• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime yasal işlem başlatılmış....:(

_AgLaTaN KaFe_

ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
5.237
3.955
168
arkadaşlar eşim avcılık atıcılıkla uğraşıyor.....
av sezonu açıldı facebookta zonguldaklı bi polis kotayı aşarak 40 tane bıldırcın vurmuş(kota 10 bıldırcın)
eşim ve bazı kişilerde buna tepki göstermiş.....
o da işte kaç km yol gidiyorum kota tanımam milli parklara devlete küfür içerikli mesaj yazmıiş.....eşimde o mesajı kopyala yapıştır yapıp altına yorum yazmış.....nasıl böyle konuşursun falan diye......sonra adam tüm içeriği silmiş....milli parklar eşimi aramış yasal işlem başlatıldı hakkınızda diye....yani adamın mesajını eşim yazmış görünüyo
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba....bi sıkıntı olur mu adamın sildiğini kanıtlayacak bişi bulabilirmiyiz zaman geçmeden alalım tedbirimizi.....

Arayan kim. Yasal işlem başlatılsa eve tebligat gelir. Arayan kişi eşinizin numarasını nerden bulmuş. Yasal işlem başlamışsa mahkeme bilgisi ve dosya numarası verilmişmi kendisini. Banada kandırılmışsınız gibi geldi

Acaba bir yakınınız size şaka falan mı yapıyor ?
Belki bu konuda eşinizin facebook'ta yorum attığını falan görmüş şaka amaçlı yapmıştır.
Yoksa bir insan birinin mesajını kopyalayıp altına olumsuz bir şey yazdığında az çok onun kopyalanmış olduğu anlaşılır yani.

Telefondan yasal işlem başlatıldı diye bir bilgi verilmez. Kayıtlı ikamet adresine gider bilgi .

Bence eşin adliyeye gitsin bi sorsun, var mı adına açılan bir dava diye?
Eğer savcılığa suç duyurusunda bulunsalar bile eşine celp gelmesi lazım. Ki o da biraz vakit alır.
Öyle kolay değil ki bu işler.

Bence o polis bile yapmış olabilir. Ben sömestrda arabayı arkadaşın apt. Önüne koyup gitmiştim. Yabancı araba 15 gün de orda sabit kalınca apartmanda oturan polis plakadan babama ulaştı telefonla. Ruhsat babamın üstüneydi acaba çalıntı mı falan diye düşünmüş. Kimlik bilginizden telefonunuzu bulabilir yani polisler. Dava ya da şikayet olsa mahkeme kağıdı gelir ya da ifadeye çağırır savcılık. Telefonla hiç duymadım gözünüzü korkutmak için biri yapmış gibi geldi bana

Back
X