esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

3 ayda nasıl evlendiniz. İnsan sevmediği aşık olmadığı biriyle nasıl evlenir, birde bunca zaman birlikte olurlar.
Eşiniz size kötü davransa çok seviyorum , aşığım boşan demeyin ne olur derdiniz.. Rahat batmış size yazık eşinize böyle düşündüğünü bilse üzülür.

sevmeden biraz olsun sevmeden sadece mantik adina cocuk yapmak adina evlenip karşıdaki insanın hayatıni mahvetme hakkını nerden buluyosunuz insan sevmeden aşık olmadan nasil o adamla aynı yatağa girebilir nasıl içi alır bn mi çok duygusal düşünüyorum bilmiyorum ama insanın içi kaldirmaz sevmediği bi adamdan çocuk yapmayi. Oyuncak değil bu baştan yanlışın büyüğünu yapmissiniz oysa aşkla başlamanız gerekti temeline yazık. ...

sevmeden biraz olsun sevmeden bir insanla sadece mantik adina cocuk yapmak adina evlenip karşıdaki insanın hayatıni mahvetme hakkını nerden buluyosunuz insan sevmeden aşık olmadan nasil o adamla aynı yatağa girebilir nasıl içi alır bn mi çok duygusal düşünüyorum bilmiyorum ama insanın içi kaldirmaz sevmediği bi adamdan çocuk yapmayi. Oyuncak değil bu baştan yanlışın büyüğünu yapmissiniz oysa aşkla başlamanız gerekti temeline yazık. ...

Afedersiniz ama sizin gibi insanlara ben tahammül edemiyorum. Adam el üstünde tutup elinden geleni yapmasaydı o zaman değerli olurdu gözünüzde. İtip kaksaydı severdiniz. Ama bence siz bu adamdan ayrılın. Sevmiyorsanız o da kendisini sevmeyen bir kadın için daha fazla emek harcamasın. Yazık ya. Anlattgnz kadaryla eşiniz iyi biri. Bence sevilmeyi hakediyor. Bırakn kendisini gerçekten seven birisiyle mutlu olsun.

Aynen katılıyrum bu mesaJ yazılmamıs olsydı aynılarını yazardım ve ek olrk sakın o adamı aldatma

sanirim yorumlarim okunmuyor. hic sevmedim hoslanmadim demiyorum bu duygularim cok agir basmiyor zamanla degistiler. 3 ay sonra karar verdik evlenmeye ondan sonra evlilik sureci
basladi.

Çok afedersiniz, belki mahrem olacak ama sevmediğiniz bir adamla aynı yatağa nasıl girdiniz? Ben yapamam. Hayatımda bir kez evet bu adam ideal eş olur, eve barka bağlı olur, işi gücü var, geliri düzenli ve iyi diye bir adamla birlikte oldum ve fakat benim içim adamı görünce erimiyordu ve tek bir kez öpüşmem yetti o adamla evlenemeyeceğimi anlamam için.
Bir eşin sadık olması, iyi olması, iyi davranması, kibar, efendi/hanımefendi olması
Bunlar zaten olması gereken özellikler. Bu sebeple kimse evlenmez ki?
Sevdiğiniz insanın bu özelliklere sahip olması önemli olan.
Hani yorum yapan üyeler demiş ya rahat mı battı diye, açıkçası böyle hatalı bir evlilik yapsam, aman şiddet yok, aldatma yok boşanmıyım, rahat mı battı bana demem.
Ben en başından yanlış bir evlilik yaptım, geri dönem lazım derim.
Umarım çocuğunuz yoktur.

Didem özel ama bir soru sorucam; cinsellik ne durumda? O meselede uyum varsa, mutluysan bu adamdan ayrılma derim. Aksi ise başka yorum yapıcam

Çok afedersiniz, belki mahrem olacak ama sevmediğiniz bir adamla aynı yatağa nasıl girdiniz? Ben yapamam. Hayatımda bir kez evet bu adam ideal eş olur, eve barka bağlı olur, işi gücü var, geliri düzenli ve iyi diye bir adamla birlikte oldum ve fakat benim içim adamı görünce erimiyordu ve tek bir kez öpüşmem yetti o adamla evlenemeyeceğimi anlamam için.
Bir eşin sadık olması, iyi olması, iyi davranması, kibar, efendi/hanımefendi olması
Hani yorum yapan üyeler demiş ya rahat mı battı diye, açıkçası böyle hatalı bir evlilik yapsam, aman şiddet yok, aldatma yok boşanmıyım, rahat mı battı bana demem.
Umarım çocuğunuz yoktur.
ben basdan hic sevmedim hoslanmadim demedim zaten guzel basladi hersey zamanla duygularim kadin ve erkek arasindaki ask yerine dostluga hayat arkadasligina birakti. yani bunca insan onca yil evli kaliyor ve zamanla duygulari degismiyormu?

