esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.

esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.

yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Ayni hissi 8.5 yillik evliligimin 7 yilinda yasadim yaklaşık olarak her sabah bosanmak istiyorum fiktiyle uyanip aksami ayni dusuncelerle edip hicbirsey yapamiyordum. Bitmesin emege yazik olmasin, duzen bozulmasin diye zerre kadar tek bir gunu haketmedigi halde suruklendim. Ama ne yazikki olan bana oldum kendimi yıprattım üzüldüm ama o cesareti sonunda buldum ve simdi cok mutluyum mutlulugumuzuda taclandiracagiz susam tanemizle. Bence cocukta yoksa hic dusunme artik mutsuz oldugun bir iliski carkinin icinde kalmak zorunda degilsin emin ol nefes aldigini hissedeceksin.

Aşk dediğimiz şey fizyolojik olarak hormonlarımızın bize kurduğu tuzaklardan ibaret. Ciddi söylüyorum. Aşkın nörobiyolojisini araştırmanızı öneririm. Kısaca aşkın kalple ilişkisi yok, herşey beyinde başlar ve biter. Bir kadın isterse bir adama aşık olabilir. Olamıyorsan sebebi o adamın aşık olunmayacak biri olması değil, senin aşkın kavramını kafanda büyütmen ve önyargıların. Deli divane aşık olarak evlenseydin de bundan 15 yıl sonra senin ihtiyacın olan tek şey sana sonsuz güven verecek, sevecek bir insan olacak. Aşık olarak evlenenlerin boşanma yüzdeleri çok daha yüksek biliyorsun, çünkü aşkın o kör halinde eksik/hatalı bütün yönler görmezden geliniyor. Samimiyet sınırı aşılınca da her şey bir bir batmaya başlıyor. Bana göre bir insanı cinsel olarak itici bulmuyorsan yani tensel uyumu yakalamışsın zeka uyumunda sıkıntı olmaz. Şuan hayatımda olan insan bana dedi ki, sana her şeyin güveni verirsem bana merak duymazsın, uzaklaşırsın. Ama yine de seninleyim senden habersiz hiçbir şey yapmam. Gerçekten de öyle. Her şeyi çözersen cazibesini kaybeder. siz artık evlenmişsiniz ama mümkün değil aşkın dolu dizgin devam edebilmesi. Benim tavsiyem ilişki uzmanlarından yardım alman. Bakış açın değişince hayatta en önemli şeyin güven olduğunu göreceksin. Bir de iyi bir baba olacağını düşündüm demişsin. Anne olmakta eşler arasındaki bağlılığı geliştirir. Hem senin açından da iyi olur. Dediğin gibi eminsen, gözün kapalı evladını emanet edebileceğin gelecek vaad eden biriyse kaybetme. Öyle ya ölümlü dünya. Kırmamak kırılmamak lazım. Umarım her şey güzel olur. Eşinin kalbine bağlanır kalbin.

Ben seni kinamiyorum. Empati kurdugumda anlayabiliyorum. İliskinin basindayken tatli heyecanlari yasamis olsaydin su an ayrilmayi dusunmezdin. Bununda sebebi sevgi eksikligi. Ama su an gercekten dogru düzgün adam sayisi az. Seni heyecanlandirabilecek adamin karakterinin duzgun olmasi bu devirde zor gibi. Elindekine sukret bence

Afedersiniz ama sizin gibi insanlara ben tahammül edemiyorum. Adam el üstünde tutup elinden geleni yapmasaydı o zaman değerli olurdu gözünüzde. İtip kaksaydı severdiniz. Ama bence siz bu adamdan ayrılın. Sevmiyorsanız o da kendisini sevmeyen bir kadın için daha fazla emek harcamasın. Yazık ya. Anlattgnz kadaryla eşiniz iyi biri. Bence sevilmeyi hakediyor. Bırakn kendisini gerçekten seven birisiyle mutlu olsun.
Ha yaşa..

