eşime ve çocuklarıma çok bağırıyorum!

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar,eşimle 6yıllık evlılığimizde çok sorun yaşadık ve benim sinirlerim yıpranmış derecede hiç sakin davranamıyorum.
eşime hep sinirliyim ve çocuklarımada öyle çok çabuk sinirlenip bağırıyorum sonra öpüyorum oynuyorum ama işişten geçmiş oluyo..herşeyde bağıran huysuz biriyim sanki,çocuklarıma hep öyle değilim özellıkle eşim evde olduğunda öyleyim..

pskoloğa gidecektim son olaylardan sonra,maddıyattan gidemedik..

burda şöyle yaparsanız kocanız size karşı daha iyi olur böyle yaparsanız daha ıyı olur dıye yorumlar çok hoşıma gıdıyo,
ama eşim benı nerdeyse aldattı gıbı bısey hala tam bilmiyorum olayı defalarca sormama rağmen normal arkadaştık deyıp,geçiyo.
oyuzden uygulayamıyorum benımle konuşamadığı için başkasıyla,konuştu ben töleranslı olayım dıyorum ama beceremıyorum,artık
hıç olmuyo onun yanında sınır kupuyum..kendimi rahatlatmak ve daha ılımlı davranmak istiyorum,sonra bu adama bu fazla diye geçiyo
içimden ama boylede yaşanmazkı..iyi davrandığımda kendimi kötü hissediyorum,sankı yine beni kandıracakmış gibi geliyo,lütfen bi akıl verın nasıl davranmalıyım..

eşim evde olunca çocuklarım ağlayınca falan bende bağırıyorum,nedenınıde kendımce boyle yorumluyorum..onlar sadece benım çocuklarım değil senın çocukların birazda sen ilgilen ben onlarla uğraşırken sen gittin başka kızla konuştun.bana hamileliğimi zehir ettın .şimdide senin yüzünden hiçbirşeye sabrım yok,işte diye düşünerek aklım mantığım bana böyle davranmamı söylüyo sanki..anlatabılmişimdir ,umarım...

Iliskinizde surekli arkaya baktiginizin farkindamisin?
Mutlu olmak istiyorsan once gecmisi gecmiste birakip, bugun ve yarin nasil mutlu olabilirim diye dusunmelisin.
Esine birazda sen ilgilen senin yuzunden boyle oldu demek yerine, canim birazda sen cocuklarla ilgilenirmisin desen cok daha guzel olmazmi?

canım arkadaşım evet iyi davrandıgımda bende bu duyguyu hissediyorum bu adam bunu hak etmiyor ki diyorum en ufak şeyde parlıyorum dün gündüz dışardaydı canımı sıkan bikaç ufak şeyler oldu patladım gecede içimden sıcak davranmak gelmedi soguk davrandım sabahta çok erken gidiyor kalmadım göndermeye bugünde mesaj falan atmadım geri çektim kendimi off biz bu adamları artık eskisi gibi sevemicez belli işte bu beni çok üzüyor sinirimiz kontrolsüz oluyor bende aynı şeyleri yaşadıgımdan dolayı çok iyi anlıyorum senin bu sinirini birkaç gün sakin mutlu görünüyorum ama en ufak şeyde patlıyorum bakalım nereye kadar gidecek böyle..

işte sanki beni tanımlıyorsun..

ben bunu deniyorum bazen gerçekten mutlu bazende rol yapıyorum heralde bana abzen kendine asla söz geçiremiyorsun öfkeelr şimşek gibi beyninde çakıyor o an insanın

Cok zor gunler geciriyorsunuz.
Gonulleriniz ikilem icinde, Hala eslerinize karsi ofkenizi yenemediniz.
Ama bu ofke esinizden cok sizin kendinize zarar verdiginin nolur farkina varin.
Esinizi degil, kendinizi sevin. Rabbim adildir. O adamlarin hatalarinin hesabini soracak iciniz bu konuda rahat olsun.

bende bugün çok daralıyorum akşamdan kalma sinirlerim var eşimle kavga etmek istiyorum resmenama telefonumu fırlattım kapattım birkenara saçımı falan düzleştirsem şekil versem falan moral bulabilirmiyim diyorum kendimce moral arıyorum ama kendimi balka birşey veremiyorum bugün geldiler yine bana bugün galiba :):26:

çok dogru biz kendimize daha çok zarar veriyoruz ben bunu açtıgım konunda son mesajımda yazdım en çok zarar gören biz olduk zaten arkadaşımında nasıl daraldıgını çok iyi anlıyorum

ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksinizz...bende cok ikilemdeyim..esimi seviyorum ama ona cok gicik oluyorum bazi konularda..biz kadinlara zor hayat..erkekler ne kadra vurdumduymaz ne kadar rahat..siz ama cocuklariniza sinirli olmayin..onlarin ne gunahi var..onlarla iyi olunki iciniz rahatlar..