Umarım çocuğunuz yoktur.
Evet aynı anda aynı noktaya değinmişiz. Kasten cinsellği sordum ben de.. " aaa bak orda çok iyiyiz işte" derse şımarıklık var bu işte diyecektim. Basit bir el üstünde tutulunca ne oldum delisi olmuş eş vakası yazacaktım . Ancak cinsellik yoksa ve ya işkence ise yorumum bunlar olacaktı konu sahibine..
İyi diye, cici diye evlilik sürdürülemez. Yaptığın hatadan dön gec olmadan. Bu kafayla zaten aldatırsın konu sahibi

merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.

esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.

yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Cocuk var mi yok mu?

Niye evlendin kardeşim madem başına silah mı dayadılar?
Şakamı,evcilik mi geliyor sana evlenmek evlenmeseydik..Yazık günah değilmi o adama !!

merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.

esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.

yorum yapabilirseniz cok sevinirim.

Eh zaten en başında aşık değilmişsiniz

benim icin ask evliligi degildi

yazmışsınız. Evlenirken bunu kabullenmişsiniz ama kalp gerçekten boşluk kabul etmiyor, çarpmayı aşkı heyecanı özlüyor.

İyi insan, beni des viyor, işi gücü de var bari evleneyimden evlilik oluyor ama aşk olmuyor ne yazık ki.

Aşık değilseniz değilsinizdir, aşkı tatmanızın tek yolu başkasına aşık olmak şu durumda ben başka yolunu göremedim. Sizin yerinizde olsam boşanırdım çocuk da yokmuş. Acımayla, kıyamıyorum yazıkla aşk, şehvet olmaz.

Son düzenleme:
Sizin ki sadece çok erken olmuş
Aşk zaten öyle 10 sene 20 sene sürmüyor Bigün bitiyor.
Ama sevgi saygı varsa sizden Mutlu'su olmaz
Zaten kocanda çok iyi biriymiş
Aşık olduğun ama seni döven hakaret eden bi kocan olsa inan bunları düşünemezdin keşke iyi biri olsada varsın aşk olmasın derdin.
Ayrıca bak burda yazıyorlar ne tip adamlar okuyoruz o kadınlar aşık mı sanki nefret ediyorlar ama beraberler.
Bence kendini toplamalısın
Yanlış anlama ama hata yapıp sonradan çok pişman olabilirsin

ben basdan hic sevmedim hoslanmadim demedim zaten guzel basladi hersey zamanla duygularim kadin ve erkek arasindaki ask yerine dostluga hayat arkadasligina birakti. yani bunca insan onca yil evli kaliyor ve zamanla duygulari degismiyormu?
Gittikçe tereyağı gibi erimeye basladın ama :)
Aşksız , sevgisiz bir evlilik sadece heyecanını yitirmiş, monotonlaşmış bir ilişkiye bağladı . Şimdi ne diyelim sana?

İyi de o dediğin kaç yıllık evliliklerde oluyor. 4 yıl monotonlaşmak için kısa bir süre değil mi? Ben sevgilimden ayrıldığımda 8 yıldır birlikteydim ve arkasından köpekler gibi ağlamıştım.
Hoşlanmak başka bir şey. Sevmek başka bir şey.
Herhangi birinden herhangi bir sebepten hoşlanabilirsin. Sırf renkli gözlü diye birinden hoşlanabilirim ama bu onu seveceğimi ve kocam olarak isteyeceğimi göstermez.
Hayat arkadaşlığı başkadır, arkadaşlık başkadır.
Benim çok yakın erkek arkadaşlarım var, ama hiçbirinin üzerimde donlarını yıkamak istemem mesela ama 15 yıllık bir evlilikten sonra ona karşı olan aşkım eski şiddetini kaybetse bile "ben bu adamın donunu neden yıkıyorum" diye sormayacağım bir adamla evli olmak isterim.
Konuyu çevirdin.
Önce sevmiyordum diyordun, şimdi hayat arkadaşı diyorsun?
Hangisi.
Arkadaşlık ve hayat arkadaşlığı 2 farklı kavram çünkü.

Aşkın sönmesi ile arkadaş olarak sevmek çok farklı şeyler ama.

Yani unutamadigin baska biri yoksa eger kocanin kiymetini bil.. Bu devirde oyle iyi kocayi nerden bulacaksin. Oyle her dakika ozleyemezsin zaten.. Düşün bakalim eşin seni aldatsa üzülür müsün ??

yani özet bumu:
daha fazla bencillik yapmamaliyim esimede bu dusuncelerimle haksiz etmemeliyim.

veya bu dusuncelerim devam edecekse mutlu Bir hayat sürdürebilmesi icin ayrilmaliyim.

Back
X