O adam aşkla sevilmeyi hakediyor, sende aşkla sevmenin ne demek olduğunu hissetmeyi hakediyorsun. Bu yüzden ayrılmak ikiniz içinde en doğrusu.
Beni eşim aşkla sevmese ve sırf iyi bi eş iyi bi anne olacağıma inandığı için yanımda kalsa sanırım dünyanın en mutsuz kadınlarından biri olurdum.
Bu haksızlığı ne ona nede kendine yapma.

O Adamında hayatını mahvetmiş olacaksınız. Belli ki seviyor da sizi. Bunca emek verecek boşanmış bir Adam olarak devam edecek. Toplum sadece kadına boşanmış etiketini yapıştırmıyor erkeğe de yapıştırıyor. Bundan sonra kendine bir hayat kurmaya çalışsa belki yeniden birini sevse de karşısındakinin kafasında hep:
-neden..??

Peki onun başka biriyle olabilme ihtimali size ne hissettiriyor? Mesela düşünün başkasıyla evlendiğini onu sevdiğini mesela bir kaç yıl sonra çocuğu eşiyle yanınızdan geçse ne hissedersiniz
-aman ya hiç umursamam içim hiç
Cız etmez diyorsanız bırakın Ada'm kendine yeni bir aile kursun
Eğer içiniz ürperiyorsa, evliliğine ve eşine şans ver sevgi emektir, bence sevmiyor olamazsın.

Ayni hissi 8.5 yillik evliligimin 7 yilinda yasadim yaklaşık olarak her sabah bosanmak istiyorum fiktiyle uyanip aksami ayni dusuncelerle edip hicbirsey yapamiyordum. Bitmesin emege yazik olmasin, duzen bozulmasin diye zerre kadar tek bir gunu haketmedigi halde suruklendim. Ama ne yazikki olan bana oldum kendimi yıprattım üzüldüm ama o cesareti sonunda buldum ve simdi cok mutluyum mutlulugumuzuda taclandiracagiz susam tanemizle. Bence cocukta yoksa hic dusunme artik mutsuz oldugun bir iliski carkinin icinde kalmak zorunda degilsin emin ol nefes aldigini hissedeceksin.
Boşandınız mı anlamadım ben

Ne aski ya 25 yasindayim evlenicem bende asik degilim ama 10 yil icinde hayatima cikan insanlarda nefret ettim..neler neler...asiktim aldatildim asiktim sevilmedim asiktim hirpalandim saygi duyulmadim ne aski ? Sevgi cok baska..ona bir sey bir sey olsa canin yanmaz mi ? Uzulmezmisin ?? 18 yasinda ki hallerinizi nasil ariyorsunuz pes gercekten..kiymet bilin bugun kadinlarn yuzde kaci siddetin turlusune maaruz kaliyor ya da hayatnda 2.plana atiliyor erkek tarafinin..hatalari degil guzel yonlerini gorun sizde mukemmel degilsiniz cunku.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle diyorum biliyomusun kocası çok iyi kadınlar genelde sevmiyor ama işitmediği hakaret yemediği dayak kalmayanlar 'aslında iyi biri' diyor.
Erkeklere bazen hakveriyorum bazı kadınlar gerçekten ne istediğini bilmiyor.
Cidden oyle ben mesela cok seviliyorum ama bazen simardigimi farkediyorum oz elestiri yapiyorum hemen..biraz sert ciksin odum kopuyor ariyorum donup yana yakila bence konu sahibinin esino bulup biraz surundurmesi icin akil vermek lazim : )))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden oyle ben mesela cok seviliyorum ama bazen simardigimi farkediyorum oz elestiri yapiyorum hemen..biraz sert ciksin odum kopuyor ariyorum donup yana yakila bence konu sahibinin esino bulup biraz surundurmesi icin akil vermek lazim : )))))
bencede senin taktik ise yarar adam bir biraksa varya nasil yıkılır bir ders lazi. Sanırım:)

bencede senin taktik ise yarar adam bir biraksa varya nasil yıkılır bir ders lazi. Sanırım:)
Hayir ya da adamin damarina bassin biraz aci ceksin anlar belki zaman zaman bunuda yaptigim oluyo utandim kendimden : )))))

