Eşimi affedemiyorum

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese iyi akşamlar.Benim bi yıla yakın bi evliliğim var.İlk evlendgimizde beş ay eşimin ailesiyle oturduk.Bi süredir de kendi evimizdeyiz.Bilenler bilir şimdi de altlı ustlu oturuyoruz.Benim sorunum şu eşimin ailesiyle beraberken beni yok saymasını,beni ailesi olarak görmemesini ve annesinin sözünden çıkmayıp bazı konularda beni ölesiye uzmesini ve beni ezmesini unutamıyorum.Evet ben bi bireyin kendmi savunabilirim.Ki yeri geldi savundum da ancak eşim isyan etme ne güzel yaşıyoruz vs diyerek beni onların yanında küçük düşürdü.Şimdilerde eşim hakliysam cevap vermemi ister ama halen eskiyi hatırlatan davranışları var ve dengeyi kuramıyor.Ben oynama dediğim halde şans oyunlarına para yatırıyor ve benden gizliyor bana yalan söylüyor.Eşime guvenimi kaybettim.Ve bazen eşim bana iyi bile davransa bunları hatırlayıp bu anda soğumuş gibi hissediyorum.Ona çok kırgınım.Eşimle defalarca konuştum ama ne yeniden guvenimi kazanmaya çabası var ne de kırıldığımı anlamaya.Bunu yaşayan var mı hanımlar ne yapmalıyım?

Bazı şeyler geride kalsa karşınızdaki insan da hatasını anlamış olsa da siz affetmeseniz bir derece. Eşinizde çok bir düzelme yok gibi aksine başka huylar edinmiş. Üstüne pişman falan da değil. E bu yüzden affedememeniz normal bence.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Esimin zaten düzeltme çabası yok evet.Ve ben güvenmenin sevmekten de öte olduğunu düşünüyorum

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Esimin zaten düzeltme çabası yok evet.Ve ben güvenmenin sevmekten de öte olduğunu düşünüyorum

Kesinlikle öyle. Şans oyunları falan ucunu alamazsanız batıracak şeyler. Ailesi ile altlı üstlü otururken hala sıkıntı yaşıyor musunuz? Ayrı eve çıkarken daha uzağa çıkma şansınız yok muydu?

Yapılacak şey belli ama hala napabilirim dediğinize göre yapmayacaksınız.Beklentiyi düşürün o yüzden degismesini beklemeyin kendi kendinize kırılmazsınız böylelikle

Ayrı eve çıkarken daha uzağa taşınma şansımız yoktu ve evet hala sorun yaşıyoruz.En basitinden bi sorunu olsa babasına anlatıyor ve ben babasından duyuyorum.babasi da o sana bişey anlatma zz sen kim oluyorsun gibi davranıyor

Yapılacak şey belli ama hala napabilirim dediğinize göre yapmayacaksınız.Beklentiyi düşürün o yüzden degismesini beklemeyin kendi kendinize kırılmazsınız böylelikle
Çevremdeki insanlar annem kuzenim vs daha alışır yeni evliliğiniz diyip duruyor bunun için evlilik mı biter diyolar

Çevremdeki insanlar annem kuzenim vs daha alışır yeni evliliğiniz diyip duruyor bunun için evlilik mı biter diyolar
Allah herkese akıl vermiş.Başkalarınınkini kullanmayın o yüzden kendiniz karar verin.Evliliğe alışma evresi var evet ama sizi ailesine karşı küçültmesi,şans oyunu oynaması bu evreye dahil değil

Allah herkese akıl vermiş.Başkalarınınkini kullanmayın o yüzden kendiniz karar verin.Evliliğe alışma evresi var evet ama sizi ailesine karşı küçültmesi,şans oyunu oynaması bu evreye dahil değil
Çok teşekkür ederim.Bi de yapma dediğimi yapmasına çok kızıyorum gözüme sonra gibi yapıyor uani

Evliliğe alışma süresinde bunlar olmaz ama. Onlar daha farklı, aynı ev içinde yapılan hareketler, davranış filan.

