Eşime tokat attım :(

ben senden boşanmazdım sevdiğinden yapıyosun eşinde bunun farkındadır ama erkekler çabuk daralır böyle şeylerden kadınlar kıskanılmaktan hoşlanırken .erkekler nefret eder
eşinde senin onu çok sevdiğinin ve bunun içn yaptığının farkındadır herşey düzelir sıkma sen canını ....

ne boşanması canım abartmayın, madem eşi bu kadarlık şey için boşanacaktı kıskanç olduğunu bile bile evlenmeseymiş karısıyla
aslında eşinizde de suç var madem sizin bu denli kıskanç olduğunuzun farkında ve daralıyor elinize malzeme vermemeliydi, ben kıskanç olayım ya da olmayayım eşimin faceinde ruslarla yılışık fotoları olacak ha? vururum o adamı topuklarından:53::52:

nese benimki şaka tabi ama öncelikle eşiniz sizi seviyorsa böyle yanlış anlanabilecek sizi kıracaak hareketlerden kaçınmalı, bu isteğinizi açıkça belirtin.çünkü bu sizin mizacınız değişmez,eşinizi bunaltmazsanız kendi içinize atarsınız bir yerde mutlaka patlar daha mı iyi olur?

ama sizin de bu günde 10 kere arama huyundan vazgeçmeniz gerek, bu vesvesedir evhamdır ve şeytandan gelir. adam aldatacak olsa gerçekten,niyetliyse yani siz 10 kere arayın 20 kere arayın ne olacak yani engel olabilecek misiniz ki?

bakın işin sonu tokat atmaya kadar gelmiş yani, allahtan eşiniz de arşılık verip büyütmemiş işi

şeytana uymayın, mutlu yuvanızı böyle vesveselerle zindan etmeyin eşinize.

ama ama ama eşinize de ne istediğinizi belirtin, sizi seviyorsa ne hissettiğinizi önemsiyordur. haklı olmanız için elin ruslarıyla yatması gerekmez, madem hoşunuza gitmiyor, ki bence hiç bir bayanın gitmez, mesafeli dursun diğer kadınlara canım çok mu zor?

Son düzenleme:
bunu bi erkek bu forumdan bi kadına yapsaydı, olay olmuştu, bence hatalısın hemde çok, birincisi aynı sektörde çalışıyorsunuz ortamı biliyorsun, ikincisi aynı sektörde olmasan bile adam işte, el yanında çalışıyor, ben patronu olsam bu ne kardeşim zırt pırt ne çalıyo telefonun derim, üçüncüsü senin kocan rus turist rehberi falan olsaydı napardın acaba, ayıp etmişsin bence bi an önce gönlünü almaya bak

Boşanma kadar büyük bir neden değil elbette ama erkekler soğur böyle davranışlardan sonra.
Kötü olmuş bence senin yaptığın.
Bir an önce al eşinin gönlünü ve değişmeye çalış.
Normal değil bu kıskançlık.

Sevgili genç dosttum.

Öncelikle hatalı olduğunuzu belirtmek isterim. KIskançlık her insanda var olan bir duygu az yada çok her birimizde kabul edelim yada etmeyelim mevcut.. Şekli değişebilir neye karşı duydugunuz değişebilir misalen ben kültürü kıskanırım hayatım boyunca. Ancak yazdıklarınızdan görünen o ki siz işi biraz (aslında bir hayli) abartmışsınız.

Gün içinde çalışan bir insanı on kez aramak; aranan kişi peygamber sabrına sahip olsa dahi çileden çıkartır. Kaldı ki buna iş stresinide ekleyin işemi baksın telefonamı şaşırır. Eşinizin şaka yapmak istediği gün gibi aşikarken siz bunu ciddiye almış hem kendinize hem ona günü zindan etmişsiniz. Ve el kaldırdığınız eşiniz sadece mekanı terketmiş ki bu size sevgi ve saygı duydugunun göstergesi pek alada cevap verebilirdi. Ve sonuç daha kötü olabilirdi.

