esime yanasmaktan utaniyorum!

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar bilmiyorum bu konuyu ne kadar ciddiye alirsiniz ama kafama cok takiyorum bide bu arada bisi soylemek istiyorum cunku konum cinsellikle ilgili herkezin sana cinsel yasantisini anlatmasini beklemiyosun heralde bu nasil merak demesin lutfen arkadaslar boyle bisi basima geldi cunku ben sadece oneri bekliyorum sizden esimle cinsel hayatimiz hep o yanasirsa basliyo yani bn istesem bile ona bunu belli etmiyorum cunku nebilim reddedermi istermi acaba seklinde korkularim baslio ama bazen esimin tepkilerinden anliyorum benim biraz cilve yapmami beklio yani benimde yanasmami beklio ama bn nerden baslicm nasil yapcam bilmiyorum yapsamda dogru zamn mi istermi istemezmi komik bi sekildemi yaklasirim die korkuorum sanirim bn biraz tecrubesizim bu konularda 9aylik evliyim bu arada lutfen yardimci olun arkadaslar ben boyle hic bisi yapmadikca esim sklr bnden die korkuyorum tesekkurler simdiden

slm kizlar bilmiyorum bu konuyu ne kadar ciddiye alirsiniz ama kafama cok takiyorum bide bu arada bisi soylemek istiyorum cunku konum cinsellikle ilgili herkezin sana cinsel yasantisini anlatmasini beklemiyosun heralde bu nasil merak demesin lutfen arkadaslar boyle bisi basima geldi cunku ben sadece oneri bekliyorum sizden esimle cinsel hayatimiz hep o yanasirsa basliyo yani bn istesem bile ona bunu belli etmiyorum cunku nebilim reddedermi istermi acaba seklinde korkularim baslio ama bazen esimin tepkilerinden anliyorum benim biraz cilve yapmami beklio yani benimde yanasmami beklio ama bn nerden baslicm nasil yapcam bilmiyorum yapsamda dogru zamn mi istermi istemezmi komik bi sekildemi yaklasirim die korkuorum sanirim bn biraz tecrubesizim bu konularda 9aylik evliyim bu arada lutfen yardimci olun arkadaslar ben boyle hic bisi yapmadikca esim sklr bnden die korkuyorum tesekkurler simdiden

Canım bence böyle bişeyden korkma sen işve cilve yaptıktan sonra içinde olan adam işe gitmeden önce bile yapar. :23: :9:

Sanırım bunda yetişme tarzınızın etkisi var... Kendinizi sevin, kendinize özen gösterin... Eşiniz olan insanla aranızdaki sınırları kaldırın. Dokunmanın, öpmenin sevgiyi göstermek ve aranızda bağın güçlenmesi için önemli olduğunu unutmayın. Cinsellik utanılacak bir şey değil hele evli iki insan arasında hiç değil.

bn aslinda ben yanastimda istemezse ve sirf bn istiyorum die yaparsa bundan cekiniyorum korkuyorum

utanıyorsanız bile hiç olmadı mesela oturup televizyon izliyorsunuz diyelim. önce kafanızı omzuna dayayın dönüp yanağından öpün ne bileyim boynundan öpün zaten gerisi gelir.. böyle küçük küçük başlayabilirsiniz..

bn aslinda ben yanastimda istemezse ve sirf bn istiyorum die yaparsa bundan cekiniyorum korkuyorum

ilk aylarda tmda yanı bayağıda olmuş çekınlık yapmayın ıstemezsede ıstemez ıstemedı dıye kırılganlık yapmayın yorgun olabılır

ayrıca sırf sen istıyorsun dıyede olabılır senınde cınsel isteklerın olucak tabı hemde eşinden daha doğal ne olabılırki çok resmınız yahu

bunlara takılmayın ıstıyorsanızda açıkça belli edın reddetığıde olabılır bunu gurur meselesı yapmayın

