• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi anlayamıyorum

erkekler için boya güzeli diye bişey olduğunu düşünmüyorum açıkçası, bakıyolar güzelse güzeldir değilse değildir aksi olsa bu kadar kozmetik markası estetik sektörü olmaz, göğüsü silikon diye biz kadınlar dedikodu yaparız adam bakar üffff der

Boya güzeli diye bişey olsa Bülent Ersoy Türkiye güzeli seçilirdi :60:
Yüzüne sürmediği şey yok :27:

erkekler için boya güzeli diye bişey olduğunu düşünmüyorum açıkçası, bakıyolar güzelse güzeldir değilse değildir aksi olsa bu kadar kozmetik markası estetik sektörü olmaz, göğüsü silikon diye biz kadınlar dedikodu yaparız adam bakar üffff der

orası öyle tabiki cnm boya güzeli dedikleri emnmki hoş geliyodur gözüne bu kadın makyajsız nasıldır diye düşünmüyodur :) bakma byerden sonra bişeyleri fazla deşmemek gerektiğini öğrendim evlilikte eşeledikçe b.ku çıkıyo çok afedersn en güzeli üstün körü gecmek:)

aynen bunları konustuğumuzda eşimde sizin söylediklerinizi söylüyo değişmem vs gbi takılıyorum şaka yapıyorum ben diyo ama kalp bu kırılıyo işte...braz önce aradı kendisi işte logar kapağı mevzusu açıldı bi şklde ..sen niye böyle kötü düşünüyosun ben seni ne kadar çok seviyorum kötü niyetlemi diyorum ben onları sevdiğimden takılıyorum diyo..nasıl bi sevgi anlayısı varsa çözemedimki

Biz kadınlar çok hassasız, her şeyin altından binbir türlü mana çıkarmaya bayılıyoruz. dün gece eşime; başımın belası, annen seni bana bela diyemi doğurdu diyorum şakayla. oda bana evet tatlı belayım ben deyip gülüyor Ama bana bu lafı dese çok bozulurum, küserim :)

Şimdi eşiniz sizi çok seviyor ama konuşurken kırılabileceginizi düşünmeden konuşuyor. Altında ard niyet aramayın ve size bu tarz şeyler söylediğinde sürekli ikaz edin. hemen değil ama bir süre sonra bu kafasında yer etmeye başlayacak ve ona göre davranıcak.

bende bunları takıyorum işte kafaya bilmiyorum abartıyomuyum ama saçma sapan düşünmeye başladım.ben erkek olsam bende isterdim eşim bana süslensin makyaj yapsın tıkır tıkır dolaşsın evn içinde diye...ama baskalarındanda sakınırdım dısarı çıkıosun kadın makyaj yapmıcam dio hala ne diye yap dersn dimi..bırak evde sana süsülensin yada doğal halinide seviyorum askım de bişey de bi gönül al bilemyorum bu makyaj takıntısını.ama sanırım ben bu seklde alıştrdım malesef....tek bgn makyajsız çıkmıştım dısarıya ilk defa o gn demişti askım sen makyajsız ne güzelmişin diye...e o kadar güzeldimde ne zorluosun ozmn dimi makyaja sıkıldım bu konulardan artık kafamı karıstırıyo...ben istiyorumki beni ben olduğum için sevsinn..
tvde bi kadın görüyoruz misal dizide onun güzelliğinden bahsediyolar diyelim.boya güzeli sen ona bin basarsın askım benm karıma bak be fln der gelr sarılır en azından gnlüm olur...e beni makyaja zorlayınca ne farkım kalıyo o boya güzeli dediklernden

Canım dediğim gibi eşin sevgisini afedersin ama biraz odunca ifade ediyor.
Onunla konuş, hoşuna gitmediğini anlat. Eşinde düzelme potansiyeli var. Erkeğin her şaka dediğine gülersen tepene çıkar :10: Böyle şakalar hiç hoş değil zira :19:

madem beğenmiyordu neden evlendin?
ben bu souruyuda sordum eşime...ben seni beğenmesem niye evleneyim sorunun içinde cvbı kendin veriyosun ztn ben beğeniyorum sen kendin ne düşünüyosan artık kafana takıyosun diyo...dedimya anlayamıyorum bu adamı

seni beğeniyordur da neden böle konuşuyor o zaman .. eşin tuhaf bir kişilik ..

