eşim evde olunca çocuklarım ağlayınca falan bende bağırıyorum,nedenınıde kendımce boyle yorumluyorum..onlar sadece benım çocuklarım değil senın çocukların birazda sen ilgilen ben onlarla uğraşırken sen gittin başka kızla konuştun.bana hamileliğimi zehir ettın .şimdide senin yüzünden hiçbirşeye sabrım yok,işte diye düşünerek aklım mantığım bana böyle davranmamı söylüyo sanki..anlatabılmişimdir ,umarım...
Iliskinizde surekli arkaya baktiginizin farkindamisin?
Mutlu olmak istiyorsan once gecmisi gecmiste birakip, bugun ve yarin nasil mutlu olabilirim diye dusunmelisin.
Esine birazda sen ilgilen senin yuzunden boyle oldu demek yerine, canim birazda sen cocuklarla ilgilenirmisin desen cok daha guzel olmazmi?
Cok zor gunler geciriyorsunuz.
Gonulleriniz ikilem icinde, Hala eslerinize karsi ofkenizi yenemediniz.
Ama bu ofke esinizden cok sizin kendinize zarar verdiginin nolur farkina varin.
Esinizi degil, kendinizi sevin. Rabbim adildir. O adamlarin hatalarinin hesabini soracak iciniz bu konuda rahat olsun.
çok dogru biz kendimize daha çok zarar veriyoruz ben bunu açtıgım konunda son mesajımda yazdım en çok zarar gören biz olduk zaten arkadaşımında nasıl daraldıgını çok iyi anlıyorum
umutsuz NERDESİN CANIM BAK EŞİMLE HER TARTIŞMAMDA BEN BUNLARI NEREYE KADAR YAŞAYACAGIM TİKEN ÜSTÜNDE NEFRETLE NERE KADAR GİDECEK DİYE KENDİME KIZIYORUM AMA ÇOCUKLARIMA BAKTIGIMDA KIYAMIYORUM GİDEMİYORUM ZAMANBAKALIM BİZİ NE YÖNE SAVURACAK SABRIMIZIN SONU AYDINLIK OLSUN İNŞALLAH CANIM NEYS EÇOK YAZDIM GALİBA HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN KARDEŞİM
burdayım canım.
eşime artık hiç güvenemicem,çocuklarım için kalıyoruz diyoruzda onlarıda üzüyoruz işte..ben evet kendime güvensizliğimden ve çaresizliğimden burdayım,çok acı ama gerçek..
Iliskinizde surekli arkaya baktiginizin farkindamisin?
Mutlu olmak istiyorsan once gecmisi gecmiste birakip, bugun ve yarin nasil mutlu olabilirim diye dusunmelisin.
Esine birazda sen ilgilen senin yuzunden boyle oldu demek yerine, canim birazda sen cocuklarla ilgilenirmisin desen cok daha guzel olmazmi?
eşime söylemiyorum canım ,boyle neden davranıyorum diye düşündüğümde içimden böyle geçiyo,okadar kotu bi durumkı yıne yapıcak fırsat kolluyo gibi geliyo..ve biraz ilgisi azalınca okızla aylarca hergun konuştuğunu düşünüp bana hemen nasıl ilgisi azalır diye sinir oluyorum..
ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksinizz...bende cok ikilemdeyim..esimi seviyorum ama ona cok gicik oluyorum bazi konularda..biz kadinlara zor hayat..erkekler ne kadra vurdumduymaz ne kadar rahat..siz ama cocuklariniza sinirli olmayin..onlarin ne gunahi var..onlarla iyi olunki iciniz rahatlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?