• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime yeni yil tebrik mesaji atan kiz arkadasi

Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Vakti zamaninda aramizi bozmaya calismisligi var. Resmen birbirimize dusurmeye kalkmisti esimle beni.
Bu kadar rahatsız ediyorsa eşiniz neden muhabbetini kesmiyor çok mu kıymetli onun için

Bu kadar rahatsız ediyorsa eşiniz neden muhabbetini kesmiyor çok mu kıymetli onun için
Esim karsilik vermiyor ki. Yani fotoya yorum yaziyor kiz esim cevap vermiyor. Kiz instagramda komik fotolara yoruma esimi etiketlemis mesela esim cevap bile vermemis. Is yerindeyken iletisimleri vardi. Hatta birkac kere biz de gorustuk ki kiskancliktan catlamisti kiz. Ama artik farkli islerde calisiyorlar ve esim o kizla iketisime gecmeye calismiyor.

Rahatsızlığınızın alt yapısı olsun ya da olmasın, siz rahatsız olmuşsunuz ve kafayı takmışsınız, üstelik bunu düşünmek için boş yere zamanınızı harcamak zorunda kalıyorsunuz, eski iş yerinden bir kişiymiş bir de, söyleyin eşinize engellesin olsun bitsin. Siz evlisiniz, birlikte bir hayat paylaşıyorsunuz, değer mi huzursuzluk yaşamanıza. Sonuçta aranız bozulsa üzülecek hayatı alt üst olacak olan sizsiniz, onun haberi bile olmaz.

Bu kiz esime mesaj atmak iletisime gecmek icin firsat kolluyor da artik onunu kesmek istiyorum.
Numarasını silin engelleyin gitsin. Böyle kızlar önemli değil eşiniz ne cevap veriyor ona bakın. Her anını kontrol edemezsiniz, birbirinize güvenmek zorundasınız. Demek istemiyorum ama eşiniz sahtekar bi tip olsa size karşı her mesaj atanı tersler, ertesi gün gider buluşur nerden bileceksiniz ki? Eşinize güvenirseniz bu tipler aklınızı kurcalamaz. Vukuati yoksa kurcalayip adamı da huzursuz etmeyin derim

Hatta kiz esime agzindan bal damliyor demisti bir sozune. Is yerinden baska arkadaslari ve ben vardim. Herkes donup kalmisti. Bize geldiginde ben bi ara mutfaga gitmistim. Kalkip benim yerime esimin yanina oturmustu. O kadar toydum ki o zaman simdi kendime kiziyorum.

Esim karsilik vermiyor ki. Yani fotoya yorum yaziyor kiz esim cevap vermiyor. Kiz instagramda komik fotolara yoruma esimi etiketlemis mesela esim cevap bile vermemis. Is yerindeyken iletisimleri vardi. Hatta birkac kere biz de gorustuk ki kiskancliktan catlamisti kiz. Ama artik farkli islerde calisiyorlar ve esim o kizla iketisime gecmeye calismiyor.
Kız yüzsüz mü yani ? Bence eşiniz zamanında yüz vermiş samimiymiş o yüzden böyle davranıyor kız. Çok rahatsız ediyorsa silsin karısından değerli mi?

Hatta kiz esime agzindan bal damliyor demisti bir sozune. Is yerinden baska arkadaslari ve ben vardim. Herkes donup kalmisti. Bize geldiginde ben bi ara mutfaga gitmistim. Kalkip benim yerime esimin yanina oturmustu. O kadar toydum ki o zaman simdi kendime kiziyorum.

Bu ne ya.
Herkes de küçük Bihter oldu he.

Utanmıyor da.

Belki toplu mesaj atıyordur listesindekilere. Yersiz tepki verip komik duruma düşmeyin. Önce araştırın ve eşinize karşı özel olarak atılmış bir mesaj olduğunu keşfederseniz o durumda devreye girin.
Evet ben de bunu yazacaktım yalnızca böyle önemli günlerde msj geliyorsa toplu atıyor olabilir

O kadar rahatsızsınız kızın numarasını engelleyin eşinizden. Böylece mesaj falan da gelmez.

bende de huy var evli olan kuzenlerime bile onlar atmadikca atmam ...cunku eşleri ne dusunur akillarina suphe olarak dusmek istemem... siz rahatsiz olduysaniz esinize soyleyin ama cokta israr edip sıkmayın ...

:kahve: şüpheli davranışlar . Sildirin en iyisi kızı

Utanmasa isci bayramini bile kutlayacak o kadar soyleyim. Esim yalniz fotograf paylasirsa hemen yorum yapar. Ikimizin fotolarina birsey yazmaz. Hikayesini ilk o izler.
Vakti zamaninda aramizi bozmaya calismisligi var. Resmen birbirimize dusurmeye kalkmisti esimle beni.
Pardon ama eşinizin başına silah mı dayadılar bu kadınla iletişimi kesmemesi İçin şu yazdıklarınıdan sonra neden Hale’n iZin veriliyor beğeniler ve msj lara?

Ve buna rağmen eşin görüşüyorsa,suç eşinde canım. O yüzü o kza vermeyecek.

Karşılık verip vermemesi değil konu ses çıkarmaması da bir karşılıktır

o da bir şey mi, hay ağzını öpeyim dedi kızın birisi eşime. Bazı insanlar hayret verici olabiliyor :)

Back
X