esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

:) senin gibi anlamadan yorum yapanlara icimden birseyde yazmak gelmiyor acikcasi birsey yazmak icin yazanlar benim gercekten onem verdigim bir konuya yorum yapmasinlar rica ediyorum.
buarada esimi hergun esek sudan geliceye kadar iskence ediyorum simdi yazik diyin bare...
Anlamadan değil anlayarak yorum yaptığım için yazık dedim.
Yazık olması için işkence etmen falan mı gerekiyor? Sadece fiziksel şiddette mi yazık oluyor.."Bare"
Her insan eşinin kendisine aşık olmasını ister.
Beni arkadaşı olarak seven bir eş istemem o zaman bana yazık olur,benim düşünceme göre bu üzücü bir durum.
Siz kendi vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz sanırım.Yorum istemiyorsanız ,hiç yazmayacaktınız.

Anlamadan değil anlayarak yorum yaptığım için yazık dedim.
Yazık olması için işkence etmen falan mı gerekiyor? Sadece fiziksel şiddette mi yazık oluyor.."Bare"
Her insan eşinin kendisine aşık olmasını ister.
Beni arkadaşı olarak seven bir eş istemem o zaman bana yazık olur,benim düşünceme göre bu üzücü bir durum.
Siz kendi vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz sanırım.Yorum istemiyorsanız ,hiç yazmayacaktınız.
Ben karisdaki insanlari onyargili yorumlara karsiyim. Adama yazik lafindan ne cikartmam anlamam gerekiyor? evliligime yaptiginiz bu yorum ne katacak. ben zaten farkindayim bazilarinin oylesine yorum olsun diye yorum yaptiklarini. ben esimi sevmiyorum asla demedim kendi icimde neler oldugunu anlayabilmek icin yazdim zaten. esimi ilk gunki gibi hoslanti sevgi yok dedim. onu arkadadim dostum babam kardesim hereeyim gibi seviyorum dedim bununda zaten uzun süren cogu evlilikde olabilicegni cogu akli basinda arkadaslarimiz yorumlarinda yazmis. bir düsene ben vurim hesabi sizinki.

Ben karisdaki insanlari onyargili yorumlara karsiyim. Adama yazik lafindan ne cikartmam anlamam gerekiyor? evliligime yaptiginiz bu yorum ne katacak. ben zaten farkindayim bazilarinin oylesine yorum olsun diye yorum yaptiklarini. ben esimi sevmiyorum asla demedim kendi icimde neler oldugunu anlayabilmek icin yazdim zaten. esimi ilk gunki gibi hoslanti sevgi yok dedim. onu arkadadim dostum babam kardesim hereeyim gibi seviyorum dedim bununda zaten uzun süren cogu evlilikde olabilicegni cogu akli basinda arkadaslarimiz yorumlarinda yazmis. bir düsene ben vurim hesabi sizinki.
E şimdi bu durumu normal bir durum olarak görüyorsanız ve aklı başında bir kişilik olarak neden konu açtınız? Neyin yardımını istiyorsunuz?
Ha normal bir durum görmüyorsanız ki 'düşene bir tekme' gibi bir yorumda bulunmuşsunuz ,empati yapıp eşinize üzüldüğüm için neden öfkeleniyorsunuz?
Sevgim onun için yeterli diyorsanız neden gocunuyorsunuz ki..

E şimdi bu durumu normal bir durum olarak görüyorsanız ve aklı başında bir kişilik olarak neden konu açtınız? Neyin yardımını istiyorsunuz?
Ha normal bir durum görmüyorsanız ki 'düşene bir tekme' gibi bir yorumda bulunmuşsunuz ,empati yapıp eşinize üzüldüğüm için neden öfkeleniyorsunuz?
Sevgim onun için yeterli diyorsanız neden gocunuyorsunuz ki..
ben sevgim ona yeterli demedim bunu ben bilemem esim bilmesi gerekir.
öfkem esime acimaniz degil sadece bos bir msj atmaniz burda insanlar bir konuyu paylasiyorki birtakim fikirler alsin adama yazik yorumundan ben sadece öylesine yazIlmis bir yorum okuyorum.
akli basinda olan cogu insaninda kafasi dusunceleri karisabilir ama sizin gibi yorum yapanlar ancak dahada asaga ceker insani. burasi polemik sitesi degil inatla polemige girmeye devam ediyorsunuz. sanirim az cok kendimi belirtebildim.