Öncelikle yapmanız gereken eşiniz döndügünde ondan özür dilemeniz. Bir insanın bir başka insana vurmaya konu ne olursa olsun erkek yada kadın hakkı yoktur ve çok onur kırıcıdır takdir edersiniz ki. Sonrasında yapmanız gerekense bundan sonra gün içi aramaları üç le sınırlamanız. Merak etmeyin on kez aramanıza alışkın olan eşiniz açıgı kapatacak bu kadına ne oldu deyip kendi arayacaktır. Ve Güvenmeyi ögreniniz sevgili kızım... Eşiniz güvendiginizi gördükçe dahada sadık olacaktır inanın. Saygılarımla.

bir erkeğin bir kadına tokat atması durumunda nasıl ayaklandığımızı biliyoruz değil mi?şuan ortada bir kadının kocasına tokat atması var ortada pek bi fark yok bana göre bi kere "sinirle" kalkan el daha çok sinirle kalkabilir siz kendinize hakim olmayı öğreniceksiniz çok küçük düşürücü bi durum ayrıca seven insan kıskanır mantığınıda çözemedim bi türlü seviyoruz amenna seviyoruz diye kıskanıyoruz e ama seviyoruz diyede tokatlamaya hakkımız yok kusura bakmayın da, seven karşısındakine kıyamaz eşinizin yaptığı gibi o eli kaldırabilir belki öfkeyle ama vuramaz.

ha bu hatunun eli ne kadar ...aynı şeymiş bi adam kadına vurduğu zaman dünyada dört tur atar...kimse kusura bakmasın tmm vurmuş iyi yaptı demiyorum ama bi hülya koçyiğitin ediz huna vurması var bide nuri alçonun ahu tuğbayı tokatlaması biraz uzun anlattım iyice pekişsin diye....

abartmissiniz arkadasim.. bide tokat cok iyi olmamis.. gonlunu alin ve bogmayin lutfen herkesin kisisel ozgurlugu var... size ayni seyleri yapsaydi ne dusunurdunuz? bide tokat atsaydi.. kendinizi kontrol edemiyosaniz bi uzmandan yardim alin lutfen..

Bencede hemen uzatmadan özür dileryin ve kıskanlığınızdan en kısa zamanda kurtulmaya çalışın.Ama eşinin karşısında çokta alttan alma ozman en ufak bir şeyde üste çıkar:):)Ama tabi anlattığın olayda haksız sensin.

ha bu hatunun eli ne kadar ...aynı şeymiş bi adam kadına vurduğu zaman dünyada dört tur atar...kimse kusura bakmasın tmm vurmuş iyi yaptı demiyorum ama bi hülya koçyiğitin ediz huna vurması var bide nuri alçonun ahu tuğbayı tokatlaması biraz uzun anlattım iyice pekişsin diye....

ne kadar güzel örnek veriyosunuz, hani ne oldu eşitliğe, erkek kadına şiddet uygulayınca aciz kişiliksiz oluyor, kadın vurunca eli ne kadar ağır olabilir, yok böyle bi çifte standart arkadaşım, şiddet şiddettir

ne kadar güzel örnek veriyosunuz, hani ne oldu eşitliğe, erkek kadına şiddet uygulayınca aciz kişiliksiz oluyor, kadın vurunca eli ne kadar ağır olabilir, yok böyle bi çifte standart arkadaşım, şiddet şiddettir

ne demek istediğimi anlatamadım ama neyse ...

