Eşim'e Vasiyetim

vallaha dayınız hata yapar
iki eşin arasına gömülmek olmaz bence
ben ölüncede esimin köyüne gömülmek isterim

Hatunlar hiç düşündünüzmü ben hiç bir erkeğin karısına benimkide dahil tabi ben ölürsem ardımdan evlenme diye dedigini çok garip degilmi böyle konulara niye sadece biz kadınlar takılı kalıyoruz.
Ya erkek milleti bizi kıskanmıyor
Ya erkek milleti karım bir daha evlenmez biliyorum der acaba yanlış mı düşünüyorum
Biz niye bu düşünceyi erkeklere benimsettik
benim ben ölünce evlenirsen seni öldürürüm diyor :D

Canım cenaze fonuna kayıtlı değilmisin?
Ben şuan trde yaşıyorum ama olurya almanyada ailemin yanındayken vefat edersen diye fonu hala ödüyorum.

Allah korusun başına oralarda bişi geldiğinde cenaze şrketi herşyi hallediyo organize ediyor, uçak biletine kadar, gömüleceğin yere kadar hicbirşeyle ailen veya yakının uğraşmıyor.

Üye değilsen hemen bulunduğun şehrin türk federasyonu cemiyetine üye olul cenaze fonu yaptır.
Yılda 50 euroydu en son..
Bu olmayınca bi cenaze almanyadan memlekete 3.000 eurodan daha fazlaya patliyor.

Bilgin olsun, nezaman öleceğimiz belli değil..
Biliyorum canım 10.000 eur. Bi aralar dusunmustum sonra vazgectim ne bılıyım.

Biz almanyada yaşıyoruz eşimin ailesi burada ben yalnızım. Bizde böyle bir konuyu konuştuk eşimle ,ikimizde aynı fikirdeyiz ölürsek türkiyeye gömülmeyi istedik bu gayet normal bir durum .

Bunu bende eşime dedim defalarca ölunce beni kendi koyume gömün diye

Cocugumuz olmuyo bizim. eşime dedim sizin orda kim gelip bi fatiha okuyacak bari bizim orda yegenlerim falan gelir dedim
Ama kabul etmıyor eşim bunu
Yalnız degilsınız yani:KK66::KK66:

Back
X