Eşime yakışacak sıfatı buldum.şeytan!

Eylmng

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
197
95
13
43
Kızlar boşanma aşamasındayım şu an .davam çekişmeli .normalde günlük tutarım ben yazarak rahatlarım.ilk günlüğüm eşim tarafından çalındı ve yakıldı.ikinci günlüğüm şu an onda hala naptı başına ne geldi günlüğümün bilmiyorum.çok iyi sakladığımı düşünüyordum.ama bulmuş ve almış.ayrıca whatsaapıma casus bir program yükleyip aylarca konuşmalarımı takip etmiş.buna kızkardeşim şahit.programı onunla kapattık.son olarak burdaki üyeliğime ulaşmış.dünden beri bana uyarı geliyordu bilgilerinize ulaşılmaya çalışılıyor olabilir diye.neyse tüm konularımı okumuş .şimdi yine beni tehdit ediyor.avukatı baroya şikayet edecekmiş.avukatla ilgili konumu okursanız anlarsınınz.ayrıca tüm yazdıklarımın çıktısını almış mahkemede kullanacakmış.
Burdan ona sesleniyorum.seni çatır çatır boşayacağım .senden kurtulacağım .özel hayatıma bu denli müdahele ettiğin için sana dava açacağım.

Ağzım açık kaldı. Eşine soruyorum muhtemelen görecektir buraya kadar geldiyse "Ne yapmaya çalışıyorsun akli dengen yerinde mi acaba. " bencede kurtulun bu adamdan.

Adam olamamışlar evlenmesin yakmasın insanların canını ya..

Bu rezillik bu ne kepazelik?! Medeniyetten bi haber erkek kişisi işi gücü bırakmış resmen açık aramaya çıkmış..

Acaba avını kovalayan hayvani duygular mı bunlar?

Normalde bende direk girerdim ama bi haftadır google yazıp tıkladığımda kilit resmi çıkıp bilgilerinizw ulaşılmaya çalışılıyor örneğin şifre mail gibi yazıyo pek önemsemedim ama siz yazınca işkillendim böyle bişeymi sizinkide

Baglantınız gizli değil saldırganlar yazıyo en başta hatta

Evet öyle bir uyarı nasıl buldu üyeliğimi bilmiyorum gerçekten.

Bence buraya daha çok konu açma derim adam çok tehlikeli.

Evet öyle bir uyarı nasıl buldu üyeliğimi bilmiyorum gerçekten.
Bak şimdi bende endişelendim napmam lazım ki bunun için bir haftadır var .

Baglanıtınız gizli değil saldırganlar kadınlar kuluubundeki örnwğin( şifrw mail kart bilgilerine )ulaşmak istiyo.gelişmiş diyo tıklayınca güvenli değil yazıyo sitenin adının yanında

Yazik.
Guzellikle bosanmak varken esiniz bunlari yapiyorsa cok yazik.
Bu kadini es olarak sen secmissin eniste bey. Yaptigin secimlere saygi duy. Kendine saygi duy. Ortada cocuklar da varmis.
Olan onlara olacak. İki akli selim olgun insan gibi ayrilmak varken birbirinizin psikolojisini bozmaya hic gerek yok su uc gunluk dunyada.
Cocuklarini dusunuyorsa senide fazla yipratmaz cunki saglikli bir anne sağlikli cocuklar yetistirir.
İki kisi mutlu degillerse biriklikte ozaman medeni insan gibi bosanilir ve herkes kendisini mutlu edecek seylere ve kisilere odaklanir.
Bir baskasinin hayatini karartmak icin harcanan enerjiyi kendi hayatini mutlu etmek icin harcamali. Daha yararli. Herkes icin.
Konu sahibi umarim esin aklini basina alir. Ve dostane bosanirsiniz.
İnsan hayatinin buyuk bir bolumunu paylastigi kisiye ne olursa olsun saygi duymali.

Bikac gündür benimde öyle..güvenli degil diyor,bilgileriniz alınabilir filan yazıyor.acikcasi onemsemedim.ne demek oluyor şimdi ne yapmamız lazimki

Valla yazdiklarini delil niyetine gostersin ya hakim yaptigi karaktersizlikleri bir bir okusunda nasil bir sahsiyetmis gorsun,duzgun bir adam olsaydi yaptiklarinin onda birini yapmazdi,ayrica ozel hayati istismardan sen ona bu delillerinden tazminat davasi acarsin,bu saatten sonra canim benim sen degil o senden korksun,haksizliga ugrayan sensin Allah senin yaninda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…