Canim benim, Insallah yakin zamanda toparlanirsiniz.
Baskasinin gozunde degerli olabilmek icin, insan once kendine deger vermeli.
Biz napiyoruz kocalarimza sevgililerimize hak ettiklerinden fazla deger verip
hayatlarimizin merkezine sokuyoruz. Yapmayin bunu nolur.
Kendi keyfinize huzurunuza bakin. Onuda sadece arkadas olarak gormeye calisin bir muddet.
Belki ise yarayabilir, birde surekli gecmisi karistirmayin, cunku bu sizi daha cok mutsuz eder.
Anladigim kadariyla annesiniz. Cocuklarinizla guzel vakit gecirmeye bakin.
Zaman zaman bunun icin temizliginizi bile aksatmanizda sakinca yok bence :)

umutsuz NERDESİN CANIM BAK EŞİMLE HER TARTIŞMAMDA BEN BUNLARI NEREYE KADAR YAŞAYACAGIM TİKEN ÜSTÜNDE NEFRETLE NERE KADAR GİDECEK DİYE KENDİME KIZIYORUM AMA ÇOCUKLARIMA BAKTIGIMDA KIYAMIYORUM GİDEMİYORUM ZAMANBAKALIM BİZİ NE YÖNE SAVURACAK SABRIMIZIN SONU AYDINLIK OLSUN İNŞALLAH CANIM NEYS EÇOK YAZDIM GALİBA HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN KARDEŞİM

çok dogru biz kendimize daha çok zarar veriyoruz ben bunu açtıgım konunda son mesajımda yazdım en çok zarar gören biz olduk zaten arkadaşımında nasıl daraldıgını çok iyi anlıyorum

evet turko kendmize zarar veriyoruz.keske bu kadar hassas olmasakk..keske bende esim gibi gamsiz olsam..ama kizim bir tane..kendimdende önemli..ona asla kötü olamam..ölürüm daha iyi..

burdayım canım.
eşime artık hiç güvenemicem,çocuklarım için kalıyoruz diyoruzda onlarıda üzüyoruz işte..ben evet kendime güvensizliğimden ve çaresizliğimden burdayım,çok acı ama gerçek..

SEVGİ SÖZLERİ OKUMAK SENİ SEVİYORUM KELİMELİSİNİN BANA BUKADAR YABANCILAŞMASI BİLE ÇOK DOKUNUYOR BANA

ben çocuklarım için geldim artık en ufak şüpede bile gözüm kararıyor ne olurs aolsun diyorum içimden dışardan nasılda mutlu zannediyorlar bizi olsa içim dışardan bakımlı mutlu olarak görünsemde içim çok başka hiçbirşey gözümde yok eşime sevgiyle bakamamak sevgiyle dokunamamak bana çok koymaya başladı aylar geçti bazı anlar olur ki dün yaşamışım gibi geliyor dünyam yine yıkılıyor arada kendimi iyi hissettiğimde oluyor ama kılıcı olmuyor güvenim bitti güven olmayınca birşeyler tam yürümüyor galiba

eşime söylemiyorum canım ,boyle neden davranıyorum diye düşündüğümde içimden böyle geçiyo,okadar kotu bi durumkı yıne yapıcak fırsat kolluyo gibi geliyo..ve biraz ilgisi azalınca okızla aylarca hergun konuştuğunu düşünüp bana hemen nasıl ilgisi azalır diye sinir oluyorum..

bende eşimin o mesajlarını hiç unutmadım sevgi sözcüklerini şarkı düzmelerini bir günde bunları yazmışsa hergün neelr yazıyordu allahbilir diye çok kurdum kafamda banada normal bi mesaj yazdıgı zamnlarda hep kıyas yaptım ona ne sözler yazıyordu onu seviyorsa ben oyuncagı degilim defolsun ona gitsin ozaman gibisinde kavgalar ettiğim bile oldu aynen bende öyle hatırlayıp yaptıgım kıyaslardan dolayı kendimi mutsuz etmeyi başarıyorum işte

UMUTSUZ canım şunu ben kendime çok sordum acaba ben bu adamdan niye ona verdiğinden daha fazla ilği bekliyorum diye..
gururumamı dokunmuştu

rekabetmiydi

sevgimiydi

niye biz bu adamlardan ilği bekliyoruz sence bunu cevabını bulamıyorum çok soryorum kendime çok ama yok cevabı yok onu çok sevmediğimdende eminim..

aldatma olaylarında boşanma taraftarıyım aksi takdirde kadınlar böyle oluyo işte, çünkü unutma değil biriktirme içine atma huyu var bizde, hatta huy değil bu kadın geni heralde genel olarak tüm kadınlar böyle

çocuklarıma tabikide sinir olmuyorum,ama bu adamın eve geldiğinde rahat davranmasını hazmedemiyorum ilgilensin istıyorum..ve 2küçük çocuk gerçekten çok zor oluyo biri uyuyacak diğeri ses yapmasın,ikisinide uyutsam büyüğü geç yatar geç kalkar gündüzde uyumaz,küçüğüde tam tersi yemek yedirmek çok zor birde soğuklarda dişarı çıkarmak çok zor oluyo,küçüğü dişarıya hiç alışkın değil hep ağlıyo ve kucakta olcak.birini görse kıyametı koparır kimseye gitmez bebek arabasına bınmez,dışarı çıkamam anlıcanız buyuğude tam tersi yaşı itibarıyle dışarda oynamak istiyo..ve eşim oda çocuklarla dışarı çikmak istemiyo ağlıyolar benı sinir ediyolar diyo..ben yalnızım annemde hiç gelip bana yardımcı olmaz varsa yoksa abimlerin çocukları çok sıkıldım anlıcanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…