mrb arkadaşlar..
belki burdaki dertlern yanında bnmki o kadarda büyütülecek bi konu değil bilemiyorum..ama herkesin derdi kendine dağ derlerya o misal konuya gireyim..
artık eşimi anlayamıyorum bana olan sevgisinden eminim ama hep aynı soru kafamda bu adam beni sevdiği kadar beğeniyormu acaba?
niye böyle düşünüyorum onu anlatmak istiyorum fikirleriniz önemli..
dün dısarı çıkacaktık hazırlandım geldi yanıma makyaj yapmıcakmısın dedi.yok yapmıcam dedim (öylesine tepkisini ölçmek için söyleidm bunu normalde makyajsız çıkmam)aa niye hep yapardın dedi.bu sefer yapmıcam gerek yok askım dedim.aldığım cvp şakayla gülerek söylenen nolur yaaapp askım oldu..neyse yaptm makyajı çıktık dedim bundan sonra sende sürme çek bende makyaj istiyorum tabi şakayla takılıyorum laflar dökülsün diye..ne alakası var şimdi ben seni her halnle beğeniyorum vs dedi.ama makyajlı daha çok beğeniyosun makyaj olmazsa olmazımız oldu niyeyse dedim.
((( her özel paylaşımımızdan önce mutlaka rujunuda sürer benim aşkım lafını duyuyorum mesela)) hayr falan dio ama byık altından gülüo hakverdi yani söylediklerime.
aynı adam dısarda dolaşırken sarısın bi kız görüyoruz tşörtü belini kapamamıs altında dar bi kot bütün hatları belli bian gözü kayıyo bakıyo kız önmzden yürümeye devam ediyo eşim hemen basını yan tarafa vitrinlere çeviriyo bakmamak için..bakmaması gerektiğini bildiği için mahçup bi ifadesi var ses etmiyorum sonuçta kız dikkatini çekiyo evet ama o başta dönüyo bakmamak için ne diyebilirimki.(dikkatini çekmiş olması bile beni çok üzüyo tabi)
bnm göbek deliğim çok içerde şimdi zor zar temzlerm 5 dk sonra yne pislenir.banyo yapıyorum yanıma geliyo göbüşün çıktı bebiş büyüyo falan diye seviyo karnımı sonra askım göbeğin pislenmiş ne değişik göbeğin var falan diyo.ne var bunda diyceksiniz belki ama lütfen okuyun banyodan çıkyorum yatağa giriyoruz sarıp sarmalıyo öpüyo sevdiğini söylüyo hersey iyi yani.askım dedim sen niye böylesin yüüzme baksan aa sivlcen çıkmış dersin..göbeğimi sevsen pislenmiş dersin.omuzlarımı öper derinmi soyluyo noluyo dersin vs bisürü şey var bunun gbi.niye hep güzel anlarda güzel şeyler dururken olumsuz şeyleri görüp söylüyosun üzülüyorum diyorum ay kıyamam sana falan diye şakaya vuruyo.sen le uğrasmazsam kmle uğrascam ben diyo...ve üstüne yeni bombasını patlatıyo surata bak ya logar kapağı suratlı karım benm ve ardndan benm kırılan kalbm onun patlattığı kahkaha.söylesemde anlamdığı için bozulduğumu belli bile etmiyorum.sonra beni alıyo düşünceler niye güzel karım benm dediğini hc hatrlamıyorum bana güzel dediği zmnlar süsülenip makyaj yaptığımda çok güzel oldun hayatım vs bu.normal zmndaysa hep böyle surata bak vs..
dün böyle kalbimi kıran insanıda bu sabah net basında yıl dönümü süprizleri karar kalme çizimleri arastrrken yakaldım(yıl dönümümüz yaklastı kara kalme resmimizin çizilmesinide yıllardr çok istiyorum)
bi yandanda böyle mutlu etmeye çabalar yani.
uzun oldu ama en önmli konuda şu ne zmn tartssak kavga etsek.erkek gbisin lafını duyuyorum yne yerle br olan gururum kalıyo elimde.merak ediyorum kkavga ederken sütliman kibar kibarmı kavga ediyo baska insanlar ben niye bu yakıstrmaya tabi tutuluyorum.üstüne üstlk bana her kavgada bu yakıstrmayı yapan adam benm akrabmdan ve kendi akrabasından bi iki kişininde hanmlıından evlennce ne kadar iyi ev hanımı olacaklarndan bahseder üzülüyorum....
evimiz çok büyük elmdengeldiği kadar yetişmeye çalışıyorum temizliğine de mutfağada yemeğede ama o bende olduğu gbi evdede hep eksik kalan yerleri görüyo yaptığım temziliğe bile karısıyo yoruluyorum eşimi anlayamıyorum beğenildiğimi hissedemiyorum nabmalıyım

