eşimi ailesini evini SEVEMİYORUM...

Pardon ama memleket neresi?
Bir gün yolum falan düşecek olursa, son sürat şehirden geçip gideyim.
Normal insan yok mübarek...

istemiyorum çünkü.annesi babası eşim bile bana aileni görmiceksin,burda kalcaksın.bi saat görsen yeter aileni derken ben niye memlekete gitmek istiyim ki.her şeyden soğuttular beni.artık anne babamda bil art niyet aramaya başladım.bizim aile ilişkilerimizi de bozcaklar.eşim hem bana diyo sen sorunlusun diye.ama kendi yaptıklarını görmekten aciz.bunun tek bi açıklaması var CAHİLLER...kendi köylerinin dışında da bi hayat olduğunu unutmuşlar.evlendim diye sadece onların hayat tarzına göre yaşamam gerekiyo.ve bunu zorla yaptırmaya çalışıyolar.
herkes yaşadığını bilir.tabikide sen yerden göğe haklısın.aynı seyleri bukadar ileri olmasa da bende yaşadım.ama inatlaşmadan biraz sabretsen.gör bak bi bakmışsın dizginler elinde.hem ozaman tüm yaşanılanların intikamını da alabilirsin

Bosan Bosan diyip durmayin millete kendiniz koca bulamamissiniz milletide kendinize benzetceksiniz. Duzelecek iliski var duzelmeyecek iliski var en.ufak bside bosanilmaz ask evliliyse eger. Bnmde esimin ailesiyle onun benm ailemle problenlerimz oldu egerki ikili iliskinizde bi sorun yoksa ucuncu kisiler cozulur gider.gecici bi donem ordaysaniz bu kadar cikismayin bence relax olun zaten sayili gun sen evliligine mutluluguna bak anladigim kadaryla misafrlige gttiniz ? Yoksa ayni sehirde misiniz. Kocanla arana baskalarinin grmesine ve sebep olmasina izin verme.gicigina gden bi tavirlari varsada sen coz onun.haberi olmasin erkekler ailelerini tutar her zaman cunku mumkun oldugunca onlardan.uzak.kal
bütün sorunlar eşimle ikimizin arasında olduğu için çıktı.adam benim bi lafımı beğenmez,kendince dalga geçer,laf sokar,bekarmış gibi takılır,işten gelir tv karşısında uyur,ilgi göstermez,bi şey dışında,ama evi temiz olsun her şeyi ütülü olsun yemeği hazır olsun ister,
ya tamam herkesin sorumluluğı var ama bunu mecburiyetmiş gibi gösterip karşındaki insanı ezerek bunları yaptırmanın ne anlamı var.
o bana öyle davrandıkça ben inatlşatım.bana iyi davranmadı kahvaltı hazırlamadım.o gün yüzümü bakmadı ertesi gün dersanede dersim var diyip kütüphanade ders çalıştım eve geç gittim.yemek yapmadım.bu kadar da haklı mı eşim.
yıllardır tandığın aşık olduğun kızı alıp getiriyosun sonra yüzüne bakmıyosun,yatak olayı zaten kendi zevki üstüne kurulmuş,evde istemiyosun.bi de bunların üstüne evde huzur olmasını bekliyosun.bunların aynısını ben yaptığım zaman da aslında sorunu çıkaran ben oluyorum

herkes yaşadığını bilir.tabikide sen yerden göğe haklısın.aynı seyleri bukadar ileri olmasa da bende yaşadım.ama inatlaşmadan biraz sabretsen.gör bak bi bakmışsın dizginler elinde.hem ozaman tüm yaşanılanların intikamını da alabilirsin
evet dayak yedikten sonra bi bok yapamadım,gidemedim deigüya boşanma kararı aldım ama eşim gelip bi bok yapmadı.resmen susarak tepki vermeyerek sindirdi beni.noldu ben alttan aldım,her laf sokuşuna cevap vermedim,her sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırladım.sonra dersaneye gittim.bir ay böyle gitti.ama noldu.çok yorgunum kahvaltı hazırlayamıcam bu sabah dedim ve akşamına bana yediklerim haram edildi.hak ettim belki de.
bana git denilen evde durduğum sürece her şeyi hak etcem ben.

Back
X