ben sevgim ona yeterli demedim bunu ben bilemem esim bilmesi gerekir.
öfkem esime acimaniz degil sadece bos bir msj atmaniz burda insanlar bir konuyu paylasiyorki birtakim fikirler alsin adama yazik yorumundan ben sadece öylesine yazIlmis bir yorum okuyorum.
akli basinda olan cogu insaninda kafasi dusunceleri karisabilir ama sizin gibi yorum yapanlar ancak dahada asaga ceker insani. burasi polemik sitesi degil inatla polemige girmeye devam ediyorsunuz. sanirim az cok kendimi belirtebildim.
Polemik değil bu tartışma. Tartışmak da kötü bir şey değil fikir alışverişidir.
Şöyle bir göz gezdirdim yorumlara ,benim gibi düşünen arkadaş da çok ve onların da aklının başında olduğuna eminim.
Burası bir paylaşım platformu ve hangi konuya kimin ne yazacağına belli kurallar çercevesi haricinde kimse karışmıyor. "Normal böyle şeyler bacım,hepimiz arkadaş gibi seviyoruz zaten olması gereken illlaaaammmmm kii bu aşk neymiş arkadaş olacaksın o senin baban olacak o senin çocuğun olacak ,benim de yardımım bu şekilde hadi iyi günler " denmesini bekliyordunuz heralde.
Boş bir mesaj değil aksine daha dolu belki"Yazık adama ya" belli ki aklı başında olarak nitelendirdiğiniz o yorumlardan daha fazla etkiledi sizi,belli ki bir yerlere bam telinize dokundu.
Sevgi elbette olacak ama eşe ya da sevgiliye duyulan aşk bambaşka bişey.. Yaşamanızı ve yaşatmanızı dilerim..İyi günler..

merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.

esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.

yorum yapabilirseniz cok sevinirim.

Bak ben şuna inanıyorum hayatta,Eşiniz en iyi arkadaşınızdır.Önemli olan da budur zaten.

Seninle ilgileniyor,sorumluluklarını biliyor.Hatta fazlası için uşraşıyor..Ne istiyorsun eşinden?Yazık değil mi adama.,sırf kalbini titretmedi diye yanında sürekli boşanmak isteyen bir kadın var.Eşin bunu hak etmiyor bence:(
Aşk dediğin ne ki,hangi aşk baki kalıyor.Eğer Aşkların altı dolu değilse,zamanla bitip mantıklı bakmaya başlıyorsun.

Eşinin de yuvanın da kıymetini bil,hakkında hayırlı bu içiş öyle düşün.Eşini, kimsenin aşkı ile kıyaslama lütfen.
Adam gibi adam zor bulunuyor artık.

Bir gün boşanırsan çok üzülürsün,
Ve şunu da söyleyeyim,sen ayrılırsan Eşin hak ettiği kadını bulur,ama bu sefer sen de hak ettiğin adamı bulursun
Buraya gelip eşime çok aşığım amaaaa şunu yapmıyor,böyle üzüyor vb çok mutsuzum gibi konular açman muhtemel.

Hayırlısı olsun hakkında.

Bak ben şuna inanıyorum hayatta,Eşiniz en iyi arkadaşınızdır.Önemli olan da budur zaten.

Seninle ilgileniyor,sorumluluklarını biliyor.Hatta fazlası için uşraşıyor..Ne istiyorsun eşinden?Yazık değil mi adama.,sırf kalbini titretmedi diye yanında sürekli boşanmak isteyen bir kadın var.Eşin bunu hak etmiyor bence:KK43:
Aşk dediğin ne ki,hangi aşk baki kalıyor.Eğer Aşkların altı dolu değilse,zamanla bitip mantıklı bakmaya başlıyorsun.

Eşinin de yuvanın da kıymetini bil,hakkında hayırlı bu içiş öyle düşün.Eşini, kimsenin aşkı ile kıyaslama lütfen.
Adam gibi adam zor bulunuyor artık.

Bir gün boşanırsan çok üzülürsün,
Ve şunu da söyleyeyim,sen ayrılırsan Eşin hak ettiği kadını bulur,ama bu sefer sen de hak ettiğin adamı bulursun
Buraya gelip eşime çok aşığım amaaaa şunu yapmıyor,böyle üzüyor vb çok mutsuzum gibi konular açman muhtemel.