eşinizin yanağından ya da boynundan öpmeye de çekinmezsiniz herhalde.. ben günde yüz kere durup dururken öpüyorum mesela :17::16: sadece sarılmak bile bunu başlatabilir aslında.. o istemezse diye de düşünmeyin bence sağlıklı hiçbir problemi olmayan bir erkek kesinlikle hayır demeyecektir. isteği yoksa bile bunu siz başlattığınız takdirde içine birden istek dolacaktır :9: elbette kırk yılda bir çok yorgun olur uykusu gelmiş olur istemeyebilir ama bu da sürekli yaşanan bir durum olmaz zaten

canım, daha evliliğin yeni ve düzeltebilirsin.. eşine cilve yapmanda hiç bi sakınca yok:1::1: her türlü şakalaşmayı , koklaşmayı rahatça yapabilirsin:1::1: o senin kocan ve seviyosan da ona yakınlaşman kolaylaşır:38: romantik komedi filmler de izle ordaki oyunculardan falan taktik alabilirsin:34:

Eger kocani cok sevio asiksan yaparsin ama zoraki evliliklerde kadinlar hep bi tık geride kalıyorlar cinsellik konusunda ne bilim bizdede hep kovaalayan benim :) esim sürekli ne kdr sansli bi adam oldugunu dile getirir istemesine izin vermiom cooop kucagında buluyom kendimi :)

o senin eşin sonuçta neden reddetsin ki? diyecektim ki bütün konularını okudumda hep cinsellik üzerine bence sorun sende. bi psikologdan yardım almalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komik olsanız ne olur sizce?
Ben eşime karşı o kadar komik oluyorum ki, saçmalıyorum çoğu zaman ama onun hoşuna gider..
Yani bunu belli taktiklerle yapmanıza hiç gerek yok inanın, siz eşinizi hiç öpmez misniz? buradan başlayın, içinizden nasıl geliyorsa o şekilde yaklaşın eşinize.
Bu bir adım olur, henüz yeni evli sayılırsınız ufak ufak da alışmış olursunuz..

slm canım... cilve ne zaman yapılır nasıl yapılır acaba şimdi mi yapılmalı diye takıntılar yoktur olmamalı da aşk hayatında... insanın eşiyle arasındaki tümm haya perdeleri kaldırılıyor evlilikte.. eşinden utanmıcaksın hiç bir zaman.. utanmana gerek yok zaten... içinden geldiği gibi davran... zaman akar gider farkına bile varmazsın... sonraları hoşuna bile gider bu oyunlar... erkekler hazırdır zaten... ama cinselliği önce kadın başlatırsa bu erkeğin daha çok hoşuna gidiyor ve daha istekli olur... bi arkadaşın dediği gibi filmlerden çok taktik alabilirsin... yada işten geldiği zaman sarıl sımsıkı kocana seni çok özledim le başlayan cümlelerle bırakma kollarının arasından sonrası gelir zaten... buna cilve denr işte ... ama erkekler zaman zaman haşin kadınlar hoşlanırlar... o istemezse gerekirse zorla yap :) nolacakta sanki kocan o senin.. hatta zamanla oyuna dönüşür aranızdaki bu şeyler... ama hep o istediği için olcak olursa bu iş unutma ki bir gün adamın canına tak edebilir ve başka heyecanlara doğru yolunu şaşırır allah korusun... erkekler cinselliğe önem verir.. kocanı elinde tutmaya bak canım ... mutluluklar..

canım benim eğer yaklasmazsan gercekten sıkılır bence böyle yapma sonucta o senin eşin ve sen artık onunsun

canım utanmana hiç gerek yok .o senin eşin .mahremini paylaşıyorsun yahu..yaklaşmayamı utanacaksın:37:
ya ben yanaşınca istemez diye korkma..istemeyebilir..bunuda bukadar takma..bende yeni evliyim çok reddedildiğim oldu :45::1: ama ben espiriye vurdum hiç takmadım sendee öle yap canım illa yanaşında yapılcak die bişe yok inanki

Son düzenleme:
Back
X