ben de aynı durumu yaşıyorum dediklerinizin nerdeyse tamamını da yaşadım iyi kısmını da kötü kısmını da ve artık "anlamıyor rahatsız olduğumu şaka yaptığını zannediyor" fikrinde karar kıldım. siz de canınızı sıkmayın, hamileymişsiniz bi de hormonlar hormonlar :8::8: ben de regl dönemlerimde daha çok alınıyorum :1:

mrb arkadaşlar..
belki burdaki dertlern yanında bnmki o kadarda büyütülecek bi konu değil bilemiyorum..ama herkesin derdi kendine dağ derlerya o misal konuya gireyim..
artık eşimi anlayamıyorum bana olan sevgisinden eminim ama hep aynı soru kafamda bu adam beni sevdiği kadar beğeniyormu acaba?
niye böyle düşünüyorum onu anlatmak istiyorum fikirleriniz önemli..
dün dısarı çıkacaktık hazırlandım geldi yanıma makyaj yapmıcakmısın dedi.yok yapmıcam dedim (öylesine tepkisini ölçmek için söyleidm bunu normalde makyajsız çıkmam)aa niye hep yapardın dedi.bu sefer yapmıcam gerek yok askım dedim.aldığım cvp şakayla gülerek söylenen nolur yaaapp askım oldu..neyse yaptm makyajı çıktık dedim bundan sonra sende sürme çek bende makyaj istiyorum tabi şakayla takılıyorum laflar dökülsün diye..ne alakası var şimdi ben seni her halnle beğeniyorum vs dedi.ama makyajlı daha çok beğeniyosun makyaj olmazsa olmazımız oldu niyeyse dedim.
((( her özel paylaşımımızdan önce mutlaka rujunuda sürer benim aşkım lafını duyuyorum mesela)) hayr falan dio ama byık altından gülüo hakverdi yani söylediklerime.
aynı adam dısarda dolaşırken sarısın bi kız görüyoruz tşörtü belini kapamamıs altında dar bi kot bütün hatları belli bian gözü kayıyo bakıyo kız önmzden yürümeye devam ediyo eşim hemen basını yan tarafa vitrinlere çeviriyo bakmamak için..bakmaması gerektiğini bildiği için mahçup bi ifadesi var ses etmiyorum sonuçta kız dikkatini çekiyo evet ama o başta dönüyo bakmamak için ne diyebilirimki.(dikkatini çekmiş olması bile beni çok üzüyo tabi)
bnm göbek deliğim çok içerde şimdi zor zar temzlerm 5 dk sonra yne pislenir.banyo yapıyorum yanıma geliyo göbüşün çıktı bebiş büyüyo falan diye seviyo karnımı sonra askım göbeğin pislenmiş ne değişik göbeğin var falan diyo.ne var bunda diyceksiniz belki ama lütfen okuyun banyodan çıkyorum yatağa giriyoruz sarıp sarmalıyo öpüyo sevdiğini söylüyo hersey iyi yani.askım dedim sen niye böylesin yüüzme baksan aa sivlcen çıkmış dersin..göbeğimi sevsen pislenmiş dersin.omuzlarımı öper derinmi soyluyo noluyo dersin vs bisürü şey var bunun gbi.niye hep güzel anlarda güzel şeyler dururken olumsuz şeyleri görüp söylüyosun üzülüyorum diyorum ay kıyamam sana falan diye şakaya vuruyo.sen le uğrasmazsam kmle uğrascam ben diyo...ve üstüne yeni bombasını patlatıyo surata bak ya logar kapağı suratlı karım benm ve ardndan benm kırılan kalbm onun patlattığı kahkaha.söylesemde anlamdığı için bozulduğumu belli bile etmiyorum.sonra beni alıyo düşünceler niye güzel karım benm dediğini hc hatrlamıyorum bana güzel dediği zmnlar süsülenip makyaj yaptığımda çok güzel oldun hayatım vs bu.normal zmndaysa hep böyle surata bak vs..
dün böyle kalbimi kıran insanıda bu sabah net basında yıl dönümü süprizleri karar kalme çizimleri arastrrken yakaldım(yıl dönümümüz yaklastı kara kalme resmimizin çizilmesinide yıllardr çok istiyorum)
bi yandanda böyle mutlu etmeye çabalar yani.
uzun oldu ama en önmli konuda şu ne zmn tartssak kavga etsek.erkek gbisin lafını duyuyorum yne yerle br olan gururum kalıyo elimde.merak ediyorum kkavga ederken sütliman kibar kibarmı kavga ediyo baska insanlar ben niye bu yakıstrmaya tabi tutuluyorum.üstüne üstlk bana her kavgada bu yakıstrmayı yapan adam benm akrabmdan ve kendi akrabasından bi iki kişininde hanmlıından evlennce ne kadar iyi ev hanımı olacaklarndan bahseder üzülüyorum....
evimiz çok büyük elmdengeldiği kadar yetişmeye çalışıyorum temizliğine de mutfağada yemeğede ama o bende olduğu gbi evdede hep eksik kalan yerleri görüyo yaptığım temziliğe bile karısıyo yoruluyorum eşimi anlayamıyorum beğenildiğimi hissedemiyorum nabmalıyım

