Eşimi aldatıyor muyum?

Bu dusuncelerin basladigi zamanlar ona mesaj attim seni surekli ruyamda goruyorum ailecek görüşmek istemiyorum yazdim yani esimle gorusuyorlardi ben de onun esiyle az cok muhabbetim vardi ama hic bir arada oturmadik tabiki o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
Yuh! Umarım fakesinizdir.Elin adamına seni sürekli rüyamda görüyorum denir mi ? ALLAH aşkına kafayı mı yediniz?
Eşi okusa ya da sizin eşiniz öğrense bu pisliği nasıl temizlerdiniz???
Size ilk msj üzülüyordum ama şu yazdiklarinuzdan sonra anladım ki size rahat batmış mutlu ,huzurlu olmak sizi seven birinin yanında olmak size iyi gelmiyor Siz kaos,acı,kavga, gürültü seviyorsunuz.Boşanin istediğiniz şekilde yaşayın.Size sonsuz sadakat sunmuş adamı birakinda boynuzlanmadan huzurla yaşasın......

Bu dusuncelerin basladigi zamanlar ona mesaj attim seni surekli ruyamda goruyorum ailecek görüşmek istemiyorum yazdim yani esimle gorusuyorlardi ben de onun esiyle az cok muhabbetim vardi ama hic bir arada oturmadik tabiki o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
Siz niyeti bozmuşsunuz ama baya.Evli oldugunuz halde başkasının kocasına yazmak ne demek yani birde adam size bile yazmamış kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.Yaptıgınız çok yanlıṣ kendinize gelin.Yada piskologa falan gidin eşinizi sevmiyorsaniz ayrılın ihanet bu yaptıgınız.

Ay ama bu da mesaj atılıp adama söylenmez ki adama resmen seni aklımdan çıkaramıyorum demişsiniz.

Arkadaşlar yazdiklarinizda cok haklisiniz zaten bu sozler benim kendime surekli soyledigim sozler, hicbir zaman kendime hakliyim demedim, kendimi suclamadigim bir an bile olmadi. Taninmamak icin çoğu detaydan kaciniyorum. Oncelikle bu mesaj atilali 2 yili gecti ve psikolojimin en bozuk oldugu dönemdi, bunun pismanligini ben zaten hic atamiyorum, ikincisi sadece bu cumle degil tabi ki mesajin oncesi sonrasi var, surekli cok uzgunum cok ozur dilerim diyerek hatta abi diyerek yazilan bir mesajdi, psikolojik sorunlar yasadigimi yanlis ruyalar gördüğümü, tedavi gördüğümü ve tedaviye
destek olmasi için bize gelip gitmeyin esimle disarda görüş demek istedim. O da benim hakkimda yanlis bir sey dusunme sakin yan gozle bile bakma tedavini ol kardesim vs gibi seyler yazdi.Bazi kisiler yalniz mi goruselim demek istedin
yazmis tabiki de boyle bir sey degil, arkadaslar benim amacim adami elde etmek olsa daha farkli hareketler yapardim niye ezik gibi abi özür dilerim abi diye mesaj atayim. Bazilari olumlu cevap verse ne olacakti yazmis, ben o tarz bir mesaj atmadim ki olumlu cevap versin ama tum bunlar haksizligima ve pismanligima engel olamaz. 4 5 ay onceye kadar surekli profiline bakardim suan hic girmiyorum, ozellikle evinin onunden geçerdim suan yolum ordan bile olsa baska yerlerden gidiyorum, disari ciktigimda gormemek icin dua ediyorum. Evet yaptiklarim, dusunduklerim cok cok yanlis ahlak dışı biliyorum. Ama kurtulmayi o kadar cok istiyorum ki....
Malesef pek inandirici olmadi
Madem abi yazdiniz o mesajda niye aciklamadiniz bunu
Tepki alinca abi yazdim kardesim yazdi diyorsunuz
Adama ailecek gorusmeyelim yazacaginiza esinize bi bahane uydurup gorusmeyelim onlarla diyebilirdiniz
Niye karsi tarafin esini uyariyorsunuz ki?
Basbaya alt mesaj vermeye calismissiniz
Bence ya tasinin ya bosanin
Boyle fiziken olmasa bile ruhen aldatmis oluyorsunuz kocanizi
Uyurken seyretmeniz falan da vicdan rahatlatmasi.

Malesef pek inandirici olmadi
Madem abi yazdiniz o mesajda niye aciklamadiniz bunu
Tepki alinca abi yazdim kardesim yazdi diyorsunuz
Adama ailecek gorusmeyelim yazacaginiza esinize bi bahane uydurup gorusmeyelim onlarla diyebilirdiniz
Niye karsi tarafin esini uyariyorsunuz ki?
Basbaya alt mesaj vermeye calismissiniz
Bence ya tasinin ya bosanin
Boyle fiziken olmasa bile ruhen aldatmis oluyorsunuz kocanizi
Uyurken seyretmeniz falan da vicdan rahatlatmasi.
Ben bu konuyu acarken çözüm bulabilmek icin actim neden yalan yanlis seyler yazayim ki? Gece 4 falandi cok detay yazamadim, taninmaktan da cekindigimi soyledim zaten.

