Merhaba Arkadaslar, biz 1,5 yillik evliyiz bir yilda beraberligimiz oldu. 8 aylik hamileyim. Esim beni cok sever bende onu, hep ilgi sevgi gösterir hep sicakligini hissetirir ama ara ara ben evde yokken uygunsuz seyler izledigini yakaladim. Hamileligimden önce bakiyormuydu bilmiyorum yakalamadim. Bu konuyu ona sordugumdaysa anlikti sen evde yoktun dedi kizdigimdaysa corba kaşiksiz yenirmi dedi iyice sinir oldum. Bende ona bekleseydin gelene kadar birdaha yapmani istemiyorum dedim ama gel görki yine yakaladim. Onu hic bir zaman reddetmedim isteyince bana gel dedim ne yapicam bilmiyorumsana yetmiyormuyun dedigimdeyse sacmalama tabiki yetiyorsun diyor. Artik görsem bile ona söylemiyorum dahada ilgisini cekmesin diye ama icim icimi yiyor. Bakimsiz biride degilim yani desem ilgisini cekiyordur. Nasil davranmaliyim bir akil verin lütfen ;( cikmazlardayim, iyice pisikolojim bozulmaya basladi ...
Çorba kaşıksız yenmez ne demek onu anlamadım ve merak ettim ben de.
Şimdi bende bunu soracaktım çorba kaşıksız yenmez acaba bu ne denemeksen benden önce davranmıssın
Acaba canim seni istedi ama yoktun mu demek istemis ki burada? Sair burda malum isi corbaya, hatun kisiyi de kasiga mi benzetiyor ki? Baska da hicbir sekilde aklima yatmadi. :)))))
Eşi hamile, kendi canından bir parçayı büyütüyor içinde. Erkekler manevi erişkinliğe ne yazık ki çabuk ulaşamıyor.
Tavsiye niteliğinde değil, ama ben böyle bir durumu yakalasam ararım kaynanamı: "Bunu iyi yetiştirememişsiniz, ergenlikte kalmış." derim. Yaparım yani. Bana göre erkek de kadın da evlendikten sonra gözüne,fikrine sahip çıkmalı. Önündeki yemeği ye işte, açık menü istiyorsan da hiç evlenme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?