Selam kızlar.
Foruma yeni üye oldum önceden hep takip ediyordum ancak bir derdim olunca bende üye olmaya karar verdim
Kısaca anlatayım :43:
1 yıllık evliyim , eşimle üniversiteden tanışıyoruz. İkimizde medya sektetöründe çalışıyoruz.
Evliliğimiz mutlu sayılırdı ufak tefek tartışmalar haricinde. Çok kıskancımdır :59: Eşimde sokağa çıkınca ilgi çekilip bakılıcak bir tipi var :2:
İşte konuya geleyim kızlar . Eşimler ruslarla bir tv projesi üstünde çalışıyorlar , bundan çok mutsuzdum ve snirliydim rus kadınlar falan var hepsi çok güzeller :95: Eşimi günde 9-10 sefer ararım eşimde beni 1-2 kez arar bana hep kızıyordu günde 10 sefer aranırmı diye heleki son günlerde işleri biraz daha yoğundu. Ama bana söz verdi sinemaya gidicektik bugün. Geç kaldı 3-4 sefer aradım nerdesin diye geliyorum tamam birazdna gelicem toplantı var gibi şeyler söyledi işte her zamanki şeyler. Son aradığımda sinirliydi baya nerdensin diye bende bağırdım oda siniriyle beni kızdırmak için ''ruslarla takılıyorum dedi '' '' hatta soruyolar dedi senin istiyor bir duj daha verecek 50 dolar diolar dedi'' beni kızdırmak için söyledi herhalde :47::47::47::47: o sözü duyduktan sonra benim şarteller attı tabi bağırdım çağırdım biraz önce eve geldi. Tartıştık sen ne diyorsun öyle şakamı olur dedim şaka yaptım falan dedi bende avazım çıktığı kadar bağırdım. Oda sinirlendi böyle olmuyor dedi hergün beni sıkıyorsun dedi ben iyice üzüldüm boşanalım ozaman dedi ben o an ağlamaya başladım :43: çok sinirlendim o sinirle tokat attım :43::43: oda elini kaldırdı ama vuramadı kıyamadı galiba :59: kapıya vurdu elini sinirle sonra çekip gitti arabanın anahtarlarını alıp. Hala ağlıyorum şuan :43::43::43:
Sizce kim hatalıydı kızlar napıcam ben şimdi yaa off :50: Bu gece geliceğini sanmıyorum :43:

bence ara ikna et gelsin evine :82: gerisi Allah kerim sen nasıl sakinleştireceğini eşini daha iyi tanıdığın için bilirsin.Özür dilersen mi sakinleşir yoksa sevimli hareketler yaparsan mı yumuşar. Bence sen olayı abartmışsın ve aklında yoksa eşinin bile bile aklına sokmuşsun Rusları. Tamam ben olsam bende kıskanırdım ama belli etmezdim bu kadar. Erkek milleti çabuk şımarıyolar.Sen kendine güven.:34:

Erkek kadına tokat atarsa erkek suçludur,
Kadın erkeğe tokat atarsa yine erkek suçludur..!
Charles BUKOWSKİ

Tamam ruslar falan hoş değilde iş bu.Siz günde 10 defa ararsanız bu adam nasıl çalışacak?Size vakit ayırmasını istiyorsunuz ama işi bitirmesine bile müdahale etmiyorsunuz ki.Ayrıca şaka olduğu çok bariz.Kızmış olsanız bile tokat hiç hoş olmamış.Bir erkek bunu yapsa çok daha ağır şeyler söylerdik sanırım. =D Ancak farkı yok.İşin içine şiddet karışmamalı.Ben eşinizin hatasını göremedim.​

Ya ben olsam nasıl tepkı verırdım dıye dusundum de .. bende tokat atardım ya ..
Ruslarla falan .. yanı bunun şakası olmaz ki... ama ben kıskanclıktan falan ağlayıp tepkı göstermezdım..

Hatta kıskandıgımı da bellı etmzdım . o zama kendılernı bişi sanıyorlar cunk :)

son durum ne acaba..eve geldimi eşin...

tekrar merhaba canlarım hatamı anladım ondada hata vardı biraz oda anladı :3: Aradım aradım 3. sefenerinde açtı. Geldi eve konuştuk özür diledim oda alttan aldı sadece bir şakaydı falan dedi. Zaten acımadı dedi :1: :1: Yani anlıyacağınız barıştık :70: Oda söz verdi öyle yılışık fotoğraflar bundan sonra olmuyacak diye :74: Herhalde bu gece benden mutlu yoktur :64:

Hepinize teşekkür ederim. Belki ilerde :49: konularımı görebilirsiniz :69:

Back
X