Hayırlısı olsun hakkında.
tsk ederim yorumun icin. kendimi isteklerimi gozden gecirdikden sonra ikimiz icinde hayirlisi neyse onun olmasini istiyorum, ve olucaginada inaniyorum. sagol

Polemik değil bu tartışma. Tartışmak da kötü bir şey değil fikir alışverişidir.
Şöyle bir göz gezdirdim yorumlara ,benim gibi düşünen arkadaş da çok ve onların da aklının başında olduğuna eminim.
Burası bir paylaşım platformu ve hangi konuya kimin ne yazacağına belli kurallar çercevesi haricinde kimse karışmıyor. "Normal böyle şeyler bacım,hepimiz arkadaş gibi seviyoruz zaten olması gereken illlaaaammmmm kii bu aşk neymiş arkadaş olacaksın o senin baban olacak o senin çocuğun olacak ,benim de yardımım bu şekilde hadi iyi günler " denmesini bekliyordunuz heralde.
Boş bir mesaj değil aksine daha dolu belki"Yazık adama ya" belli ki aklı başında olarak nitelendirdiğiniz o yorumlardan daha fazla etkiledi sizi,belli ki bir yerlere bam telinize dokundu.
Sevgi elbette olacak ama eşe ya da sevgiliye duyulan aşk bambaşka bişey.. Yaşamanızı ve yaşatmanızı dilerim..İyi günler..
her yorumu dikkate aliyorum olumlu olsunsuz fark etmiyor 'bana' göre olumsuz bosan birak adami sevdigi birini bulsun vs. yorumlarda bile bir anlam cikartabiliyorum. ama sadece yazik uzuldum adama yorumundan degil. tesekkür ederim son cumleniz icin bende öyle umuyorum... iyi günler

dün izledim filmi ve evet film gercekten cok etkileyici , düsündurucu. cok tesekkur ederim

Rica ederim. Evliliginizi bilemem tabi ki ama siz esimi sevmiyorum demiyorsunuz aşik degilim diyorsunuz. Etrafimizdaki kaç evlilik aşk uzerine kuruluyor bilemeyiz ki. Herkesin eşini secerken farkli nedenleri var. Kimi aşik oluyor, kimi iyi biri oldugu icin, kimi maddiyat icin vs vs. Siz de iyi biri oldugunu dusunerek evlenmissiniz sanirim ve yanilmamissiniz.

Ayrica aşk dedigimiz duygunun tanimi bile kisiye gore degisen birsey. Ben evliliginizi kurtaracaginiza inaniyorum cunku esinizi seviyorsunuz o sizin gözünüzde iyi biri. Belki de etrafimizda gördüğümüz bir cok evlilikten daha iyi huzurlu bir evliliginiz vardir.

hayatta sansli olanlar aşk evliligi yapmış, bazilari dogru bazilari sirf kompleksten..gelmiş burada konu sahibine ben ask evliligi yaptim, sen de yapsaydin, oyle sevgi olmaz v.s ahkam kesiyor. ya kardesim siz hic mi görmediniz basireti baglanan, kismeti olunca agzi dili tutulan, ya da hic mi yanlis bir karar vermediniz bu hayatta??
Konu sahibinin zaten ici sıkılıyor, soylenen filmi bile hemen acip izlemiş, düşünün caresizligini, gelmis burda evlenmeseydin, bosansaydin, o ne bicim.sevgi v.s ...cevap verince de ben ask.evliliği yaptim cok sukur, sen de yapsaydin v.s ya Allah yukarda, kimin ne olacagini bilemez kimse, bu kadar sert olmayin yardim.isteyen birine..

hayatta sansli olanlar aşk evliligi yapmış, bazilari dogru bazilari sirf kompleksten..gelmiş burada konu sahibine ben ask evliligi yaptim, sen de yapsaydin, oyle sevgi olmaz v.s ahkam kesiyor. ya kardesim siz hic mi görmediniz basireti baglanan, kismeti olunca agzi dili tutulan, ya da hic mi yanlis bir karar vermediniz bu hayatta??
Konu sahibinin zaten ici sıkılıyor, soylenen filmi bile hemen acip izlemiş, düşünün caresizligini, gelmis burda evlenmeseydin, bosansaydin, o ne bicim.sevgi v.s ...cevap verince de ben ask.evliliği yaptim cok sukur, sen de yapsaydin v.s ya Allah yukarda, kimin ne olacagini bilemez kimse, bu kadar sert olmayin yardim.isteyen birine..