Senin koca kp ye şikayet ediyo kumar oynuyo filan. Ama neyse boşanmayacaksın belliki oyüzden takma amaaaaannnn...

Beni şikayet etmiyor da bi sorunu önce onlara anlatıyor

bencede bitmemeli. yani bu basit bir şey.
kp den bazı şeyleri duyuyursan yeni duymuş gibi yapma.
eşine de babandan duydum böleymiş deme.
bence sen eşine anlayacagı dilde konuşmuyoırsun.
sana söylemez ise de aman söylemesin...
yada babandan duydum böyle böuyle imiş ne güzel düşünnüşsünz gibi farklı yaklaş..??

Bu sadece bi örnekti ama eşimin benden biseyler gizlemesinden,biseyi yapma dediğimde inadına yapmasından yoruldum.Yalan söylüyor bana.Ve ben bi kere yalanını yakalayınca bin doğrusunu sorguluyorum

Yani demem o ki; onları ailesi olarak görüyo. Sen nesin? Sadece seks arkadaşı mı? Oyüzden mi evlenmiş.

Bizde sorunlar dışarı yansımaz.
Ona göre bunlar basit şeyler.Mesala annemlerin evinden bahsederken hani size gidelim diyo aslında bu bile beni ailesi olarak görmediğini gösteriyor ama söylediğimde ne alaka diyor hemen

Ona göre bunlar basit şeyler.Mesala annemlerin evinden bahsederken hani size gidelim diyo aslında bu bile beni ailesi olarak görmediğini gösteriyor ama söylediğimde ne alaka diyor hemen
yalan, kumar, ailesiyşe beraber seni ezip geçmesi.
hiç iyi bir şey yok bu kocada ve evlilikte.
devam edip etmemek senin bileceğin iş.

şu anda mutlu musun?
yalancı ve kumar oynayan biriyle mutlu olma ihtimalin nedir?
değerlendir.

Daha yeni evlisiniz 5 aylikkende muhtemelen henuz evlilige alisamadigindan yapmis oldugu davranislardir onlar. Artik önune bak mutlu olmaya bak gecmisi dusunerek yasayamazsin. Her evlilikte oluyor sıkintilar önemli olan o sıkintilari atlatabilmek.

Bu durumların geçici oldugunu düşün sonuçta evlendin eşinin ailesi artık ssnin ailen erkekler boyle düşünüyor onların yanında onlar gibi ol evinize gelince de eşinle tartışma bi süre oluruna bırak nasıl olsa annemlerin yanında rahatlığıyla eve geç gelmeler vs de başlar kendi evini annesinin evinden daha rahat daha huzurlu hissettir ki önce evine sonra da sana kendini bıraksın anladıgım kadarıyla anacı bi koca genelde bütün erkekler anacıdır.. şans oyunlarına gelince ne kadsr para yatırıyor meblağ büyük mü bnm eşimde maçlara düşkün büyük maçlarda oynar onun eğlencesidir hatta bende şu alır buna ver vs gibi yardımcı oluyorum benden de saklamaz bu yüzden bide böyle dene ne yasaklanırsa adam ona yönelir ve inadına yapar sen onun karısısın anasının olmadıgı yerde en büyük destekçisi sen olacaksın büyütülecek meseleniz yok cnm her evlilikte bunlar oluyor kendini üzme boşyere sonuçta millet olarak kocanın dediği olur anlayışı var oyle yetiştirildik erkeklerimiz de oyle old için kendini yıpratma ortada hastalık yok aldatılma yok büyük kavga yok şiddet vs yok yuvana kocana sıkı sıkı sahip çık kocan değerni anlayacak emin ol

Canım bende ailesiyle 8 ay kaldım.. şimdi çok şükür kendi evimiz de ve çok uzaktayız.. Bende çok çektim o 8 ay 80 yıl gibi geldi.. eşim polis .. Bütün bunlara rağmen hala memleketimde görev yapmak isterim diyo.. orda ne kadar mutsuz ettiklerini bile.. yani diyeceğim o ki ERKEKLER YASANANLARİ COOK CABUK UNUTUR . BU BOYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…