eşimi arayim mi

ANNALALE

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
63
2
16
İstanbul
Arkadaşlar lütfen fikrinizi istiyorum ,benim 10 sene iyi sayılmaz bir evliliğin ve 3 çocuğum var yaşları bir birine yakin en küçüğü 8aylik onlara tek bakıyorum haliyle çok bunaldim eşime her gün ne olur erken gel de parka çıkar cucuklari yada başlarında dur de bari alış verişe gideyim vs ev isleri derken ,eşimin isi saat 6de bitiyor akşamları arıyorum nerdesin cay iciyorum orda burada derken hic eve gelmesi yok adamın.kavga kavga derken dun sinirden adam elini kaldırdı beni dövmeye bende bağırdım korktum oda dışarı çıktı bende arkasında bağırdım çocukları parka Çıkart aksama kadar seni bekliyorlar dinlemedi bile bir daka sonra kapı çaldı eşime kapiyui acmadim kufrediyordum sinirimden korkudan acmadim beni dovecek diye oda beni evden kovuyorsun kapıda kalacak değilim sen bana muhtacsin cocuklarima aciyorum senin üzümden eve gelesim yok dedi ve gitti dun geceyi nerde geçirdi bilmiyorum bu gece de gelmedi ne yapayım gururunu ayak altına alıp arayimmi onu simdi ?

Bütün bunları yaptıysam aramazdım ben

Senin yüzünden eve gelesi yok ama fanfiniye gelince wuhuu sabahlar olmasın döktürmüşünüz üç tane.
Valla yerinde olsam hiç sallamazdım gelince de çogafedersin "eşek gibi bakcaksın bu çocuklara ben tek yapmadım bunları" diyerek parka yollardım.

Arama ne hali varsa görsün sen üstüne gittikçe daha bi ağırdan satar beyefendi. Çok iyi bi evliliginiz yokmuş neden 3 çocuk yaptınız. Ben 14 yıllık evliyim 12 yaşında oğlum var cesaret edip 2. Yi ancak yeni yapabildim çok şükür bir sorunumuz da yoktu

arayıp ne diyeceksiniz.bahane yapmış gece eve gelmemek için.kendini zorla evden kovdurmuş.bir de çocuklar için geliyorum diyor dalga geçer gibi.çocuk yapmak için geliyorum demek istedi galiba.gecenin bir vakti gelip horul horul uyuyan babayı çocuklar ne yapsın.

merak ediyorsanız arayın..zaten gurur yapacağınız birşey kalmamış ki ortada.. adam sizi dövmüş siz peşinden çocukları parka çıkar diye bağırmışsınız.. zaten gurur o noktada bitmiş..

Ne güzel ya eve gelmez fink atarlar orada burada ondan sonra da ''senin yüzünden eve gelesim yok'' der işin içinden çıkarlar. Hepsi aynı bunların. Dünyaya erkek olarak gelmek varmış:KK53:

3 çocuk mu naptın cnm ya ? Kaç yaşındasın? Eğitim düzeyin nedir? Mesleğin war mı?

Back
X