• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime yasal işlem başlatılmış....:(

arkadaşlar fikirler hep aynı yönde...
şimdi olay bugün oluyo ankara genel müdürlükten bulunduğumuz ilin milli parklar müdürü aranıyo böyle böyle bi durum olmuş işlem başlatıyoruz diye....ilimizdeki müdür de tanış bizi eşimi arıyo.....yani işlem yeni başlatılmak üzere....
bi ikincisi de adam profilinden mesaj içeriğine kadar komple değiştiriyo.....

arkadaşlar fikirler hep aynı yönde...
şimdi olay bugün oluyo ankara genel müdürlükten bulunduğumuz ilin milli parklar müdürü aranıyo böyle böyle bi durum olmuş işlem başlatıyoruz diye....ilimizdeki müdür de tanış bizi eşimi arıyo.....yani işlem yeni başlatılmak üzere....
bi ikincisi de adam profilinden mesaj içeriğine kadar komple değiştiriyo.....
millet enayi mi,bulunur o mesajlar üzülme.

İşlem olsa mahkeme celbi gelir,mahkeme olsa bile facebook artık bilgileri veriyor diye biliyorum.
hımmm bak bu aklımızda dursun nolur nolmaz.....ya şimdi bi de adama tepki gösterenlerin mesajları var....eşimin alıntının altına yaptığı mesaj var bişi olacağını sanmam da şükür şimdiye kadar böyle birşey başımıza gelmediği için şaşırdık

Bence sizi kandırmışlar ya öyle şey olmaz gibi..
118 80'i arayıp adınıza açılan bir dava var mı öğrenebiliyorsunuz

hımmm bak bu aklımızda dursun nolur nolmaz.....ya şimdi bi de adama tepki gösterenlerin mesajları var....eşimin alıntının altına yaptığı mesaj var bişi olacağını sanmam da şükür şimdiye kadar böyle birşey başımıza gelmediği için şaşırdık
polisse numara bulmuştur,aklınca korkutacak işte..

Facebookta yapılan yoruma işlem başlatıldığını ilk kez sizden duyuyorum hem de iki kişinin tartışmasına enteresan olan zaten orada yazılan belliyken eşinizin neden kopyala yapıştır yapıp cevap verdiği. Normal yorum yazsaydı kaldı ki zaten 40 bıldırcın vurduğu yazıyorsa başkaları da tepki vermiştir tek eşiniz mi tepki verdi hadi adam kendi yorumunu sildi, avladığı 40 bıldırcın gönderisinin tamamını silmediyse onun avladığı suç işlediği eşinizin ona cevap yazdığı zaten ortadadır yok yazıyı sildiyse zaten yorumlar onunla silinir gider. Kopyala yapıştır da yapsa, altında zaten eşinizin yaptığı ayrıca yorum var hem gösterir bu onun yazdığı, bu benim yazdığım diye. Çok saçma yani. Gözdağı vermişler bence.

yani değil mi göz göre göre insan yapmadığı şeyle niye itham edilsin......eşim il müdürüyle konuşmuş birazdan sanırım adamın bazı şeyleri düzenlediğini tespit etmişler....
işte böyle kıt akıllarıyla insanların başına bela olacaklarını sanıyorlar..

Facebookta yapılan yoruma işlem başlatıldığını ilk kez sizden duyuyorum hem de iki kişinin tartışmasına enteresan olan zaten orada yazılan belliyken eşinizin neden kopyala yapıştır yapıp cevap verdiği. Normal yorum yazsaydı kaldı ki zaten 40 bıldırcın vurduğu yazıyorsa başkaları da tepki vermiştir tek eşiniz mi tepki verdi hadi adam kendi yorumunu sildi, avladığı 40 bıldırcın gönderisinin tamamını silmediyse onun avladığı suç işlediği eşinizin ona cevap yazdığı zaten ortadadır yok yazıyı sildiyse zaten yorumlar onunla silinir gider. Kopyala yapıştır da yapsa, altında zaten eşinizin yaptığı ayrıca yorum var hem gösterir bu onun yazdığı, bu benim yazdığım diye. Çok saçma yani. Gözdağı vermişler bence.
canım bizde ondan ümitliyiz zaten ona karşı tepkili yorumlar var muhabbete dahil biri de tü m mesajın fotosunu çekmiş o göndercek bize... eşimin alıntı yapmasının sebebi sanırım yorum baya bi üstteymiş.... hem eşim alıntının altına aksi yorum yapmış o da var yani......gözdağı olamaz eşim ank konuştu ve buranın il müdürü tanış onu aramışlar....mesaj içeriğinde milli parklara devlete ağır küfürler varmış....tüm mesaj içeriğinide silmiş

arkadaşlar anlatamıyorum herhalde milli parklar müdürünün ankara milli parklar idaresinin işi yok bize şaka mı yapacak

arkadaşlar anlatamıyorum herhalde milli parklar müdürünün ankara milli parklar idaresinin işi yok bize şaka mı yapacak
Keşke eşin print script yapıp o adamın sayfasının bi nevi fotoğrafını çekseydi öyle paylaşsaydı. Yazıyı tümden paylaşması, hele kendi adına hata olmuş .
İnşallah haklı olduğu çıkar ortaya.

Bilişim çok gelişti..Bazı şeyler ne kadar silindi Şansak ta harddiskten bilgilere ulaşabiliyor. ama bildiğim bişey daha varki bu tür sosyal ağlardaki hesapları "kullanıcı ben değilim'' dedigin zaman hakkınızda kanıt bulunanayacagindan ötürü cezai yaptirim şansı çok zor..

Ayrıca e Devlet şifrenizle girdiğinizde hakkınızda ki tüm işlemleri görebilirsiniz. .mahkemelerinizin durumunuda takip edebildiğiniz gibi, hakkınızda açılan davayi da görebilirsiniz. .

Keşke eşin print script yapıp o adamın sayfasının bi nevi fotoğrafını çekseydi öyle paylaşsaydı. Yazıyı tümden paylaşması, hele kendi adına hata olmuş .
İnşallah haklı olduğu çıkar ortaya.
ya evet o da diyo ama bilememiş işin bu raddeye geleceğini....ya şimdi açılırsa da açılır yapacak bişi yok mutlaka herşey çıkar sonuçta teknoloji bazı bilgileri kayıtlıyo ama en azından şimdi alacaklarımızı alırsak bize kolaylık olur

Back
X