boşanalım lafı filan herhalde anlık öfkeyle söylenmiştir,üzerinde durma.
Ama gerçekten,senin eşine karşı biraz daha sakin olman gerekiyor.
Bence özür dileyip gönlünü alsan iyi edersin.

birde eklemeyi unutmuşum face'de çok yılışık fotoğrafları var o rusların birazda ondan sinir oldum galiba o yılışık fotoğraflar aklıma gelince bende kendimi haklı buluyorum biraz :19: ama birazda pişmanım bilmiyorum yaa :5:

o eşinin kullandıgı çok bilindik bi cümle neden bunu ciddiye aldın :26:
her böyle söylediginde ben tokat atsaydım tokat manyagı olurdu heralde :68:
yanlış yapmışsn gibi geldi bana

evet kızar yaa şimdi çok pişman oldum lanet olsun :43: o an noldu şeytanmı dürttü analmadım :( ne yapıcağım şimdi ben ya ne diyeceğim eşime :44:

''mahrum'' canım düşük görmek değilde söz konusu ruslar olunca toplumca farklı düşünüyoruz galiba :50: :25: bu arada eşimle = olduğumuzu düşünüyorum :54:

kızlar sizce kendimi nasıl affetirebilirim şimdi :71:

sende haklısın cnm ama üstüne fazla gitme sık dişini belli etme bnmde eşimi kıskandığım çok an oluyo....ama belli etmiyorumm....bazen yanımdayken aynaya bakıp ne kadar şanslısın benm gibi seksi güzel bi kadın sana aşıkkk çakallll diyorummm :1::1:.....
tokat için özür dile .....fazla uzun uzun değil sadece tokat için özür diliyorum de...hiçbişi olmamış doğallığında konuşmaya başla fazla böle özürlere boğma mumlu ışıklı fln yemekler hazırlama oke anlatabildim umarım....

sen abartmışsın şımarıklık etmişsin, eşinde densiz bi şaka yapmış, olay büyümüş

herhalde ikinizde dersinizi almışsınızdır bu olaydan...

bense 5 yıldır kazakistandaki eşimin yolunu gözlüyorum canım gel diyorum kabul etmiyor bizi de yanına almıyor. sende cansın bende canım. bir empati yapar mısın?
gerçekten hatalı davranmışsın rabbim yardımcın olsun ne yap et unuttur bunu ona olur mu?

eşinin yerinde olsam evet senden boşanırım böyle hayat yürümez...

Back
X