Arkadaşım, öncelikle yaptığın şey bir marifet değil. Hatta pek çok insan için mide bulandırıcı bir şey, sen tüm o yaşananlardan sonra hala mutluysan o senin farklılığındır... Bu bahsettiklerini yaşayıp da mutlu olabilecek kadın zor bulursun, istisnalar kaideyi bozmaz.
Adam seni aldatmış. Elalemin kadınına giden, onunla zaman geçiren paçavra adam hiçbir şekilde benim kocam olamaz. O adam kirlidir, beni zaten ezip geçmiştir. Hiç de "aman kocacığımı elimde tutayım, erkektir, gözü kaymış" demem. Acaba o benim gözümün kaymalarını kabul eder miydi? Ben edebimi takınıyorsam karşı taraftan da aynı muameleyi beklerim, ha uymuyorsa defolur gider ve bu benim fevri tavrım olmaz. Şerefim olur.
Her erkeğin öyle dönemleri oluyormuşmuş... Lafa bakın amcadaki... Her erkek namussuz değildir. Ben ne namuslu erkekler gördüm, onların hakkını yemiş oluyorlar bu şekilde. Ayrıca bunu diyerek akılları sıra bu durumu meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Erkeğin f*hişeliğini kanıksatacaklar akıllarınca, avuçlarını yalarlar.
"hemen boşanırım diyenlere örnek olsun diye yazdım" demişsin, sağ ol kardeş, senin miden genişmiş de gelip de bunu bize örnek olarak gösterme.
Yuva yıkmak bu kadar kolay olmasın mantığı güdüyorsundur eminim... De bacım, yuva nedir biliyor musun? 1 kadınla bir erkeğin aşkı, sevgisi oluşturur yuvayı, yavrular da o mutluluğa mutluluk katar. Senin bahsettiğin adamlarla yuva falan olmaz, zoraki evlilik olur...
Normalde senin tercihindir der karışmazdım da kendin de demişsin ki "örnek olmak" istiyorum. Sağ ol, bacım, kalsın.