Ne guzel yazmissiniz. Keşke bu gibi yerlerde tanimadigimiz kisilerin dertlerini okurken ve elestirirken bu kisi bizim kardesimiz cok sevdigimiz biri de olabilirdi o bize bunu anlatiyor olsaydi ona da boyle tepkiler verirmiydik diye dusunebilsek.

Tabi ki hepmizi ayni dusunmek zorunda degiliz ama daha ince nezaketli duyarli cumleler ile karsit fikrimizi de soyleyebiliriz.

Burada bir cok konu aciliyor bu konu icin demiyorum ama bazen yorumlari okurken iyi ki etrafimda bu kadar acimasiz insan yok diyorum. Biri intihar edecegim diye bir konu acmisti orda bile okuduklarima inanamamistim.

Ne guzel yazmissiniz. Keşke bu gibi yerlerde tanimadigimiz kisilerin dertlerini okurken ve elestirirken bu kisi bizim kardesimiz cok sevdigimiz biri de olabilirdi o bize bunu anlatiyor olsaydi ona da boyle tepkiler verirmiydik diye dusunebilsek.

Tabi ki hepmizi ayni dusunmek zorunda degiliz ama daha ince nezaketli duyarli cumleler ile karsit fikrimizi de soyleyebiliriz.

Burada bir cok konu aciliyor bu konu icin demiyorum ama bazen yorumlari okurken iyi ki etrafimda bu kadar acimasiz insan yok diyorum. Biri intihar edecegim diye bir konu acmisti orda bile okuduklarima inanamamistim.
kesinlikle katiliyorum benim az önceki tepkimde bunaydi yoksa esime acimis bana acimis olayi degil asiri derecede olumsuzluk yansitiliyor karsi tarafa. hepimiz insaniz ve hepimiz hata yapiyoruz. bugun birbaska sorunu olan bir bayan derdini paylasmis ve ilk yorum direk olumsuz ve suclayiciydi hemen altina yazma geregi Duydum konunun disinda. her fikre göruse acigim ama karsidakini incitmeden.

Sana da hak veriyorum(Eskiden bende aşk diye ölürüm)

İnsan ayakları yerden kesilsin ,heyecanlansın istiyor..Başkalarından duyduğu aşk dolu seyleri duyunca bir düşünüyor insan. Sonuçta aynı yastığı paylaşıyorsun.Aşk ile yapılan bile farklıdır.İnsanın dokunuşlarına yansır,haz alması bile değişir..

Bekar biri olarak yazıyorum sana,ben evliliğimden bunları beklerim..

Evlenmeden önce aşık oldun mu hiç,o duyguların eksikliğini yaşıyor olabilirsin ..

Benimde aşık olduğum ilişkilerim oldu,hatta 3 yıl önce erkek arkadaşımla tanıştığımda ilk başta hiç istemedim.Ben bununla hayatta birlikte olmam dedim.Ama onun sabrı,merhameti,şevkati (Babama çok benzettim) bana olan iyi niyeti ,bana sürekli çoçuk muşum gibi verdiği nasihatlar ,ona ilk başlarda yaptığım terslemelere bile olgunlukla cevap vermesi vs sevdirdi kendini..Hatta o sakinliğine bile aşık oldum.Ben böyle bir adamı sevmesem,kimi seveceğim dedim

Gerçi aşık olduğumu ondan ayrılınca anladım bu arada,yanımdayken hala sevmiyorum diyordum.Sonra muma döndüm.
Ben ilk anda aşık olmazsam,sonradan aşık olmam diyordum.25 yaşımda öğrendim ki,oluyormuş ..
Tanıdıkça sevmek en güzeli,ben o aşık olduğum insanlardan tanıdıkça soğudum çünkü.

Sana tavsiyem,eşinin iyi yanlarını bir kağıda,kötü ya da eksik yanlarını bir kağıda yaz.Sonra eşinle konuş,hayatımda bunlar eksik dersin.Belki değişir bir şeyler..

Ya da eşinden biraz uzaklaş,onsuz kalmış gibi yaşa.Biraz yokluğunu hisset..O zaman daha objektif bakarsın.

Ama iyi insanlar kolay unutulmaz arkadaşım,hayatından çıkarsan bile onun iyi taraflarını herkes de arayabilirsin.