benım esimde oyle bende sporcuyum bacaklarım kollarım kaslı 2. hamilelık var halılıyle kılolarda alındı iyice sisko oldu anlıycan...banada hep ronoldo bacaklı dıor kolların benim baldırımdan kalın selulitlerın cıkmıs diyor....daha neler bende basta alınırdım kızardım ama simdı bende cok sikildıgımda saygıyı yıtırmden onun begenmedığını bıldıgım yerlerını soyluyorum...anlıyor susuyor ozaman sana takılmak hosuma gıdıyor dıo..

ben de aynı durumu yaşıyorum dediklerinizin nerdeyse tamamını da yaşadım iyi kısmını da kötü kısmını da ve artık "anlamıyor rahatsız olduğumu şaka yaptığını zannediyor" fikrinde karar kıldım. siz de canınızı sıkmayın, hamileymişsiniz bi de hormonlar hormonlar :8::8: ben de regl dönemlerimde daha çok alınıyorum :1:

beni çok iyi anlarsınız o zmn allah sizde banada sabır versn ne diyim dediğiniz gbi analamıyolar şaka yapıyoruz diyolar çünkü

benım esimde oyle bende sporcuyum bacaklarım kollarım kaslı 2. hamilelık var halılıyle kılolarda alındı iyice sisko oldu anlıycan...banada hep ronoldo bacaklı dıor kolların benim baldırımdan kalın selulitlerın cıkmıs diyor....daha neler bende basta alınırdım kızardım ama simdı bende cok sikildıgımda saygıyı yıtırmden onun begenmedığını bıldıgım yerlerını soyluyorum...anlıyor susuyor ozaman sana takılmak hosuma gıdıyor dıo..

sizin taktiği deniycem bende belki o şklde anlar.bu erkekler neden kadınların hassas olduğunu kırılabileceklerini düşünmüyolar...en çokta sunu merak ediyorum ben le değilde aleni güzel afet bi kadınla evlenseydi eşim ozmnda kulp takarmıydı böyle...adamın kişiliindemi bendemi sorun off

seni beğeniyordur da neden böle konuşuyor o zaman .. eşin tuhaf bir kişilik ..

böyle konustuğu için beğenemediğini düşünüyorum malesef yada dediğiniz gbi beğeniyosa neden böyle konuusyor.herseyin tuhafıda beni bulur ztn:)gittim kocanın bile tuhafını buldum

Canım dediğim gibi eşin sevgisini afedersin ama biraz odunca ifade ediyor.
Onunla konuş, hoşuna gitmediğini anlat. Eşinde düzelme potansiyeli var. Erkeğin her şaka dediğine gülersen tepene çıkar :10: Böyle şakalar hiç hoş değil zira :19:

aynen öyle cnm ben kendmi hırpalamamak için şakalarını uyarmaktan vazgecip gülüp gecmeye rahat takılmaya basladım bi süredir.iyice azıttı eşim.en iyisi her defasında uyarmak

sizin taktiği deniycem bende belki o şklde anlar.bu erkekler neden kadınların hassas olduğunu kırılabileceklerini düşünmüyolar...en çokta sunu merak ediyorum ben le değilde aleni güzel afet bi kadınla evlenseydi eşim ozmnda kulp takarmıydı böyle...adamın kişiliindemi bendemi sorun off
canım aynısı olurdu...sorun sende degil cunku...erkekler boyleler yanlarındakı kadının farkındalar ama baskalarına karsi bize gelince sankı zorla aldılar...