Dün evli oldugu halde 10 yil önce eski sevgilisi olan 1 aylık adamı düşūnüp zevk alıyordu kendimi durduramıyorum diyordu o adamda evliydi.Bu gun de evli oldugu halde başka erkege yazan seven kadın bu adamda evli.Allah sonumuzu hayir etsin kabul edilmez şeyler bu yaptıklarınız.Allahtan adamlar bunlara yüz vermiyor yoksa faciayla bitecek.Hiçmi o adamların karılarını düşünmüyorsunuz size aynısı yapilsa kiyameti koparirisiniz ama kendiniz yapınca bahane buluyorsunuz.

Dün evli oldugu halde 10 yil önce eski sevgilisi olan 1 aylık adamı düşūnüp zevk alıyordu kendimi durduramıyorum diyordu o adamda evliydi.Bu gun de evli oldugu halde başka erkege yazan seven kadın bu adamda evli.Allah sonumuzu hayir etsin kabul edilmez şeyler bu yaptıklarınız.Allahtan adamlar bunlara yüz vermiyor yoksa faciayla bitecek.Hiçmi o adamların karılarını düşünmüyorsunuz size aynısı yapilsa kiyameti koparirisiniz ama kendiniz yapınca bahane buluyorsunuz.
Aynı kişiler olduğunu düşünüyorum.

Haklısınız ne diyebilirim ki bunları yaşamış olmayi istemezdim

Konu fake bence. İki gün önce de böyle saçma bir konu vardı. Birileri buraya fena sardı.
Keşke fake olsaydı, duygularimin dusuncelerimin yaptiklarimin ne kadar yanlış olduğunu biliyorum, kabul edilemez olduğunu da.. cok uzgunum int*hara bile kalkıştım

Bunu neden yaptınız hangi akilla yaptınız. Adamin haberi bile yoktu siZ bunu derken ne düşündünüz bu mesaja kadar sizi anladim ama bunda kesinlikle anlayamadım . Aklıma güzel şeyler gelmedi.adam şerefsizin teki olsaydı ne yapacaktiniz. O da size farklı yaklaşsaydi bu mesaj masum gelmedi

Yargılamak için sormuyorum anlam veremedigim için soruyorum da hem eşinize uyurken seyredecek kadar asiksiniz hem de 2 yıldır başka bir adamı galiba delirecegim diyecek kadar dusunuyorsunuz. Bu nasil mumkun oluyor
Sadakatsiz volkan da öyleydi ya, 2 kiziye aynı anda aşık olunabiliniyor ☺️

Yahu o msjı atarken hiç mi korkmadınız ya eşinizin kulagına gitseydi bu msj nasıl acıklardınız. Yada adamın eşi gorseydi sizi cumle aleme rezil etmez miydi.. O msjın hala o adamda saklı oldugunu dusunuyorum. Boyle seyler gizli kalmaz birgun elbet ortaya cıkar. Bence iş bu raddaye gelmeden eşinizden boşanın. Bir kapte iki sevgi olmaz. Siz eşinizi kesinlikle sevmiyorsunuz sadece alışkanlık sizdeki.. Tedavi gorecek kadar nefsinize hakim olamıyorsanız ciddi bir sorun var demektir.
O çiftle gorusmemek için bambaska yollar tercih edebilirdiniz. Seni ruyamda goruyorum ne demek ya.. Demekki bu durumu bilsin istediniz belkide karsılık beklediniz. Utanıyorum diyorsunuz ama cok utanc verici cumleler kuruyorsuz. Aksine o adamın suphelenmemesi icin caba gostermeniz gerekirken liseli asıklar gibi içimde kalmasın açılayım da ne olursa olsun demişsiniz. Allah size hidayet etsin.

Tasinmayi deneseniz ?
Aile apartmaninda oturuyoruz esimin annesi babasi yaşlı ve kendi evimizden hadi kiraya cikalim baska şehre gidelim nasil diyebilirim, baska bir sehirden bir işi dusunuyordu eşim ben de biraz usteledim gidelim diye ama annem babam yasli kim ilgilencek gidersek git gel daha zor olur vs dedi kaldı

Aldatmanın cinsiyeti yoku iyice gözümüze soktunuz teşekkür ederiz. Siz kabak gibi aldatmışsınız işte ve gerçekten uzak durun adamdan. Yazık yuvasını yıkmayın size bir kez direnmiş helal olsun. Bunun güzellemesini yapamıcam insan ne düşüneceğini kendi seçer sizde seçmişsiniz işte

Back
X