Biraz uzun oldu,ama sana fikir verebilir diye düşündüm.
He rşey gönlünce olsun.

Sana da hak veriyorum(Eskiden bende aşk diye ölürüm)

İnsan ayakları yerden kesilsin ,heyecanlansın istiyor..Başkalarından duyduğu aşk dolu seyleri duyunca bir düşünüyor insan. Sonuçta aynı yastığı paylaşıyorsun.Aşk ile yapılan bile farklıdır.İnsanın dokunuşlarına yansır,haz alması bile değişir..

Bekar biri olarak yazıyorum sana,ben evliliğimden bunları beklerim..

Evlenmeden önce aşık oldun mu hiç,o duyguların eksikliğini yaşıyor olabilirsin ..

Benimde aşık olduğum ilişkilerim oldu,hatta 3 yıl önce erkek arkadaşımla tanıştığımda ilk başta hiç istemedim.Ben bununla hayatta birlikte olmam dedim.Ama onun sabrı,merhameti,şevkati (Babama çok benzettim) bana olan iyi niyeti ,bana sürekli çoçuk muşum gibi verdiği nasihatlar ,ona ilk başlarda yaptığım terslemelere bile olgunlukla cevap vermesi vs sevdirdi kendini..Hatta o sakinliğine bile aşık oldum.Ben böyle bir adamı sevmesem,kimi seveceğim dedim

Gerçi aşık olduğumu ondan ayrılınca anladım bu arada,yanımdayken hala sevmiyorum diyordum.Sonra muma döndüm.
Ben ilk anda aşık olmazsam,sonradan aşık olmam diyordum.25 yaşımda öğrendim ki,oluyormuş ..
Tanıdıkça sevmek en güzeli,ben o aşık olduğum insanlardan tanıdıkça soğudum çünkü.

Sana tavsiyem,eşinin iyi yanlarını bir kağıda,kötü ya da eksik yanlarını bir kağıda yaz.Sonra eşinle konuş,hayatımda bunlar eksik dersin.Belki değişir bir şeyler..

Ya da eşinden biraz uzaklaş,onsuz kalmış gibi yaşa.Biraz yokluğunu hisset..O zaman daha objektif bakarsın.

Ama iyi insanlar kolay unutulmaz arkadaşım,hayatından çıkarsan bile onun iyi taraflarını herkes de arayabilirsin.

Biraz uzun oldu,ama sana fikir verebilir diye düşündüm.
He rşey gönlünce olsun.
evet biraz uzun ama cogu yazdiklarinda kendimmi bulabildim :) evet esimden önceki erkek arkadasima cook asiktim onunla beraber yedigimiz kuru ekmek zeytin bile 5 yildizli restorandaki yemeklere degismezdim. ama asiktim sadece ne bir guven ne bir deger hosgöru emek anlayis hicbiri yoktu onda.
boyle bir iliskiden sonra esim bana coook iyi geldi herseyiyle hoslandim bu adamla hayatimi gecirmek istiyorum dedim tabikki mantik di agir basan ama hic hoslanmadim heycanlanmadim sevmedim diyemem. suanki fikir ayriliklarim beni ikileme düsürdu.
annem bile diyor o heycan hersey zamanla azaliyor ister istemez diye bu belkide beni korkutuyor. yakinda 1 haftaligina tek basima tatile cikiyorum ozaman ona olan hisslerimi iyice düsünecegim özleyip özlemedgmi vs. Tsk ederim yorumun icin

Aşık olacağın adamla şimdiki kadar huzurlu ve mutlu olabilecekmisin bunu düşün ayrılmayı kafandan tamamen silmediğin sürece zaten hiç bi Zaman aşık olamazsın bu düşünceyi çıkar aklından artık evlenmişsin daha iyi ilişki daha mükemmel erkek dha yoğun duygular arayışında olmamalısın kendi erkeğini kendi evliliğini en mükemmel hale getirmeye bak ki zaten sırf kendi duygularının bencilliği için bi adamın hayatını karartırsan Mutlu olabileceğini sanmıyorum İlahi adalet diye bişey var sonuçta

Evlilik aşk değil uyumdur zaten kimse sana bunları söylemedi mi?
5-10 senedir evli olan herkes eşinin yüzüne baktığında içi titriyo mu sanıyosun?
Boşanırsan başını vuracak duvar bulamazsın benden demesi.

Back
X