Okudum okudum aklım almadı. Kocam olacak adam benim elime,yüzüme bir kusur bulacak, bunu da dile getirecek ben bu kadar sakin olamazdım.
Onu dediklerine pişman ederdim.
Değil bu konuda bir daha bana hayatı boyunca şaka(!) yapamazdı.
Gebeymişsin üzmek istemem ama seni hiç kimsenin hele ki eşinin üzmesine asla izin verme.

Sanirim iki problem var. Sizin özgüven problemeniz var ve esiniz de çoçukça davranislari var. Esinizin yaptigi espiriler kendince komik gelebilir fakat sizi kirdiginiza farkinda degil, o konuda pek olgunluk göstermiyor. Sizde sanki her lafi çimbiz ile alir gibi kendinize pek güven yok ve durmadan esinizin sizi begenme çabasindasiniz. Sokakta baska kadinlari görünce bile kiriliyorsunuz. Yapmayin, evlilikte sadece dis görünüs önemli degil, önemli olsaydi insan 60 yil beraber kalirmi?

Bunun yani sira birde iletisim sorunu var. Anladigim kadariyla siz esiniz ile konusmaya çalismisiniz fakat tam derdinizi anlatmamisiniz. Esiniz durumu saka ile son vermeye çalisirken siz ses çikarmamisiniz. Bence siz esiniz ile konusun. Durumu sakaya felan baglamak istese bile, izin vermeyin, ki esiniz gerçekten anlasin sizi nasil kirdigina.

Ayrica burda baska biri demis, sakin evde esofman ile gezmeyin diye, yok erkekler ise gittiklerinde baska kadinlara bakiyorlar diye. Hey Allahim, bu da ne demek? Insan kedi evinde ne giyecegine karar veremezmi? Sirf iste baska kadinlari görüyor diye beklentiye giren erkeklerde sanirim beyin hücre eksikligi var. Sanki calisan bayanlarin esleri evde hep takim elbise ile geziyorlar :9:

Sanirim iki problem var. Sizin özgüven problemeniz var ve esiniz de çoçukça davranislari var. Esinizin yaptigi espiriler kendince komik gelebilir fakat sizi kirdiginiza farkinda degil, o konuda pek olgunluk göstermiyor. Sizde sanki her lafi çimbiz ile alir gibi kendinize pek güven yok ve durmadan esinizin sizi begenme çabasindasiniz. Sokakta baska kadinlari görünce bile kiriliyorsunuz. Yapmayin, evlilikte sadece dis görünüs önemli degil, önemli olsaydi insan 60 yil beraber kalirmi?

Bunun yani sira birde iletisim sorunu var. Anladigim kadariyla siz esiniz ile konusmaya çalismisiniz fakat tam derdinizi anlatmamisiniz. Esiniz durumu saka ile son vermeye çalisirken siz ses çikarmamisiniz. Bence siz esiniz ile konusun. Durumu sakaya felan baglamak istese bile, izin vermeyin, ki esiniz gerçekten anlasin sizi nasil kirdigina.

Ayrica burda baska biri demis, sakin evde esofman ile gezmeyin diye, yok erkekler ise gittiklerinde baska kadinlara bakiyorlar diye. Hey Allahim, bu da ne demek? Insan kedi evinde ne giyecegine karar veremezmi? Sirf iste baska kadinlari görüyor diye beklentiye giren erkeklerde sanirim beyin hücre eksikligi var. Sanki calisan bayanlarin esleri evde hep takim elbise ile geziyorlar :9:

Aynen!
Tamam evde klorak kokan bir tenle,rengi atmış pijamayla takılınmaz.
Ancak her an bir yere gidiyormuş gibi giyinik evde hareket etmek zor olmaz mı?

