merhaba arkadaşlar.bazen düşünüyorum ve isyanlarda buluyorum kendimi bazen düşünüyorum rabbime şükrediyorum daha kötü halde olmadığım için.gerçi yaşadıklarımdan daha kötüsü olurmu onuda bilemiyorum. size kısaca bahsedeyim ve yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var.ben 1 senelik evliyim eşim ilk evlendiğimiz günden itibaren alkol kullanıyor daha öncedende kullanıyormuş tabiki ben görücü usulüevlendim ve evlenmeme az bir zaman kala alkol ve sigara kullandığını öğrendim.evlendiğimiz ilk günden itibaren alkol şiddet gördüm eşimden buda yetmezmiş gibi ailemede saldırdı babama anneme hakaretler etti babamlar bikaç kez eşimi affetti çünkü ben ayrılmak istemiyordum neden diye soracaksınız çünkü ben çok duygusal bir insanım kendimi toparlayamamaktan korktum ayrılınca.her defasında söz verdi bi daha içmicem tiksiniyorum artık içkiden dedi ama sonra gene içti.en sonda yine içti ve bir olay daha yaptı bende boşanma davasıaçtım ailemde boşanmamı istiyordu artık.başvurduğumda adliyeye adlitatile bikaç gün vardı.mhkeme günümüz gelmeden barıştık tekrar özür diledi içmicem dedi ben inanmadım ama affettim çünkü bayrama az kalmıştı.barıştık sonra gene içmeye başladı hala içiyor ve hergn içiyor.ben şimdi ne yapayım?onu içkiden nasıl vazgeçirebilirim yada ne yapmalıyım ben bilmiyorum kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...