eşimgittikçe uzaklaşıyor benden :(

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
arkadaşlar hamileyim ve ilk aylardan bu yana cinsellik denen bişi kalmadı hayatımızda. hamilelikten önce normaldi. ben her zaman isteksizlik yapıyordum fakat eşim çok istekliydi. şimdi hamileyim ben istesemde bana yanaşmıyor sebebini soruyorum sorun yok diyor sonra irdeliyorum yorgunsun hasta halin beni olumsuz etkiliyor felan diyor. ama ben yanaşıncada yanaşmıyor. internetten müstehcen görüntülere bakarken yakaladım bir kaç kez sonrada beni tatmin edemiyorsun diyor
aramızda baska hiçbir problem yok gün içerisinde gayet iyiyiz birlikte vakit geçiriyoruz felan ama bu konu moralimi cok zouyor ne yapmalıyım fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum

bazı erkekler hamileliği boyunca pek yanaşmazlar eşlerine ama 'tatmin edememek ' ne anlama geliyor onun bakış açısına göre?

eşini en iyi sen tanırsın, hamile kalıncamı böyle düşünür oldu, kendine gereken özeni gösteriyormusun peki?

Erkekler bunu büyük problem haline getirebiliyor. Reddediş şeklin de çok önemli. Mühim bir sebebin yoksa istenmediklerini, kabul görmediklerini düşünüyorlar hemen. Saçma ama biraz çocuk gibiler.

Aynı problem dayım ve eşinde olmuştu yengem bana anlatıyordu bi tek..doğumdan sonra normale dönmüş ama ..sanırım içinde bir canlının olması erkekleri ürkütüyor:/ hasta yorgun halinden bahsetmiş eşin..biraz fazla mı yorgunum kötüyüm falan dedin..erkekler sevmiyor sürekli hastaym kötüym denmesini

Filozof Schopenhauer der ki, aşk denilen , söz konusu çiftin henüz var olmayan bebeklerinin ruhsal varlığının anne ve babasını bir araya getirme isteğinden kaynaklanır. Örneğin çiftin bir araya gelip ilişkiye girdikten ve kadının hamile kalmasından sonra erkek sadakatsizlikte kadına oranla çok daha ileri gider, bunun nedeni ise bebeğin ruhsal varlığının hedefine ulaşması ve annenin hamilelik sürecinde daha fazla bebeğin ruhsal varlıklarının arzularını karşılayamayacağı ve fakat yeni annelerden olacak çocuklarının ruhsal varlıklarının babada etkili sonuç vermeye devam edeceği için baba ihanete fazlasıyla meyillidir.

Burdan yola çıkarak düşünebilir miyiz acaba eşinizdeki soğumayı??Benim de kafam karıştı...

Bence sen biraz istekli davranirsan sorun çözülür canım. Her zaman isteksizdim demişsin. Bunu erkek açısından bi dusunsene. Biz olsak esimiz isteksiz davransa beni beğenmiyor, istemiyor, onu etkileyemiyorum diye karaları bağlamaz mıyız? Eşiniz de böyle düşünüp üzülüyordur belki..
Ben de hamileyim daha küçük bebeğim 2.5 aylık ama hamileligimin cinsel hayatımızı bitirmesine ikimizde müsade etmedik. Evlilikte önemli bi paylaşım bence. Sen de eşini gerçekten istediğini hissettirirsen bence duzelecektir bu durum.

yazınızdan duygularınızı hisseder gibi oldum bir an, öyle içerlemissiniz ki...
evli degilim fakat kk bu konuda cok ogretici oluyor,
cogu kadının benzer seyler yazdıgını gordum o yuzden gecmis konuları da tarayabilirsiniz.
erkeklerin bebeklerine birsey olacagından korkmalarına kadar... turlu nedeni olabilir. kadınlara anlamsız gelen ama onlar icin istem dısı olusan bir sey sanırım bu. ne yapacagını bilemediginden verecegi cevaplara da cok aldırıs etmemeye calısın,
hem de hamilesiniz, boyle seyleri dusunup uzulmeyin. bebeginizi kucagınıza aldıktan sonra her sey yoluna girer bence

bu arada bir arkadas schopenhauer den alıntı yapmıs,
bazı cevrelerce kabul gorulen birisi olmasına karsın konunuza nedenselligi onda aramayın, aşkın metafizigini okuduktan sonra sevgilim bile bir erkek olarak "egomu oksadı ama kadınları eziyor ya bu adam" demisligi vardır.

Son düzenleme:
bence de içinde bir canlının olması onu ürkütüyor olabilir, bir de şimdi üzerine annelik misyonu yüklendi erkeklerde böyle bir algı olabiliyormuş eşleri hamileyken ve doğum yaptıktan sonra. onları artık daha kutsal gördüklerinden tahrik olamıyorlarmış.

eşinin tatmin edemiyorsun dediğinden emin misin peki? anlattığın duruma göre ''tahrik'' edemiyorsun cümlesi daha iyi oturuyor konuya. tahrik olmuyor olabilir dediğim nedenlerden dolayı ama tatmin edemiyorsun dediyse neyi kastetti ben de anlamadım çünkü zaten o konuda bir girişimi olmuyormuş

cinsel yönden hamilelikten önce de isteksizmişsin

bu hiç masum birşey değil

genç bir erkek için işkence

bizim gibi kapalı toplumların en büyük hatası
bir kadının cinselliğe düşkün olmaması edep değildir!!!!!!!
tam tersi eşinizi edepsizliğe sürükleyebilir

ya şunu anlayın artık erkek için yemek su gibi ihtiyaç bu
eşime yemek vermek istemiyorum demek ne kadar abes ise o kadar abes işte...

adamlar helal çerçevede yaşamak için evleniyorlar
evlenince eşleri ile de yaşayamayınca en güzel yaşları boşa geçiyor gibi geliyor onlara

kadın ev işi çocuk derken eşi ile ilgilenmiyor
özellikle sanal ortamda bukadar uyarıcı varken çok zor
adam çok dindar falan değilse aldatmaya başlıyor

hatta dindar olupta hiç cinsel yaşamım yok diye imam nikahı ile başka bir kadına ev açan adam biliyorum.

erkek de kadın da kişisel bakımına dikkat etmek birbirine çekici gelmeye çalışmak zorunda
birbirini cinsel yönden nasıl tatmin edebilir konuşmak öğrenmek zorunda
yoksa evliliğin 3 ayağından biri kırılmış olur.

Bana da hamilelikte eşinizin uzak durmaya çalışması normal gibi geliyor. Eminim doğumdan sonra hayatınızı tekrar düzene sokacaksınızdır. Kendinizi böyle yıpratmayın, hamilesiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…