Aynen!
Tamam evde klorak kokan bir tenle,rengi atmış pijamayla takılınmaz.
Ancak her an bir yere gidiyormuş gibi giyinik evde hareket etmek zor olmaz mı?

Tabiki, insan bakimli olmaya çabalamasi gerekiyor fakat bu ev hayati. Bazen insan temizlik yapiyor ya is sonrasi yoruluyor, temiz bir esofman giymek niye olmasinki?

Allahım çok şükür ki şurda kocan eve gelmeden önce giyin, süslen diyenleri eleştirenler olmuş :)) valla öyle kendinizi evde kainat güzeli gibi havalara sokarsanız eşlerinize hakim olamazsınız. beklentileri tavan yapar başa çıkamazsınız... kendilerini brad pitt zannederler o egoyu sonra indiremezsiniz. herifinizin karısı olmaktan önce sizler bireylersiniz.... lütfen biraz özgüven!!! hasta da olabilirim, uykusuz da kalabilirim, yorgunluktan gözlerim de şişer falan filan. insan böyle bir şey. kendi valideleri evde şık şıkırdım mı geziyor...

yuh yaaa, en çokta kızdığım cümle logar kapağı suratlı karım benim ne demek bu yaaaa....

Valla, kuzum eşin seni yanında yada etrafında bakımlı bakımlı çalışan bayanlarla kıyaslamaya başlamış gibime geliyor. Çalışıyor musun? bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsan. Eşin işten geldiğinde kesinlikle ve kesinlikle eşoftmanlarla durma karşısında sanki heran biryere gidcekmişsiniz gibi giyin. Çünkü, erkekler çalıştıkları yerlerdeki kadınları hep bakımlı görüyorlar, biz kadınlar ise bir yere çıkacağımız zaman giyinirp süsleniyoruz.yani eşleriniz sadece o zaman süslenmiş görüyor. BUNUN İÇİN SİZ DE ÇALIŞIP BİR YERDEN GELMİŞ GİBİ GÖRÜNÜN. Akşam yatakta mutlaka hoş seksi kıyafetler giyin her zaman değil tabii ama yedekte bu tür kıyafetleriniz bulunsun. Evde bile göz kaleminizi çekin hafif ruj sürün bunlar cildinizde sorun yapmaz. En azından yüze bir canlılık verir.

Elinizden geldiği kadar evde şort ve mini etekleri giymeyi deneyin bunları yaptığınızda sorunlu yerleriniz dikkat çekmez. Elbette eşlerinizinde bir eksi tarafları vardır. mesela saçı keldir örneğin kel kafa deseniz ne yapar. birgün siz kötü bir laf söyleyin tepkisine bakın kızarsa sende bana logar kapağı suratlı demiştin hatırlıyormusun söyle ozaman hangisi daha ağır bir laf diye çıkışın. Özgüveniniz biraz eksik gibime geldi. Ben eşime asla Logar kapağı suratlı karım dedirtmem. Sizde kendinize bu tür lafları söyletmeyin eşiniz dahi olsa buna hakkı yok.
Eki Görüntüle 804163 gerçekten bir düşünün derim, logar kapağıda bu yani pis giderleri örtmek için kullanılır

büyük harfle yazılı cümleye de hayret ettim :S çalışan kadınları taklit et demişsin resmen farkında mısın?? :))) çalışıyormuş gibi rol yap, onlara özen, onları kıskan :)) kendinize güvenmekten başka bir şey kurtarmaz sizi benden söylemesi.

büyük harfle yazılı cümleye de hayret ettim :S çalışan kadınları taklit et demişsin resmen farkında mısın?? :))) çalışıyormuş gibi rol yap, onlara özen, onları kıskan :)) kendinize güvenmekten başka bir şey kurtarmaz sizi benden söylemesi.

Ben burada çalışan kadınları taklit et demek istemedim. Bir iş yerinden çalışıp gelmiş gibi yani bakımlı ol demek istedim. Yanlış yöne çekilmiş. Yani evde eşoftmanlarla değil. İşe gidiyormuş yada dışarı çıkıyormuş gibi demek istedim. Aslında bazı kadınlarımız dışarıya ya da çarşıya çıkaarken bile eşoftmanla gidiyor hiç hoş görünmüyorlar. Yanlış anlamayın benim düşüncem budur.

Back
X