Bir de benden sana bir tavsiye o ettafinda cok asigim esimle birbirimize oluyoruz numarasi kesen kadinlarin cogunun evliligi berbat ..disardan insanlara bakip ben neden boyleyim diye kendini sorgulama insanlar disarda askim canim cicim evde tencere tava..evlenmek uzere olan bir arkadasim sozde cok asik ama cocuk buna neler dedi zamaninda sorsan asiklar yine kuzenim..kuzenimi bilmesem inanirdim o somurrtuk kuzenimi bana bir anlatyor esi ; )) vay be diyorum ben herlde yilllarca birlikte buyudgm cocugu taninadim..uydurdugu yalanlarin bini bin para cok dusunceliymis cicekler alirmis :))) (basina kakiyo adamin cicek al diye) sonra sosyal medyaya : ))) yani cevrendeki o asik numaralari cekenleri iyi gozlemle : ))

cok sagolun dün den bugune daha mantikli dusunmemi saglayan gözlerimi acmasini saglayan yorumlari var bircogunuzun. bugun annem ile acik acik konustum. annem babama deli gibi asikti 24 senenin sonunda (24 sene Boyunca hem beden olarak hem sözlü olarak siddet gormus bir insan) ayrildilar ve annemde diyor yillar sonra ask / sevgi yerine hicbise kalmiyor seni doven soven biriyle. ama sana deger veren huzur buldugun biriyle zamanla sevgin dahada büyür ztn arkadas es dost hersey olmussunuz. bu aralar esimin birkac kararlari yüzünden kafamin karisik oldugunu düsünüyor.
sizin fikirleriniz ve annemin soyledikleri bana cok iyi geldi. tesekkur ederim positif yorum yapanlara

Bir de benden sana bir tavsiye o ettafinda cok asigim esimle birbirimize oluyoruz numarasi kesen kadinlarin cogunun evliligi berbat ..disardan insanlara bakip ben neden boyleyim diye kendini sorgulama insanlar disarda askim canim cicim evde tencere tava..evlenmek uzere olan bir arkadasim sozde cok asik ama cocuk buna neler dedi zamaninda sorsan asiklar yine kuzenim..kuzenimi bilmesem inanirdim o somurrtuk kuzenimi bana bir anlatyor esi ; )) vay be diyorum ben herlde yilllarca birlikte buyudgm cocugu taninadim..uydurdugu yalanlarin bini bin para cok dusunceliymis cicekler alirmis :))) (basina kakiyo adamin cicek al diye) sonra sosyal medyaya : ))) yani cevrendeki o asik numaralari cekenleri iyi gozlemle : ))
Kesinlikle katılıyorum....

Birgün diyceksiniz ki keşke bende sırılsıklam aşık olabilseydim.yada aşık olduğum bir adamla evlenseydim.

4 yıl olmuş. Bu 10 yıl olduğunda ne yapıcaksınız? Hayatınızın en güzel 10 yılını çok sevmediğiniz biriyle geçirmiş olucaksınız. En önemlisi çocuk yok. 4 yıl gibi bir zamanda aşık olamadıysanız , daha da olamassınız.
Herkes kötü yorum yapmış. Şunu bilin ki herkes aşık olduğu insanla evlenmiyor.biraz uzaklaşın, belki ben bu adamı seviyormuşum dersiniz. Elden kaybedince anlıyor insan ..

Olmuyorsa zorlamayın, sevmediğiniz bir adamla yaşlanamassınız.

merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.

esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.

yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Çok garip bir durum olsa gerek senin için ?
Birlikte olduğun adamla , sonuçta her gün ayni yatağa girdiğin adama arkadaş gözü ile bakabiliyorsan sorun sendedir. Madem arkadaş gözü ile bakiyorsun neden evleniyorsun ? Evlendin hala bu birlikteliği neden sürdürüyorsun, Bence biraz aklı selim davranip düşünmelisin bu devirde sakin ve anlayişli koca bulmak zorken sen elindeki kocayi arkadaş gibi görüyorsun . Allah Akil versin ne diyim.....

Back
X