Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha bu hatunun eli ne kadar ...aynı şeymiş bi adam kadına vurduğu zaman dünyada dört tur atar...kimse kusura bakmasın tmm vurmuş iyi yaptı demiyorum ama bi hülya koçyiğitin ediz huna vurması var bide nuri alçonun ahu tuğbayı tokatlaması biraz uzun anlattım iyice pekişsin diye....
ne kadar güzel örnek veriyosunuz, hani ne oldu eşitliğe, erkek kadına şiddet uygulayınca aciz kişiliksiz oluyor, kadın vurunca eli ne kadar ağır olabilir, yok böyle bi çifte standart arkadaşım, şiddet şiddettir
Selam kızlar.
Foruma yeni üye oldum önceden hep takip ediyordum ancak bir derdim olunca bende üye olmaya karar verdim
Kısaca anlatayım
1 yıllık evliyim , eşimle üniversiteden tanışıyoruz. İkimizde medya sektetöründe çalışıyoruz.
Evliliğimiz mutlu sayılırdı ufak tefek tartışmalar haricinde. Çok kıskancımdırEşimde sokağa çıkınca ilgi çekilip bakılıcak bir tipi var :2:
İşte konuya geleyim kızlar . Eşimler ruslarla bir tv projesi üstünde çalışıyorlar , bundan çok mutsuzdum ve snirliydim rus kadınlar falan var hepsi çok güzeller :95: Eşimi günde 9-10 sefer ararım eşimde beni 1-2 kez arar bana hep kızıyordu günde 10 sefer aranırmı diye heleki son günlerde işleri biraz daha yoğundu. Ama bana söz verdi sinemaya gidicektik bugün. Geç kaldı 3-4 sefer aradım nerdesin diye geliyorum tamam birazdna gelicem toplantı var gibi şeyler söyledi işte her zamanki şeyler. Son aradığımda sinirliydi baya nerdensin diye bende bağırdım oda siniriyle beni kızdırmak için ''ruslarla takılıyorum dedi '' '' hatta soruyolar dedi senin istiyor bir duj daha verecek 50 dolar diolar dedi'' beni kızdırmak için söyledi herhaldeo sözü duyduktan sonra benim şarteller attı tabi bağırdım çağırdım biraz önce eve geldi. Tartıştık sen ne diyorsun öyle şakamı olur dedim şaka yaptım falan dedi bende avazım çıktığı kadar bağırdım. Oda sinirlendi böyle olmuyor dedi hergün beni sıkıyorsun dedi ben iyice üzüldüm boşanalım ozaman dedi ben o an ağlamaya başladım
çok sinirlendim o sinirle tokat attım
oda elini kaldırdı ama vuramadı kıyamadı galiba
kapıya vurdu elini sinirle sonra çekip gitti arabanın anahtarlarını alıp. Hala ağlıyorum şuan
![]()
Sizce kim hatalıydı kızlar napıcam ben şimdi yaa offBu gece geliceğini sanmıyorum
![]()
Erkek kadına tokat atarsa erkek suçludur,
Kadın erkeğe tokat atarsa yine erkek suçludur..!
Charles BUKOWSKİ
Erkek kadına tokat atarsa erkek suçludur,
Kadın erkeğe tokat atarsa yine erkek suçludur..!
Charles BUKOWSKİ
son durum ne acaba..eve geldimi eşin...