esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

didem-yaz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
59
23
8
merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.

esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.

yorum yapabilirseniz cok sevinirim.

Afedersiniz ama sizin gibi insanlara ben tahammül edemiyorum. Adam el üstünde tutup elinden geleni yapmasaydı o zaman değerli olurdu gözünüzde. İtip kaksaydı severdiniz. Ama bence siz bu adamdan ayrılın. Sevmiyorsanız o da kendisini sevmeyen bir kadın için daha fazla emek harcamasın. Yazık ya. Anlattgnz kadaryla eşiniz iyi biri. Bence sevilmeyi hakediyor. Bırakn kendisini gerçekten seven birisiyle mutlu olsun.

ne kadar kolay gelıyo ıyı baba olur dıye evlendım bırsey hıssetmıyorum demek
sırf bunun ıcın evlenılır mı yahu kedıler de anne baba oluyor
bukadar basıte ındırgersenız hayatınızı boyle dugumlenırsınız ıste
sevmek ısteyen ınsana sevmek ıcın bahane cok
sevcek olsan sımdıye severdın
adama da evlılıgınıze de gelecegınıze de gecmıs olsun

Sana iyi davranan,bir dediğini iki etmeyen,gozu dışarda olmayan bir adamı neden bu kadar kolay harcama girişimine giriyorsun anlamıyorum. Şiddet yok aldatma yok bir kere gözyaşı döktürmemis sorunsuz bir aile var ortada... sizin gibi yapanlara SEN KAŞINIYORSUN derler ...bence seni seven bir eşin varken bu durumu bir daha gözden geçir bir daha otur dusun ama çok iyi düşün... yoksa Allah muhafaza gün gelir burada "COOK PİŞMANIM" diye konu acarsin ve burdaki olumlu nasihatleri bir bir hatırlatırlar sana :)

merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.

esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.

Bi süre ayrı bir tatil yapın. O vakit herşey netleşir.

Arkadasini nekadar seviyorsun? Yani kocani.

Iyi bir es bulmak okadar zor ki asik olursin diyecegim ama 4 yildir olamamissin bundan sonrada olamazsin herhalde.
Saygı ve sevgi varsa ayrilma derim. Ya ayrildiktan sonra baskasina asik olursaniz ama mutsuz olursaniz?
Yada cok mutlu olursunuz. Bilemem tabi
Ama karisini anlayan itina gosteren bir es bulmak cok zor. Kotu davransa sizin icin ayrilmaya bir bahane olacak ama oda yok. Hakketmiyor gibi adam bosanilmayi.

Sizi kınayan bi yorum yapacaktım ama iş işten geçmiş siz de istemeyerek şu an bu durumdasınız diye kolaylıklar diliyorum.
Alim birine buna benzer bir soru sorulduğunda(soruyu soran erkekti ve bu sebeple boşanmayı istiyordu.) Hayatınıza girecek kimseye nasıl davranacaksanız karınıza da öyle davranın diyordu. Siz de bunu deneseniz? Yani onu güzel sözlerle şımartıp onunla romantik vakit geçirseniz? Küçük hediyeler alıp onu mutlu etseniz? Aşıkmış gibi davransanız yani. Bilmem ki uzun vadede siz de kocanızın kıymetini anlayıp onu sever misiniz?

yaptiginiz her yorumauch hak veriyorum tabikki. bende farkindayim bir baYan olarak daha ne istenir. esime haksizlik yapiyorum surekli ayrilmayi dusundugum icin buda beni mutsuz ediyor. ve tabikki hic hoslanmadim diye birsey yok sadece cok kotu bir iliskim vardi herzaman seven ve aci ceken bendim ve gelicek hayatim icin beni benden daha fazla seven emek veren biriyle gecirmeye karar verdim ama zamanla hoslantim ona olan sevgim arkadas sevgisine donustu.

yaptiginiz her yorumauch hak veriyorum tabikki. bende farkindayim bir baYan olarak daha ne istenir. esime haksizlik yapiyorum surekli ayrilmayi dusundugum icin buda beni mutsuz ediyor. ve tabikki hic hoslanmadim diye birsey yok sadece cok kotu bir iliskim vardi herzaman seven ve aci ceken bendim ve gelicek hayatim icin beni benden daha fazla seven emek veren biriyle gecirmeye karar verdim ama zamanla hoslantim ona olan sevgim arkadas sevgisine donustu.
Yaptığın o kadar yanlış ki oturup dusunsen kendine kizarsin... başkaları tarafından kirilmissin diye neden seni seven bir insanın duygularıyla oynuyorsn ? Bence hayatının en büyük bencilliği bu olsa gerek !!!

Salt mantık evliliği işte bu örnekten dolayı yanlış! Sevmiyorsanız boşanın eşinize de yazık !

üc ay sevgili olarak görustuk ama ablam sayedinde ztn tanisiyorduk ama kendisnin ve benim farkli hayatlarimiz farkli sevgolilerimiz vardi.

esim birsey fark etmiyor cunku ben ztn esimi seviyorum ama onun beni sevdigi gibi degil ona coook deger veriyorum hediye supriz yemekler tatiler ailsine saygi sevgi herzamn yaparim icimden gelerek. sadece paylasmak istedim dusuncelerimin yanlis olup olmadgni gormek istedim.

Back
X